Twitter ha alt uit terwijl Bill Burr zijn allereerste SNL-show host

Twitter ha alt uit terwijl Bill Burr zijn allereerste SNL-show host
Twitter ha alt uit terwijl Bill Burr zijn allereerste SNL-show host
Anonim

Door grappen over annulatiecultuur, gay pride en blanke vrouwen toe te voegen, heeft komiek Bill Burr een golf van woede veroorzaakt onder Twitter-gebruikers na het houden van zijn controversiële monoloog op Saturday Night Live.

Tijdens het hosten van de tweede aflevering van het seizoen, voordat Jack White het podium betrad om hulde te brengen aan Eddie Van Halen, begon Burr met het bedanken van degenen die maskers droegen, terwijl hij tegelijkertijd antimaskers aansprak en zei: "Ik doe het niet" Het maakt niet uit, het is jouw beslissing, er zijn te veel mensen. Als je zo dom bent en je eigen familieleden wilt vermoorden, doe het dan, dan stop je met produceren."

Burr schuwde het niet om nog meer ongekleurde grappen te maken, verder te lachen om Rick Moranis die werd aangevallen, het te vieren als een terugkeer naar een ruiger New York City, en dan te zeggen: "Ik zal waarschijnlijk geannuleerd voor het maken van die grap."

Sprekend meer over de annuleringscultuur, zei hij: "ze hebben letterlijk bijna geen mensen meer om te annuleren, ze gaan nu achter dode mensen aan", ter ondersteuning van John Wayne, die vaak wordt opgeroepen voor racistische en vrouwonvriendelijke ondertonen in zijn films.

Burr ging ook door en bekritiseerde blanke vrouwen die "op de een of andere manier de wakkere beweging hebben gekaapt", die hij beschreef als oorspronkelijk een over "mensen van kleur die geen kansen krijgen… die ze verdienen."

"Op de een of andere manier zwaaiden blanke vrouwen hun Gucci-laarzen over het hek van onderdrukking en bleven ze vooraan in de rij staan," zei Burr.

Niemand die een kans miste om te beledigen, hij maakte ook leden van de LGBTQ+-gemeenschap woedend door te zeggen dat hij "nog nooit van Pride Month had gehoord".

Racistische opmerkingen en de ongevoeligheid voor vrouwen leidden ertoe dat fans uithaalden naar Burr op Twitter.

Hoewel veel mensen aanstoot namen, waren er sommigen die Burr steunden door zijn humor en komische timing te waarderen. Een gebruiker zei dat degenen die beledigd waren, de mensen waren waar Burr grappen over maakte en over klaagde, en impliceerde dat hun klachten hem gelijk gaven.

Het lijkt erop dat Twitter opnieuw in twee helften is verdeeld. Aan welke kant sta je?

Aanbevolen: