Daniel Craig blies zijn knie uit terwijl Dave Bautista zijn neus brak in deze 'Spectre'-vechtscène

Inhoudsopgave:

Daniel Craig blies zijn knie uit terwijl Dave Bautista zijn neus brak in deze 'Spectre'-vechtscène
Daniel Craig blies zijn knie uit terwijl Dave Bautista zijn neus brak in deze 'Spectre'-vechtscène
Anonim

Het duurde even, maar fans zouden Daniel Craig als '007' beschouwen, en in werkelijkheid floreerde hij in de rol. Hij werd emotioneel toen hij afscheid nam, maar het was tijd om verder te gaan voor de acteur.

Tijdens de film ' Spectre ' werkte hij samen met Dave Bautista, dezelfde Bautista die dacht dat zijn Hollywood-carrière voorbij was na een kleine cameo in ' Smallville '. Ja, laten we zeggen dat zijn carrière sindsdien tot bloei is gekomen.

Op deze dag was het echter niet gemakkelijk tussen Craig en Bautista, omdat hun actiereeks een behoorlijke ramp werd. Laten we terugkijken naar hoe het allemaal ging.

Wat gebeurde er tussen Daniel Craig en Dave Bautista in 'Spectre'?

Het was geen gemakkelijke werkdag voor zowel Daniel Craig als Dave Bautista. Alles wat mis kon gaan, ging zeker mis. Desalniettemin, rekwisieten voor beide acteurs om het agressieve toneel op te nemen en niet te kiezen voor dubbelspel.

Nu is Dave Bautista gewend aan het fysieke, afkomstig uit de wereld van het professionele worstelen. De acteur gaf echter zelf toe dat de sfeer gespannen was tijdens de James Bond-shoot.

Hij keek ernaar uit om weer met Craig samen te werken in 'Knives Out', hoewel hij niet zo optimistisch was als hij terugkeek op zijn tijd in ' Spectre'.

"Ja, ik ben opgewonden om weer met Daniel samen te werken. En ik ben opgewonden dat het in een veel, veel minder stressvolle omgeving zal zijn, omdat het gewoon moeilijk is om in een Bond-film te spelen. Het is gewoon stressvol. gewoon lange dagen. Logistiek gezien is het een nachtmerrie. Je gaat gewoon van land naar land naar land. Het is gewoon een lang en langzaam proces. Ik denk dat Spectre bijna een jaar heeft geschoten. Mijn rol was niet uitgebreid, maar ik zat acht maanden in de film. Het is dus gewoon een lang, lang proces."

Dus wat is er precies tussen de twee gebeurd? Laten we zeggen dat er een paar ongelukkige gebeurtenissen plaatsvonden, zoals Daniel Craig samen met Graham Norton uiteenzette.

Dingen escaleerden tussen Bautista en Craig toen Daniel tegen Dave zei dat hij agressiever moest zijn

De scène begon helemaal goed, met Dave die zachtaardig was met Daniel. De dingen veranderden echter toen de acteur de professionele worstelaar vroeg om zijn agressieniveau te verhogen. Het was op dat moment dat het moeilijk werd. Toen hij met Graham Norton sprak, onthulde Craig dat de knieblessure die hij vanaf dat moment opliep absoluut de ergste uit zijn carrière was.

"Mijn knie die op Spectre zat. Dat was Dave Bautista, God zegene hem, die een professionele worstelaar is," zei Craig.

"Ik kwam op de muur terecht, maar mijn knie zat hier ergens," zei Craig, terwijl hij van hem weg wees. "Ik wist het en het was verschrikkelijk, want als iemand een ernstige blessure heeft gehad, weet je gewoon in je hoofd dat er iets echt mis is."

Alsof dat nog niet erg genoeg was, zou het tijdens de herkansing op de een of andere manier nog erger worden. Deze keer heeft Craig een kniebrace om, maar het was Bautista die schade zou oplopen, nadat hij per ongeluk Craigs vuist recht naar zijn neus had opgegeten.

"Het was een vergissing", zei Craig. "Zoals ik al zei, hij is een grote kerel, hij is een professionele worstelaar, je zou niet echt met hem rotzooien. Ik gooide deze stomp, ik sloeg hem op zijn neus, ik hoorde deze barst en ik dacht: 'Oh god nee!' en rende weg."

Het was een gespannen moment, maar Dave kon op zijn minst zijn neus op de set fixeren!

Hoe heeft Dave Bautista zijn neus gerepareerd?

Hoe repareerde Dave zijn neus? Volgens Craig stopte de acteur het letterlijk direct nadat het moment plaatsvond en was klaar om meteen weer te filmen! Daar is een speciaal soort mens voor nodig.

Fans waren op zijn minst enthousiast over de scene en noemden het erg intens. Het heeft meer dan 4 miljoen hits op YouTube.

Een fan zei: "Deze scène heeft Spectre gered van een totale bombardement. Er waren meer van dit soort scènes nodig met Batista erin. Hij heeft zo'n brute aanwezigheid en ze hebben het nauwelijks gebruikt in de film."

Een andere fan genoot van het feit dat het leek alsof 007 hier niet weg zou lopen: "Dit is zo'n waanzinnig gevecht… dit was waarschijnlijk de meest "Holy crap James Bond zal deze keer echt sterven" vechten."

De scène werd op zijn minst goed ontvangen door fans, ondanks alle blunders die onderweg plaatsvonden.

Aanbevolen: