Hoe Marie Avgeropoulos echt voelde over haar dood op 'Supernatural

Inhoudsopgave:

Hoe Marie Avgeropoulos echt voelde over haar dood op 'Supernatural
Hoe Marie Avgeropoulos echt voelde over haar dood op 'Supernatural
Anonim

Elke acteur of actrice heeft wel eens een grote pauze gehad. Niet elk talent heeft echter het geluk een "glamoureus" acteerdebuut te hebben. Actrice Marie Avgeropoulos' eerste acteeroptreden maakte niet bepaald haar ster in Hollywood. Maar ze kreeg haar voet door de deur.

Terwijl iedereen Avgeropoulos kent vanwege haar rol als Octavia Blake, ook bekend als de Red Queen in de populaire sci-fi-serie 'The 100' van de CW, vergaten de meesten van ons dat ze haar eerste acteeroptreden op 'Supernatural' had gepakt. Het is duidelijk dat de actrice affiniteit heeft met sci-fi en paranormale, om nog maar te zwijgen van het CW-tv-netwerk. Helaas bleek de rol van de actrice in de show niet zo heldhaftig of keihard te zijn als op The 100. In plaats daarvan moest Marie Avgeropoulos de rol van een dode cheerleader spelen. Alsof dat nog niet genoeg was, stierf de actrice in een toilet. Als we terugkijken op de rol, verwachten we dat de actrice veel te vertellen heeft over haar dood in 'Supernatural'.

Marie Avgeropoulos bedreigde bovennatuurlijke regisseurs tijdens Death Scene

Een acteerdebuut maken kan het beste gevoel ter wereld zijn. Voor sommige acteurs bleek hun eerste keer op tv echter onbevredigend. In het geval van Marie Avgeropoulos was haar eerste televisiedebuut ronduit slecht nieuws.

De actrice boekte haar eerste tv-acteeroptreden in 2009 in een van de langstlopende CW-shows in de geschiedenis, 'Supernatural'. Avgeropoulos speelde een gastrol in seizoen 4 van de serie, in de aflevering "After School Special". De 34-jarige speelde de rol van Taylor, een populaire cheerleader die wordt geterroriseerd en verbannen door haar vrienden tijdens de lunch nadat het nieuws over haar seksuele inspanningen bekend is geworden. Haar personage zit aan een andere tafel, met een vrouwelijke student die vriendschap met haar probeert te sluiten. Taylor wijst het meisje echter af en noemt haar een 'dik, lelijk varken'. De volgende dag, in de badkamer van het meisje, probeert Taylor zich te verontschuldigen tegenover het meisje omdat ze onlangs zo wreed was. Het meisje is echter bezeten door Dirks wraakzuchtige geest en vermoordt uiteindelijk Taylor door haar hoofd in een toilet te duwen.

Tijdens een interview met TV Guide in 2016 onthulde de 34-jarige hoe ze zich echt voelde over haar dood door 'de swirly' op 'Supernatural'. Avgeropoulos legde aan TV Guide uit dat de regisseurs haar dwongen 'haar hoofd in een toilet te steken, met haar mond en ogen open, en te beginnen te schreeuwen… Dus ik heb gewoon zijn leven bedreigd en gezegd dat als iemand ooit in dat toilet heeft gedumpt, het niet goed met je zal aflopen… Ze beloofden me eigenlijk dat niemand die troon zou gebruiken. De regisseurs van 'Supernatural' mogen zichzelf gelukkig prijzen.

Marie Avgeropoulos' carrièrepad wankelde

Als het gaat om het realiseren van onze passies in het leven, worstelen sommige mensen met het vinden van hun ware roeping. Marie Avgeropoulos bijvoorbeeld, leek voorbestemd om als actrice te werken. Ondanks dat ze zo'n ondergeschikte rol speelde op "Supernatural" als een dode cheerleader, werd het duidelijk dat Marie Avgeropoulos bedoeld was voor de schijnwerpers. De 34-jarige had echter geen recht en smal pad dat leidde tot acteren. Ze verlangde er zelfs naar om fulltime journalist te worden.

In een gesprek met Involve Magazine in juni 2020 gaf de actrice toe dat ze naar de universiteit ging om televisiejournalistiek te studeren. Hoewel ze het leuk vond om nieuwsverhalen te schrijven, hield Avgeropoulos er niet van om 'elke dag deprimerende verhalen van 9 tot 5 te schrijven'. De actrice vertelde Involve Magazine dat ze er helemaal mee stopte en besloot te gaan backpacken door heel Europa. Het is niet bekend wat ze tijdens haar reizen heeft gedaan, maar het is zeker dat ze haar ware ambacht heeft aangescherpt. De 34-jarige verhuisde uiteindelijk naar L. A, boekte een paar commercials en kreeg uiteindelijk een rol in de CW's "The 100" -serie. "Supernatural" gaf Avgeropoulos een voorsprong in de acteerwereld.

Ze heeft een lange weg afgelegd sinds Supernatural

Het is duidelijk dat het werken aan 'Supernatural' veel deuren opende voor de 34-jarige ster. Sinds haar "dood-door-swirly" dagen aan de show, hield Marie Avgeropoulos zichzelf bezig met verschillende grote rollen. Na haar grote doorbraak nam de actrice verschillende andere gedenkwaardige rollen op zich in sci-fi-shows zoals "Fringe", "The Cult" en "The Inbetweeners". Andere opmerkelijke verdiensten van de actrice zijn onder meer films als "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief" uit 2010", "Dead Rising: Endgame" uit 2016 en meest recentelijk de sci-fi martial arts-film "Jiu-Jitsu" uit 2020. Het is duidelijk dat Avgeropoulos een talent heeft om rollen op zich te nemen in het sciencefiction-rijk. Hoewel de 34-jarige bewijst dat ze een zeer veelzijdige actrice is, heeft ze gedurende haar carrière in een paar komedies gespeeld, zoals de film 'I Love You, Beth Cooper' uit 2009. Met een aantal opmerkelijke tv- en filmcredits op zak heeft de Griekse schoonheid bewezen een meer gevestigde actrice te zijn.

Natuurlijk heeft ze haar eerdere acteerervaring op 'Supernatural' inmiddels waarschijnlijk in het vuil begraven. De "death-by-swirly" was zeker niet het beste moment van de actrice in haar acteercarrière. Zelfs tijdens haar interview met TV Guide maakte ze duidelijk dat ze geen fan was van gastrollen in de show als de cheerleader die sterft door de handen van het toilet. Eerlijk gezegd, wie kan het haar kwalijk nemen? Gelukkig heeft de actrice sinds haar tijd in de show meer verheerlijkende rollen op zich genomen.

Aanbevolen: