Wie is het nieuwe castlid van 'The Morning Show', Great Lee?

Wie is het nieuwe castlid van 'The Morning Show', Great Lee?
Wie is het nieuwe castlid van 'The Morning Show', Great Lee?
Anonim

De hitshow van Apple TV, The Morning Show, keert terug voor een tweede seizoen en voegt nieuwe castleden toe aan seizoen twee.

Een van hen is Greta Lee. Als je je afvraagt wie Greta Lee is, heb je haar misschien in Netflix's Russian Doll gezien als de vrolijke en energieke Maxine.

Lee's vertolking van Maxine, die de beste vrienden is van Natasha Lyonne's Nadia in Russian Doll, is misschien de enige spraakmakende rol die ze tot nu toe heeft gespeeld, maar ze acteert sinds het midden van de jaren 2000 in kleine rollen op verschillende populaire tv-shows.

Lee heeft talloze terugkerende rollen gespeeld in hitshows zoals High Maintenance, Girls, New Girl en Wayward Pines. Ze begon haar acteercarrière met Broadway- en Off-Broadway-shows in New York. Haar meest succesvolle theaterrol was als Marcy Park in The 25th Annual Putnam Country Spelling Bee.

Lee zal haar filmacterende spieren kunnen spannen in haar rol in The Morning Show. Ze speelt Stella Bak, een ambitieuze leider van een online mediabedrijf. Het is een grote stap verwijderd van de grappige en eigenzinnige charismatische buitenstaanders waarop Lee haar carrière heeft gebouwd.

Lee zal zich ook voegen in een heel andere fictieve wereld dan waar ze gewoonlijk in wordt gegoten. De inzet van de personages in The Morning Show is hoog. Het verkent de moordende wereld van het ochtendnieuws en de levens van de mensen die het land helpen om 's ochtends wakker te worden.

De ochtendshow
De ochtendshow

Lee zal ook deel uitmaken van een gevestigde en bekroonde cast met Jeniffer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Billy Crudup en Mark Duplass.

Er is aangekondigd dat het filmen voor seizoen 2 op 19 oktober wordt hervat, nadat het tijdelijk is stopgezet vanwege COVID-19. De producenten van de show hebben ook aangekondigd dat de pandemie in het nieuwe seizoen zal spelen.

Aniston zei in een interview met Elle Magazine dat "kerry (Showrunner, Kerry Ehrin) nu weer terug is naar de tekentafel en we nemen COVID op een zo opwindende manier op. Ik bedoel, ik Ik noem COVID helemaal niet opwindend, maar in termen van waar seizoen 1 eindigde, omdat de covers op het netwerk werden getrokken."

Het tweede seizoen van The Morning Show staat gepland voor een release begin 2021.

Aanbevolen: