Wat zal de bemanning van 'Ghost Adventures' ontdekken in de beruchte Joe Exotic Zoo?

Inhoudsopgave:

Wat zal de bemanning van 'Ghost Adventures' ontdekken in de beruchte Joe Exotic Zoo?
Wat zal de bemanning van 'Ghost Adventures' ontdekken in de beruchte Joe Exotic Zoo?
Anonim

De Ghost Adventures-crew bestaande uit Zak Bagans, Aaron Goodwin en hun technische ondersteuningsteam maakt een ongekende excursie in hun aflevering van 29 oktober naar de beruchte Joe Exotic Zoo. Het dierenpark heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat bekendheid gekregen voor de moord-voor-huur-operatie die Joe Exotic, oftewel Joseph Allen-Maldanado, schuldig werd bevonden aan planning. De autoriteiten hebben zijn pogingen gedwarsboomd, maar het dierenpark is geen onbekende voor verdachte sterfgevallen.

Voor het geval iemand het niet weet, Exotic trouwde in 2013 met de 19-jarige Travis Maldanado en John Finlay tijdens een huwelijksceremonie met drie partners. De huwelijksreis duurde echter niet omdat Travis een paar jaar later onverwachts stierf. En zijn ongeluk is net zo vreemd als al het andere in het dierenpark.

Rapporten over de doodsoorzaak van Travis noemen het een zelf toegebrachte schotwond. Voor de meesten klinkt dit als een geslaagde zelfmoordpoging, maar dat is niet precies wat er gebeurde.

Wat is er met Travis Maldanado in het park gebeurd

Afbeelding
Afbeelding

Op het moment van het ongeval zeiden getuigen dat Travis een geladen pistool tegen zijn hoofd hield. Het vuurwapen had geen clip erin, dus de jongeman ging ervan uit dat het niet zou vuren. Travis had het helaas erg bij het verkeerde eind omdat de kogel in de kamer afvuurde. Hij stierf ter plaatse.

Hoewel het vreemde en vreselijke verkeer is, zal Travis Maldanado waarschijnlijk het onderwerp zijn van de Ghost Adventures-tocht door het exotische dierenpark. Zijn dood riep veel vragen op, en alleen de getuigen van de gebeurtenis weten waarom de jongeman überhaupt een geladen pistool tegen zijn hoofd had. Bagans en zijn bemanning gaan vermoedelijk EVP-sessies organiseren om mogelijk contact op te nemen met de overleden geest van Travis in de hoop het mysterie te beantwoorden.

Tegelijk hebben Zak Bagans en mede-onderzoeker Aaron Goodwin de taak om andere rusteloze geesten op de compound aan te pakken. De nieuwe eigenaren van het park, Jeff en Lauren Lowe, zouden naar verluidt op de hoogte zijn van andere moordbeschuldigingen rond het terrein, wat weer een nieuwe laag grimmige geschiedenis toevoegt aan de beruchte reputatie van het park.

Wat eigenaardig en toch buitengewoon interessant is aan dit aanstaande onderzoek, is dat er andere menselijke overblijfselen op het terrein zijn. Blijkbaar heeft Bagans de hulp van een forensisch team gevraagd bij het uitvoeren van het massale onderzoek, dat een speciale aflevering van twee uur zal duren, en hun vondsten zullen tussenkomst van de politie vereisen. Deze ontwikkeling geeft fans nog een reden om op af te stemmen.

Andere rusteloze geesten liggen op het terrein

Afbeelding
Afbeelding

Wat de bemanning van de Ghost Adventures ook vindt, ze hebben één rusteloze geest die vaak door een donkere mist zweeft om te vinden, evenals mogelijk verschillende andere angstaanjagende figuren die zich vastklampen aan het park. Er zijn geen tastbare aanwijzingen over wie er nog meer op de site zijn, maar afhankelijk van wat de nieuwe eigenaren onthullen, kunnen we betrouwbare antwoorden krijgen.

Het enige waar niemand aan heeft gedacht, en wat een rol zou kunnen spelen in dit paranormale onderzoek, is de mogelijkheid dat boze geesten van vermoorde tijgers ook bijdragen aan de vreemde activiteit die plaatsvindt in Joe Exotic's Zoo. Vroege rapporten overdreven het aantal tijgers dat de voormalige eigenaar heeft gedood, hoewel de autoriteiten op de hoogte zijn van ten minste vijf dieren die hij brutaal in het hoofd heeft geschoten. Er kunnen er meer zijn, maar die beweringen zullen worden betwist totdat er meer bewijsmateriaal naar boven komt.

In ieder geval zal dit diepgaande onderzoek naar Joe Exotic's Zoo een onderzoek zijn dat geen enkele Ghost Adventures-fan zal willen missen. Niet alleen vanwege het potentieel om de geest van Travis Maldanado te zien rondhangen, maar ook omdat het dierenpark nog steeds mysteries kan bevatten die nog niet zijn behandeld in de documentaireserie van Netflix.

Aanbevolen: