Gilmore Girls': zijn Lauren Graham en Alexis Bledel goede vrienden?

Inhoudsopgave:

Gilmore Girls': zijn Lauren Graham en Alexis Bledel goede vrienden?
Gilmore Girls': zijn Lauren Graham en Alexis Bledel goede vrienden?
Anonim

Lorelai en Rory Gilmore zijn hechter dan welke tv-moeder en -dochter ooit zijn geweest en daarom is Gilmore Girls nog steeds zo'n populaire serie en zullen mensen nooit stoppen met vingers (en tenen) te kruisen voor meer Netflix-afleveringen. Veel mensen IRL streven ernaar om zoals zij te zijn, cafeïne te krijgen bij Luke's Diner en genoeg junkfood te kopen om een leger te voeden voor gezellige avonden thuis.

Sommige Gilmore Girls-paren waren ongemakkelijk, maar dit moeder/dochter-duo was altijd perfectie. Sommige gelukkige fans mochten het Gilmore-huis bezoeken tijdens de Warner Brother Studios-tour, en het is moeilijk om niet jaloers te zijn op iemand die die kans kreeg.

Lorelai en Rory's echte relatie

Fans van tv-shows vragen zich altijd af of de acteurs echt IRL rondhangen. Heeft de cast van Glee tijd samen doorgebracht? Hoe zit het met de bende op The Big Bang Theory? En, natuurlijk, hoe zit het met Alexis Bledel en Lauren Graham op Gilmore Girls ?

Hoewel het GG-fans ook van streek kan maken, zijn Bledel en Graham helaas geen beste maatjes. Volgens Bustle.com zei Bledel in 2005: "We hebben buiten het werk rondgehangen, en het is leuk, maar we zien elkaar zo veel op het werk dat het bijna lijkt alsof we buiten het werk rondhangen, we zouden rondhangen de hele tijd! We zouden nooit uit elkaar zijn."

rory en lorelai gilmore op gilmore girls
rory en lorelai gilmore op gilmore girls

Een paar jaar geleden zei Graham dat ze Bledel en Vincent Kartheiser had ontmoet voor een ma altijd toen ze elkaar ontmoetten en nog niet getrouwd waren. Ze legde uit: "Ik heb nog niet zo lang geleden met haar geluncht en ik wist dat ze met hem aan het daten was, dus dat is echt cool."

Door de opmerkingen die ze over elkaar hebben gemaakt, lijkt het alsof ze een goede werkrelatie hebben, maar meer niet.

Fans hadden misschien gedacht dat Bledel en Graham constant zouden eten of op zijn minst regelmatig zouden bijpraten, maar volgens Instyle.com hangt Graham rond met Yanic Truesdale en Kelly Bishop. Ze zei: 'Ik check bij iedereen in, maar Kelly Bishop is een belangrijke vriend in mijn leven. En Yanic [Truesdale, die Michel speelde] woont in L. A., en ik zie hem veel. We zijn even oud en gaan uit.”

De actrices zijn echter erg aardig over elkaars carrières. Toen Bledel in 2017 de Emmy won voor Outstanding Guest Actress in een dramaserie, tweette Graham: "DIT IS ZO GEWELDIG. Gefeliciteerd en liefs! xL."

Lorelai en Rory

Ook al brengen de twee actrices geen vakanties en willekeurige dinsdagavonden door met eten of drinken, het klinkt alsof ze het heerlijk vonden om de beroemde moeder en dochter te spelen op Gilmore Girls.

Graham zei dat ze het niet leuk vond als de personages niet praatten in seizoen 6. Volgens Hello Giggles zei ze: Ik moet toegeven dat ik worstelde met de Lorelai/Rory-scheiding. Het ging een tijdje door, en Lorelai was een aantal afleveringen zo slechtgehumeurd met haar, om nog maar te zwijgen van het feit dat ik mijn favoriete scènepartner miste… Ik herinner me dat ik erover sprak met Amy, die het belangrijk vond dat deze altijd hechte relatie raakte een aanzienlijke groeipijn. Toch voelde ik me slecht in scènes waarin ik wrok bleef koesteren.”

Lauren And Mae's Bond

Hoewel Lauren Graham niet super close is met Alexis Bledel wanneer ze niet aan het filmen zijn, is Graham close met een andere co-ster: Mae Whitman. De twee speelden moeder en dochter Sarah en Amber Braverman in het tv-drama Parenthood en ze hadden veel contact.

Volgens The Huffington Post legde Whitman haar relatie met de actrice uit. Ze zei: "Lauren Graham is mijn beste vriend, en Dax [Shepard] is mijn familie, en Miles [Heizer], die mijn broer speelt, hij is mijn kamergenoot, hij woont in het echte leven bij mij. We hebben op deze manier een band gevormd die zo anders is dan alles wat ik ooit heb meegemaakt." Ze vertelde ook dat ze doet alsof ze jaloers is op Bledel sinds ze Graham's dochter op GG speelde, en Graham zal doen alsof hij van streek is als Whitman met Allison Janney omgaat, die haar moeder speelde in de komedie The DUFF.

Whitman vertelde The Lily dat ze naar Graham gaat voor advies en dat ze 'een moederfiguur' is.

Het is absoluut teleurstellend om te bedenken dat Lorelai en Rory in het echte leven niet echt roddelen en kletsen bij een kopje koffie, of filmavonden houden (met natuurlijk junkfood) bij elkaar thuis. Maar Lauren Graham en Alexis Bledel zeggen tenminste lieve dingen over elkaar en lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. En natuurlijk kunnen fans altijd hun favoriete afleveringen van Gilmore Girls bedenken en kijken hoe het fictieve moeder-dochterduo de beste tijd samen heeft.

Aanbevolen: