Zijn Taylor Swift en Emma Stone goede vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Taylor Swift en Emma Stone goede vrienden?
Zijn Taylor Swift en Emma Stone goede vrienden?
Anonim

De jaren 2000 waren het tijdperk van iconische duo's van beroemdheden. Er is Madonna's nu vervreemde vriendschap met Gwyneth P altrow en blijkbaar Emma Stone en Taylor Swift Lang voor de Bad Blood-ploeg, de La La Land ster en de Cardigan-zanger waren BFF's die samen rode loper-evenementen bezochten … totdat ze dat niet deden tijdens een evenement in 2015 waar ze allebei waren uitgenodigd. Dit is wat er echt met hun vriendschap is gebeurd.

Hoe hebben Taylor Swift en Emma Stone elkaar ontmoet?

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in 2008 tijdens de Young Hollywood Awards van Hollywood Life. Ze waren ook online vrienden voordat ze in het echte leven besties werden. "We hebben elkaar ontmoet tijdens de Young Hollywood Awards voor het tijdschrift Hollywood Life," vertelde Stone."We hebben elkaar daar drie jaar geleden ontmoet, en toen luisterde ik naar wat van haar muziek, en ik schreef haar een e-mail waarin ik zei dat ik haar muziek leuk vond, dat zweer ik. En toen begonnen we te praten en rond te hangen." De openbare waarnemingen van hen samen begonnen in december 2009. Ze werden gespot bij een Baskin-Robbins in New York City.

"Ze heeft zo'n ziek gevoel voor humor", zei Stone in 2010 over Swift. "Niemand weet dat. Ze is zo geweldig. Mensen zien het nu meer, en ze is zo grappig en ze is precies wie je denkt dat ze is is, en daar hou ik van." In hetzelfde jaar maakten de twee hun debuut op de rode loper tijdens de première in Los Angeles van Easy A. Ook de Dear John-zanger had leuke dingen te vertellen over de Cruella-ster. "Mijn vrienden zijn geweldig en ik ben zo dankbaar dat ik ze heb, maar degenen die als zussen voor mij zijn, zijn Selena Gomez en Emma Stone", vertelde Swift in 2011 aan OK Magazine..

Ze voegde eraan toe dat de twee haar het beste kenden. "Ze kunnen mijn gedachten voorspellen", vervolgde de zanger."Ik ken ze al zo lang dat het echt cool is om vrienden te hebben die zo close zijn." Gomez beschouwde Stone ooit ook als een van haar rolmodellen. De ster uit Monte Carlo sprak eerder haar bewondering uit voor Stone's onderneming in "echt geweldige, leuke rollen, maar ook rollen die haar talent laten zien." Toen hem werd gevraagd naar de opmerkingen van Gomez, bloosde de Oscar-winnaar en zei dat het "heel lief" was.

Hoe close waren Taylor Swift en Emma Stone?

De twee waren zo hecht dat Stone het voorrecht had om Swift's album Speak Now te horen voordat het officieel werd uitgebracht. "Ik had het geluk om het al vrij vroeg te horen, dus het is zo opwindend dat het uit is en de nummers bezit in plaats van ze alleen [in mijn hoofd] te zingen", vertelde de actrice in 2011 aan MTV. All Too Well hitmaker onthulde dat Stone de eerste persoon was die ze zou bellen na een breuk. "Ik ben absoluut een meisjesmeisje. Ik moet mijn vrienden alles vertellen wat ik doormaak", zei Swift in 2012."Alsof we deze grote groepsteksten hebben. Een van ons is in New York, een van ons is in LA, een van ons is in Nashville of Parijs of iets dergelijks, maar we houden altijd contact."

Ze voegde eraan toe dat ze, hoewel ze het druk hadden met hun eigen carrières, nooit ophielden om voor elkaar te zorgen. "Emma, Selena en ik, er zijn de afgelopen jaren zoveel dingen in ons leven veranderd, maar onze vriendschap is hetzelfde gebleven", vertelde de elfvoudig Grammy-winnaar. In 2014 vierden Stone en haar toenmalige vriend Andrew Garfield de vierde juli met Swift en haar andere teamleden, waaronder Lena Dunham en Jaime King. In december van dat jaar ging de zanger ook naar de Broadway-show van Stone, Cabaret.

Zijn Taylor Swift en Emma Stone nog steeds vrienden?

In februari 2015 vonden fans het raar dat het paar niet samen werd gefotografeerd tijdens de 40-jarig jubileumspecial van Saturday Night Live in New York. Zes maanden later gingen veel beroemdheden naar de L. A. deel van Swift's 1989 wereldtournee. Ze deden zelfs een kleine catwalk op het podium. Stone werd niet in het peloton gezien. Ze werd echter gezien door de klankborden bij een van de shows van de zangeres. In november 2015 begonnen fans te beseffen waarom de twee niet meer met elkaar omgingen - de Aloha-actrice had zich aangesloten bij een nieuw team…

Paparazzi betrapte haar op een etentje met Adele en Jennifer Lawrence. In februari 2016 werden Stone en J-Law gespot tijdens het concert van Adele in L. A. De voormalige besties leken echter geen ruzie te hebben. Iedereen ging ervan uit dat ze gewoon uit elkaar dreven naarmate hun carrière evolueerde. Maar in 2019 beweerde Heat dat de twee een 'bruidsstrijd' voerden. Op dat moment was Stone net verloofd met haar huidige echtgenoot, SNL-regisseur Dave McCary, terwijl Swift naar verluidt serieus begon te worden met Joe Alwyn.

"Emma en Taylor hebben allebei gezegd dat ze volgend jaar willen trouwen, wat betekent dat ze plotseling in oorlog zijn geraakt over het plannen van hun bruiloft", aldus een bron."Taylor hoorde dat Emma een paar vroege uitnodigingen had gestuurd naar een aantal van hun wederzijdse beroemde vrienden, en het zette haar onmiddellijk aan om de zaken te versnellen met haar eigen plannen. Omdat zij en Joe langer samen zijn, voelt Taylor dat zij het is die zou eerst moeten trouwen. Maar op dit moment lijkt Emma wat betreft planning en het nemen van beslissingen ver vooruit te zijn.' Het verhaal werd later ontkracht door Gossip Cop. Misschien zijn de twee gewoon uit elkaar gegroeid.

Aanbevolen: