Dit is wat 'The Middle'-acteur Atticus Shaffer nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'The Middle'-acteur Atticus Shaffer nu doet
Dit is wat 'The Middle'-acteur Atticus Shaffer nu doet
Anonim

Elk jaar strijden grote netwerken allemaal om een nieuwe sitcom te bemachtigen die in de plooi kan vallen en een lange run op het kleine scherm kan maken. Af en toe kan een show als Friends of The Office langskomen en het spel veranderen, maar dat zijn er maar heel weinig. Veel succesvolle sitcoms kunnen jarenlang op televisie draaien, net zoals The Middle deed toen het nieuwe afleveringen uitzond.

Atticus Shaffer was een hoofdrolspeler in de serie en hij paste perfect in de rol van Brick. Shaffer is in de loop van de tijd in tal van andere projecten gespot en hij heeft in de loop der jaren een behoorlijke filmografie samengesteld.

Laten we eens kijken wat acteur Atticus Shaffer heeft uitgespookt sinds The Middle !

Hij verscheen net op 'Never Have I Ever'

Atticus Shaffer
Atticus Shaffer

Omdat Atticus vooral bekend staat om The Middle, is het logisch dat hij zou blijven gedijen op het kleine scherm. Eerder dit jaar verscheen hij in een aflevering van Never Have I Ever, een Netflix-serie.

De serie zelf werd eerder dit jaar uitgebracht en mensen leken te genieten van wat het op tafel bracht. Atticus verscheen maar in één aflevering, maar dankzij zijn succes uit The Middle herkenden mensen hem meteen. In de show speelde hij de vertegenwoordiger van de Russische model VN, die heel anders was dan zijn middelste personage, Brick.

De serie is opgepakt voor nog een seizoen, dus misschien krijgen we de kans om Atticus nog een keer in de show te zien.

Buiten Never Have I Ever sloot Atticus eerder in 2020 ook zijn tijd af in de serie Harvey Girls Forever. De serie liep 4 seizoenen en had in totaal 52 afleveringen, en het personage van Atticus, Melvin, was een steunpilaar van de animatieserie.

2020 was een behoorlijk jaar voor de acteur, en als hij terugkijkt op zijn eerdere successen, zou het geen verrassing moeten zijn dat hij vast werk kan neerzetten.

Hij bleef niet alleen golven maken op het kleine scherm, maar hij heeft ook zijn aandacht op de radio gericht en heeft daar ook een thuis gevonden in een langlopende serie.

Hij stemt Morrie op 'Adventures Of Odyssey'

Atticus Shaffer
Atticus Shaffer

Atticus Shaffer heeft in de loop der jaren veel stemwerk gedaan en in 2016 zou hij zijn tijd beginnen bij een radioserie die al sinds de jaren tachtig afleveringen uitzendt.

Voor de onbekende, Adventures in Odyssey is een christelijk radiodrama dat al tientallen jaren een vaste waarde op de radio is. Buiten zijn doelgroep zijn er misschien niet veel mensen die bekend zijn met dit programma, maar gezien het ongelooflijke succes lijkt het passend dat Atticus de kans aangrijpt om erbij betrokken te zijn.

Sinds 2016 speelt de acteur het personage Morrie in het radiodrama. Hij is open geweest over zijn religieuze overtuigingen, en aangezien dit een christelijke show is, is het waarschijnlijk een show waar hij opgroeide met luisteren. Dit soort stemacteren is een waardevolle ervaring die hij opdoet, en het is werk waar hij ongelooflijk trots op kan zijn.

Interessant is dat we de stem van Atticus eerder hebben gehoord in grote projecten. Volgens IMDb heeft hij zijn stem geleend aan Frankenweenie, Super Buddies en Subject: I Love You. Het is duidelijk dat hij een talent heeft voor het leveren van solide uitvoeringen als stemacteur.

Blijkbaar trok zijn talent voor stemacteren de aandacht van Disney, die hem zou gebruiken voor een succesvol project dat onlangs werd afgerond.

Hij heeft net 'The Lion Guard' ingepakt voor Disney

Atticus Shaffer
Atticus Shaffer

De kans krijgen om een personage uit te spreken voor Disney is alsof je de jackpot wint, want het kan leiden tot iets waarmee je jarenlang geld kunt verdienen. Voor Atticus Shaffer zou hij zijn tijd doorbrengen als het personage Ono op The Lion Guard.

Volgens IMDb zat Atticus van 2016 tot 2019 in de serie als Ono, wat betekent dat hij The Lion Guard en The Middle tegelijkertijd balanceerde. Dit is niet gemakkelijk, maar hij was in staat om te gedijen op beide shows.

Hij speelde niet alleen Ono in de serie zelf, maar hij zou ook deelnemen aan de films. In totaal laat IMDb zien dat Atticus in drie Lion Guard-films verscheen. De meest recente film kwam vorig jaar uit, wat betekent dat hij net zijn tijd als het beminnelijke personage heeft beëindigd.

Hoewel The Middle al een tijdje voorbij is, heeft Atticus Shaffer het buitengewoon druk gehad. Naast acteren is Shaffer ook actief op YouTube, waar hij regelmatig video's plaatst. Het is een andere manier waarop hij die fans geeft wat ze willen, terwijl hij er plezier in heeft.

Aanbevolen: