Fan favoriet 'Dexter' om beperkte tv-series uit te zenden in 2021

Fan favoriet 'Dexter' om beperkte tv-series uit te zenden in 2021
Fan favoriet 'Dexter' om beperkte tv-series uit te zenden in 2021
Anonim

Dexter, een seriemoordenaardrama dat tussen 2006 en 2013 acht seizoenen op Showtime te zien was, heeft een tweede leven gekregen. Showtime heeft een gelimiteerde serie van tien afleveringen besteld die in de herfst van 2021 wordt uitgezonden, en naar verluidt zal Michael C. Hall zijn hoofdrol opnieuw opnemen.

Hall speelde Dexter Morgan, bloedspattenanalist - overdag. 'S Nachts, of op een gelukkige vrije dag, jaagde hij op andere moordenaars, waardoor hij een van Seattle's meest beruchte seriemoordenaars werd. Terwijl hij gevaarlijk dicht bij wetshandhavers danste, leek hij altijd een stap voor te blijven om gepakt te worden.

Net als Dexter's behoefte om zijn nachtelijke activiteiten geheim te houden, dus de details van de nieuwe korte serie worden stil gehouden. Clyde Phillips, de oorspronkelijke uitvoerend producent van Dexter, zal ook deze tv-serie produceren.

Afbeelding
Afbeelding

In 2014 bevestigde de toenmalige president David Nevins dat er "lopende gesprekken" plaatsvonden om de franchise nieuw leven in te blazen, maar hij hield vol dat elke nieuwe serie "Michael erbij zou moeten betrekken… Als we het zouden doen, zou ik alleen doe het met Michael.”

Het lijkt erop dat Gary Levine, de huidige president, hetzelfde gevoeld moet hebben, aangezien Hall nu weer terug is. Hij zei dit over de originele serie en hun hoop voor de komende reeks van 10 sets:

"Dexter is zo'n speciale serie, zowel voor de miljoenen fans als voor Showtime, omdat deze baanbrekende show ons netwerk vele jaren geleden op de kaart heeft gezet", zei Levine.

“We zouden dit unieke personage alleen opnieuw bezoeken als we een creatieve versie konden vinden die de briljante, originele serie echt waardig was. Nou, ik ben blij te kunnen melden dat Clyde Phillips en Michael C. Hall het hebben gevonden, en we kunnen niet wachten om het op te nemen en het aan de wereld te laten zien!”

Afbeelding
Afbeelding

Wat betreft zijn gedachten over het einde van de vorige serie, zei Hall dit:

“Ik dacht dat het verhaal bevredigend was, maar het was niet zo hartig. Ik denk dat de show een bepaalde hoeveelheid koppel had verloren."

Inherent aan hoe lang we het hadden gedaan, vanwege het verhalende kapitaal dat we hadden uitgegeven, omdat onze schrijvers misschien zijn vergast… Misschien wilden sommige mensen een bevredigender… einde voor hem, ofwel een happy end of een meer definitief gevoel van afsluiting.”

Er zal zeker lang worden gewacht voordat de serie uitkomt, maar we kunnen er zeker van zijn dat als Hall weer Dexter wordt, het waarschijnlijk de moeite waard zal zijn.

Aanbevolen: