Is 'Buddy Vs. Duff' geënsceneerd?

Inhoudsopgave:

Is 'Buddy Vs. Duff' geënsceneerd?
Is 'Buddy Vs. Duff' geënsceneerd?
Anonim

Buddy Vs. Duff is een reality-wedstrijdshow die werd uitgezonden op Food Network. De acties van de personages lieten het publiek echter in de war en vroegen zich af of ze volledig echt waren of gescript.

Er zijn twee meesters van cake in de show, Buddy Valastro en Duff Goldman, die samenkomen. In het eerste deel van de show richten ze zich op desserts, terwijl ze in het tweede deel een grote taart bakken. Ze krijgen punten voor elke ronde en op het einde verklaren de juryleden een winnaar.

Overdreven reacties

Het publiek kent beide chef-koks al sinds ze taartontwerpshows hadden. Terwijl Buddy zijn realityshows heeft gehad, was Duff een rechter in veel Food Network-shows. In de eerste aflevering doet Duff iets kleins, en ze hebben hier veel tijd aan besteed, maar toch zijn er problemen mee.

Dan maakt Buddy een grote epische cake die beter is dan de cake van Duff. Echter, de rechters verklaren Duff de winnaar van de aflevering. Hoe dan ook, Buddy raakt in paniek en vertrekt waar ze aan het filmen zijn en gaat erheen, en hij praat erover met de producent.

De scène kreeg veel kritiek op internet omdat Buddy's reactie onprofessioneel en misplaatst leek. Veel van zijn fans waren teleurgesteld door zijn houding. Deed hij alsof?

In de volgende aflevering zijn de eerdere desserts competitiever. Over het algemeen leek Duff iets beter te zijn in meer desserts, hoewel Buddy's recepten er ook erg lekker uitzien.

De show maakt duidelijk dat Buddy een betere taartartiest is. Duff is zich bewust van de vaardigheden van zijn tegenstander en doet een kleine olifant, hij brengt er veel tijd in door terwijl hij hem met goud bedekt. Buddy, van zijn kant, maakt een epische taart met meerdere niveaus, en elke aflevering gaat zo verder.

Een voorspelbaar einde

Ze houden de score dichtbij. Voor de laatste aflevering maken ze een taart voor een magische bijeenkomst, een goochelaarsgroep die samenkomt. Buddy maakt een fantastische cake met een illusie erin, die er op bepaalde manieren onzichtbaar uitziet.

Ondertussen bouwt Duff een doos en legt een heel dunne cake op een klein deel ervan. Op dat moment vermoedden fans dat de show gescript was, dus hij wist dat hij niet zou winnen, en daarom deed hij niet zoveel moeite. Het is niet verwonderlijk dat hij hiervoor een lage score kreeg.

In de laatste aflevering wint Buddy de taart, maar Duff wint het algemene evenement. Het was niet logisch voor het publiek omdat het de eindscore van de taarten niet liet zien. Het gebrek aan authenticiteit van het programma en de overdreven reacties verpesten de show voor veel toeschouwers.

In het eerste seizoen van Buddy Vs. Duff heeft Duff gewonnen. Terwijl in het tweede seizoen Buddy de taartbaas was. Zelfs de resultaten lijken voorspelbaar.

Bowlingongeval

Onlangs was de Cake Boss-ster, Buddy Valastro, betrokken bij een vreselijk ongeluk in zijn huis in New Jersey. Als gevolg hiervan is zijn rechterhand zwaar gewond. De chef-kok keek met zijn gezin naar de wedstrijd van de Giants toen hij besloot een defecte bowlingpinsetter te repareren.

"Na een poging om de bowlingpin uit het kooimechanisme te halen, kwam zijn rechterhand vast te zitten en samengedrukt in de eenheid", vertelde zijn vertegenwoordiger aan CNN.

Buddy's zoon, Marco, kwam tussenbeide om zijn vader te redden. De banketbakker heeft twee operaties ondergaan om de staaf te verwijderen en geneest nu thuis. Buddy runt Carlo's Bakery in Hoboken en heeft kookboeken veranderd en tv-shows geproduceerd, waaronder Cake Boss, Kitchen Boss en Bake It Like Buddy.

Duff Goldman Epische bruidstaarten

Ace of Cakes' ster, Duff Goldman, is op 21 januari 2019 getrouwd met Johnna Colbry. De man die de snoepjes bezorgt is officieel van de markt. De beroemde banketbakker en zijn oude liefde zeiden "ik doe" in het Museum of Natural History in Los Angeles. De ster van Food Network gebruikte zijn Instagram om het goede nieuws te verspreiden met een foto van hem en zijn liefde.

Martha Stewart Weddings plaatste foto's van de blozende bruid en bruidegom op Instagram en onthulde enkele lieve details over de vijf bruidstaarten van het paar. De heerlijke creaties omvatten een vleescake gelaagd in gehaktballen, gehaktbrood en lamsvlees, van een op de oceaan geïnspireerde weergave van hangende cakes tot een klassieke confectie met zes lagen geïnspireerd op de kanten Johnna's jurk.

"Elke taart was een absolute showstopper", deelde de publicatie mee.

Zal er Buddy Vs. Duff 3?

Als het gaat om een seizoen 3 van Buddy Vs. Duff, waar je ook kijkt, het antwoord lijkt nee te zijn. Terwijl Buddy nog niet weet of hij zijn gewonde rechterhand zal gebruiken zoals voorheen, tweette Duff tijdens de seizoensfinale: "GEEN SEIZOEN 3! NEE!".

De show is erg vermakelijk, maar in de toekomst zou elke chef het afzonderlijk beter kunnen doen. Buddy en Duff hebben een schare fans, dus een van hen zal altijd de koning van de taarten zijn voor verschillende mensen.

Aanbevolen: