Dit is waarom Anne Hathaway stopte met 'Knocked Up

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Anne Hathaway stopte met 'Knocked Up
Dit is waarom Anne Hathaway stopte met 'Knocked Up
Anonim

Anne Hathaway is zonder twijfel een van de meest erkende actrices in de industrie en met reden! De ster werd voor het eerst bekend in 2001 toen ze samen met Julie Andrews verscheen in de populaire Disney-film 'The Princess Diaries'. Dit katapulteerde Hathaway naar Hollywood, waar ze zou gaan schitteren in films als 'The Devil Wears Prada', 'Ocean's 8' en 'Interstellar', wat haar op de A-lijst behoorlijk indrukwekkend maakte!

In 2009 ontving Anne haar allereerste Oscar-nominatie, en opnieuw in 2013, waar ze de Academy Award voor beste vrouwelijke bijrol mee naar huis nam. Voordat ze een Oscarwinnaar werd, accepteerde Anne Hathaway de rol van Alison Scott in 'Knocked Up', maar ze moest deze afwijzen na deze uitgave met het script, waardoor de rol voor Katherine Heigl overbleef.

Anna Hathaway als Alison Scott?

Anne Hathaway is zeker een naam die zowat iedereen kan herkennen! Na te zijn verschenen in de populaire Disney-film 'The Princess Diaries' uit 2001, waarin prinses Mia Thermopolis werd geportretteerd, duurde het niet lang voordat Anne Hathaway op een A-lijstniveau stond. De ster regeerde in de jaren 2000 en 2010 en verscheen in films naast Meryl Streep, Julie Andrews, Robert De Niro, Matthew McConaughey en de ongelooflijke cast van 'Oceans 8'.

In 2013 won Anne Hathaway haar allereerste Academy Award voor beste vrouwelijke bijrol in de filmmusical 'Les Miserables'. Terwijl Anne onthulde dat ze "ellendig" was met het winnen van de Oscar, was het op dit punt dat ze zich bij de talloze Hollywood-iconen had gevoegd en een van de meest populaire sterren in de industrie werd. Hoewel ze in zowat elke film speelde die je maar kunt bedenken, was er één film waarvoor Anne Hathaway tekende, maar ze verliet nadat ze problemen had met een bepaalde scène, en geloof het of niet, maar het was de hilarische film uit 2007, ' Opgeklopt'.

Hoewel we allemaal weten dat de rol uiteindelijk naar Katherine Heigl ging, weten veel fans van de film niet dat Anne Hathaway Alison Scott moest spelen, maar ze was niet blij met de geboortescène. Anne, die oorspronkelijk bedoeld was om tegenover de hilarische Seth Rogen op te treden, vertelde Marie Claire dat ze "problemen had met een naaktfoto die zou worden gebruikt tijdens de bevallingsscène". Dit zou Anne's eerste film van dit genre zijn en wilde er geen deel van uitmaken na het doorlezen van de laatste geboortescène van de film.

Hoewel duidelijk werd gemaakt dat de scène het lichaam van Anne niet zou bevatten, was de ster vastbesloten om haar niet-naaktheidsclausule te geven en moest ze helaas voorgoed aftreden. Hoewel dit geen direct effect had op Hathaway's carrière, deed het wonderen voor de carrière van Katherine Heigl, aangezien ze een van haar grootste films tot nu toe zou worden!

Aanbevolen: