Waarom stopte Kylie Jenner met praten met haar voormalige BFF, Pia Mia?

Inhoudsopgave:

Waarom stopte Kylie Jenner met praten met haar voormalige BFF, Pia Mia?
Waarom stopte Kylie Jenner met praten met haar voormalige BFF, Pia Mia?
Anonim

Voordat Kylie Jenner de beste vrienden zou worden met voormalig vriend Jordyn Woods, deelde de selfmade miljardair nauwe banden met singer-songwriter Pia Mia. De twee waren onafscheidelijk van 2013 tot 2016, gedurende welke tijd Pia's muziekcarrière echt van de grond kwam na een belangrijke samenwerking met Chris Brown en Tyga voor haar platina-verkopende single Do It Again.

Pia was zo'n goede vriend van Kylie, ze was zelfs een vaste klant geworden bij de familiediners van de Kardashians, waar ze ooit werd opgenomen terwijl ze haar versie van Drake's "Hold On We're Going Home" zong voor de rapper.

Dat gezegd hebbende, merkten fans echter een enorme vriendschap op in de vriendschap van Kylie en Pia tegen 2016, waarbij sommigen zelfs speculeerden of ze in het geheim een vete deelden, en daarom zien we ze niet meer rondhangen.

Wat is er gebeurd met Kylie Jenner en Pia Mia?

In 2013 introduceerde Kylie haar miljoenen volgers praktisch bij Pia toen ze begon met het plaatsen van foto's van hun mooie uitjes op haar Instagram-platform.

Mensen waren geïntrigeerd om te weten wie de blonde schoonheid was, maar de cosmetica-magnaat vertelde fans later dat ze een hechte vriendschap had gesloten met de 'Mr. President” hitmaker en dat ze Pia haar “tweelingzus” beschouwde.

Vanaf daar, waar Kylie ook ging, Pia zou er zeker zijn. Van de blitse evenementen in Hollywood tot awardshows, verjaardagsfeestjes, luxe uitjes, tot zelfs een verblijf in haar miljoenenhuis in Hidden Hills, Californië, Pia had een heel leven als vrienden met de lipkit-koningin.

Kylie documenteert al een tijdje haar dagelijkse activiteiten op sociale media, maar in 2014 begon ze regelmatig Snapchat te gebruiken, waardoor fans een kijkje in haar leven konden krijgen.

Nogmaals, Pia was vaak te zien in de videoclips terwijl ze door het land reisden en genoten van logeerpartijtjes met hun wederzijdse vrienden.

Tegen 2016 leek het er echter op dat hun driejarige hechte band ten einde was gekomen toen Kylie stopte met het posten van haar vriend op sociale media.

Hoewel sommige rapporten beweerden dat ze ruzie hadden en niet langer met elkaar spraken, gingen er ook geruchten dat de twee ruzie hadden over Kanye West of Tyga, die destijds Kylie's vriend was.

Wat ook een rivaliteit tussen beide dames leek te bevestigen, was het feit dat Pia niet was uitgenodigd voor Kylie's babyshower toen ze zich voorbereidde op de geboorte van haar dochter, Stormi Webster, die ze deelt met rapper Travis Scott.

We moeten waarschijnlijk vermelden dat Pia in 2015 de krantenkoppen haalde toen ze beweerde te dichtbij te zijn gekomen om zich te troosten met West - een claim die ze ten stelligste heeft ontkend - en interessant genoeg eindigde haar vriendschap met Kylie slechts een paar keer maanden later.

"Kanye denkt dat ze jong, fris en hip is… Helemaal zijn doelgroep", vertelde een bron destijds aan Radar Online. "Hij heeft haar geraadpleegd over veel van zijn creatieve projecten, waaronder de Kanye x APC-collectie.”

Kanye's creatieve team was behoorlijk geschrokken dat hij een tiener als zijn vertrouwenspersoon zou gebruiken. En Kim was er eigenlijk een beetje door geagiteerd, omdat hij normaal niet haar inbreng wil hebben over ontwerpdingen. Ze was een beetje jaloers.”

In reactie op die beschuldigingen verdedigde Pia zichzelf en zei: "Kylie en haar familie zijn goede vrienden van mij, ik heb geprobeerd de media te negeren, maar laat me duidelijk maken dat de verhalen volledig onjuist zijn."

En hoewel het geen geheim is dat ze niet langer die hechte band met Kylie deelt, had Pia niets dan positieve dingen te zeggen over de Keeping Up With the Kardashians-ster in een interview met Entertainment Tonight in 2019.

Toen hem werd gevraagd wat ze maakte toen Kylie haar babymeisje het jaar ervoor verwelkomde, gutste Pia: Nou, ik herinner me altijd, weet je, Kylie zei dat ze altijd moeder wilde zijn en dat ze echt het gevoel had dat dat is wat ze was bedoeld om te doen in het leven.

"Dus, ik heb het gevoel dat het echt niet is veranderd. Zoals, Kylie is zo moederend en ze is gewoon zo'n lief, liefdevol persoon in het algemeen en ik denk gewoon dat het nu gewoon meer is, misschien."

Pia vertelde de publicatie verder dat ze Stormi's eerste verjaardagsfeestje bijwoonde toen Travis zijn best deed om een carnavalsfeest met Astro-thema voor zijn kleine meisje te creëren.

Het evenement kostte naar verluidt meer dan $200.000 om samen te stellen.

"Stormi is zo schattig", vervolgde ze. "Ik zag haar voor haar eerste verjaardag en ze deden de hele carnaval Astro storm. Het was geweldig. Ze is het liefste ooit."

"Ik heb haar een beetje - ik ga altijd slapen met een sterrenprojector", legt ze uit. "Als ik in slaap val, verlicht het mijn kamer en lijkt het alsof er sterren zijn en dus heb ik haar hetzelfde gegeven. Omdat ik dacht dat ze ook graag met de sterren in slaap zou vallen."

Aanbevolen: