Hier is waarom China Anne McClain stopte met 'Black Lightning

Inhoudsopgave:

Hier is waarom China Anne McClain stopte met 'Black Lightning
Hier is waarom China Anne McClain stopte met 'Black Lightning
Anonim

The CW's superheldenserie Black Lightning eindigde in 2021, na vier seizoenen te zijn uitgezonden. Het nieuws dat de show niet voor een vijfde seizoen zou worden verlengd, kwam als een schok voor fans. Het was echter niet zo schokkend als de aankondiging van China Anne McClain dat ze de show zou verlaten, lang voordat ze wist van de annulering. Haar reden om te vertrekken was omdat ze zich wilde concentreren op andere projecten en 'Gods werk doen'.

McClain is een vrome christen wiens religieuze opvattingen haar in 2021 in de time-outhoek van het internet brachten. De ster die een enorme TikTok-aanhang kreeg, deelt vaak video's over haar geloof. Het was de vermeende kritiek van China op de Montero-muziekvideo van Lil Nas X die sommige fans in de war had gebracht. Ze kreeg op sociale media kritiek op haar standpunten. Maar hoe heeft dit alles ertoe geleid dat ze Black Lightning verliet?

China Anne McClain is een voormalig kindsterretje

De meeste mensen herkennen China Anne McClain van haar werk voor The Disney Channel. Ze speelde in alles van The Descendants-franchise en A. N. T Farm tot How to Build a Better Boy en K. C Undercover. Ze was een kind en had al een succesvolle carrière, met een indrukwekkend cv. Wat doet de Disney Descendants-ster nu? Ze houdt haar fans op de hoogte van het leven op haar sociale media-accounts.

China acteert al sinds ze zeven jaar oud was, haar doorbraakrol was in de film The Gospel uit 2005. Het was Tyler Perry's House of Payne dat haar erkenning kreeg in 2007. McClain heeft een gestage carrière gehad sinds ze op het toneel verscheen.

Ze heeft met enkele van de grootste namen in de branche gewerkt, zoals Adam Sandler en Tyler Perry. McClain was ook een vaste waarde op Disney Channel. Ze ging van kleine optredens naar optredens in haar eigen shows, haar meest recente optreden met het netwerk was Descendants: The Royal Wedding in 2021.

De 23-jarige is ook een zangeres met een muzikale achtergrond. Haar vader is een muziekproducent en haar moeder is een songwriter.

China liet 'Black Lightning' over om 'Gods werk te doen'

In 2021 liet de ster een bom vallen. Naar aanleiding van de aankondiging dat haar show Black Lightning zou eindigen. China onthulde dat ze van plan was de show te verlaten lang voordat het nieuws over de sluiting aan het licht kwam.

De CW-serie ging in première in 2018 en McClain speelde alle vier de seizoenen Jennifer Pierce/Lightning. De CW schreef de annulering van de show toe aan slechte kijkcijfers en kijkers.

McClain ging naar Instagram om aan te kondigen dat ze Black Lightning zou verlaten om zich te concentreren op andere projecten en om 'Gods' werk te doen.

Ze onthulde: "Dit zou mijn laatste seizoen zijn, ongeacht of het doorging of niet. Om verschillende redenen waar ik eerlijk gezegd niet op in wil gaan. Ik wil gewoon dat jullie me erop vertrouwen. Ik ga niet weg omdat ik een vreselijke tijd heb gehad bij het CW. Mensen die mij kennen, weten waarom ik de beslissingen neem die ik neem."

Ze ging verder met te zeggen: "Ze weten ook dat ik er nooit één van maak om iemand te kwetsen of om iemand negatief te beïnvloeden. Maar ik doe nu Gods werk, en dat is alles wat ik doe. Ik ik weet niet waarom ik eerder tijd aan het verspillen was."

Haar IMDb-pagina geeft geen toekomstige projecten aan, maar China heeft een productiebedrijf. Tijdens een optreden in The Drew Barrymore Show onthulde de Disney-aluin dat ze veel ideeën had en klaar was om een nieuwe onderneming aan te gaan.

Misschien werkt ze tegenwoordig achter het scherm. Haar harde werk door de jaren heen heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, ze heeft naar verluidt een nettowaarde van $ 2 miljoen, dus ze doet geen pijn voor geld.

De religieuze overtuigingen van China Anne McClain verdienden haar verzet

China is een gelovige vrouw en is niet bang om haar mening te uiten. Ze heeft een enorme TikTok-aanhang, waar ze video's deelt met meer dan 16 miljoen volgers. Ze heeft video's gedeeld waarin ze haar geloof verkondigde. Niet alleen dat, ze heeft ook video's gedeeld waarin ze de entertainmentindustrie aan de kaak stelt en blootlegt.

In maart 2021 bracht Lil Nas X de videoclip uit voor zijn nummer Montero, dat werd veroordeeld vanwege zijn religieuze beelden, demonische iconografie en ordinair thema. China woog hier ook op in en bekritiseerde mensen die zich verkleden als Satan en demonen. Fans hadden het gevoel dat ze verwees naar de Montero-video van Lil Nas X, ook al noemde ze hem niet.

In oktober 2021 maakten China en haar zussen een remake van haar hit 'Calling All the Monsters' uit 2011 voor Halloween. Fans noemden de ster hypocriet omdat ze dezelfde dingen uitbeeldde waar ze tegen sprak.

Bovendien werd ze belachelijk gemaakt omdat ze dezelfde industrie veroordeelt waarvan ze heeft geprofiteerd. Een Twitter-gebruiker merkte op dat China haar geld zou moeten doneren aan een goed doel.

"Als ze dit gelooft, waarom verlaat ze de industrie dan niet, schenkt ze niet al haar geld aan liefdadigheidsinstellingen, verkoopt ze haar huis en vertrekt ze uit LA? Oh wacht, dat zal ze niet."

Haar fans staan aan haar zijde en retweeten, delen en duetten de video vaak op sociale media, en zijn het eens met haar gevoelens, zelfs als ze teleurgesteld waren dat ze Black Lightning voortijdig verliet.

Aanbevolen: