Ellen DeGeneres lanceert een ranzige serie genaamd LadyParts

Inhoudsopgave:

Ellen DeGeneres lanceert een ranzige serie genaamd LadyParts
Ellen DeGeneres lanceert een ranzige serie genaamd LadyParts
Anonim

Na vele, vele mislukte pogingen om de aandacht van haar fans te trekken, lijkt Ellen DeGeneres aan een opmars bezig te zijn met de lancering van haar nieuwe serie, genaamd Lady Parts. Natuurlijk wordt deze show uitgezonden op Ellentube, en het belooft een heel andere benadering van een aantal zeer actuele onderwerpen te zijn.

Tot nu toe lijkt het erop dat fans geïnteresseerd zijn in de lancering van deze show, en ze hebben hoge verwachtingen dat deze aan de verwachtingen zal voldoen. Gezien het feit dat alles wat Ellen de afgelopen maanden heeft aangeraakt, snel werd gemeden door haar voormalige fans die nu haar critici zijn geworden, kwam het als een enorme verrassing dat deze nieuwe show zo goed werd ontvangen op de sociale media van Ellen.

Het lijkt erop dat de winnende formule die succesvol blijkt te zijn, is om zo ordinair mogelijk te zijn en te zien hoeveel fans afstemmen om meer te zien. Dit lijkt te hebben gewerkt voor Cardi B met de release van haar WAP-album, en nu lijkt het ook in het voordeel van Ellen te werken.

Meer over Lady Parts

De inhoud die in Lady Parts wordt besproken, is net zo x-rated als de titel van deze serie doet vermoeden. De suggestieve, open en eerlijke discussies over seksualiteit en seksuele ervaringen komen op volle toeren als vrouwen uit verschillende lagen van de bevolking praten over het belang van hun routines voor zelfplezier.

De videoteaser voor deze nieuwe show begint met Dr. Sherry in de stoel van de professional, terwijl ze vragen beantwoordt en feedback geeft over de meest intieme, privéonderwerpen die de meeste mensen niet op televisie delen. JoJo en Sarah Hyland gaan er echt in op, aangezien de discussie snel verschuift naar discussies over hun seksuele avonturen en hun seksuele voorkeuren, en fans beseffen al snel dat er geen grenzen zijn aan deze diep intieme discussies.

Als je alles wilt weten over erogene zones, en als je een beetje op de hoogte wilt zijn van wat "magische bergen" zijn, hoef je alleen maar af te stemmen voor meer informatie.

Ellen's fans stemmen in

Voor het eerst in lange tijd lijken de fans van Ellen betrokken en afgestemd op haar inspanningen. Het lijkt erop dat discussies van seksuele aard een welkome afleiding zijn, en het commentaargedeelte van haar Instagram-pagina suggereert dat deze nieuwe show misschien wel de grote doorbraak is die Ellen nodig heeft om de wereld van de populaire televisie opnieuw te betreden.

Opmerkingen zoals; "Te grappig. Bedankt voor het lachen dames!?" en een heleboel vuurvlammen en high five-emoji's vertellen het verhaal van een serie die misschien wel van de grond komt ondanks het feit dat Ellens reputatie aan het zinken is.

Aanbevolen: