Fans denken dat Kylie Jenner een Tequila-merk lanceert

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Kylie Jenner een Tequila-merk lanceert
Fans denken dat Kylie Jenner een Tequila-merk lanceert
Anonim

Kylie Jenner kan zich bij beroemdheden als Elon Musk en Goerge Clooney voegen met een nieuw alcoholmerk. Niet zomaar alcohol, maar het leven van het feest; tequila.

Een TikToker heeft echt onderzoeksinformatie opgegraven over waarom ze denkt dat er wat Jenner Tequila in de maak is, naast haar iconische lied over een 'koude kop van 42'.

Kylie Jenner Tequila

De TikTok-gebruiker @hfazzz speelde een montage van Instagram-verhalen en foto's vol mysterieuze hints. Eerst laat ze een video zien van Jenner die een tequila-shot neemt met Stassie Baby en zegt: "Trouwens, we zijn op een nieuwe sht. Dit is wat we echt hebben gedronken, maar we mogen het niet vertellen."

De Instagram-speurneus toonde toen een fles tequila met een label "818 Añejo Tequila" erop gepleisterd in zwart-wit lettertype.

Ze zocht de naam van de tequila op, maar die schijnt niet te bestaan. Dus, wie is Jenner aan het hypen? Als ze de echte Kardashian-Jenner-mode volgt, zou ze een merk niet zo steunen als ze er geen salaris voor zou krijgen.

De sluipende vermoedens houden daar niet op. @hfazzz plaatste een video van een screenshot waarin kijkers kunnen zien dat Kendall Jenner haar video "leuk" vond.

De jongste zussen van de beroemde familie hebben de laatste tijd onenigheid gehad, maar dit kunnen de inspanningen zijn van een ondersteunende broer of zus die probeert het woord te verspreiden. Pak je Birkins en je limoenen, mensen!

Het zou de Tequila van Kendall kunnen zijn

De TikTikor ging zelfs zo ver om de rechten voor de naam 818 Añejo Tequila te controleren. Zoals ze al snel ontdekte, bezit een bedrijf in Los Angeles met de naam K & Soda de merknaam en twee verschillende soorten tequila. @hfazzz concludeerde dat de K zou kunnen staan voor Kendall of Kylie.

We hebben wat meer informatie gevonden om de theorie van @hfazzz te helpen. De contactpersoon onder K & Soda is Bryan Baum. Zou dit dezelfde Bryan Baum kunnen zijn die via Prizeo samenwerkte met liefdadigheidsacties van beroemdheden?

That Bryan Baum is ook de mede-oprichter van marketingbedrijf Panoramic, dat is gevestigd in Los Angeles. Verder is 818 de postcode voor Calabasas, de belangrijkste residentie van Kardashian.

Ze citeerde een foto van Khloe Kardashian die Kendall kroonde als de 'tequila-koningin'. Dit zou ook de nieuwste samenwerking tussen de twee zussen kunnen zijn. Een hilarische maar opwindende verandering van hun kledingmerk PacSun.

Kylie heeft haar handen vol aan haar bloeiende schoonheidszaak, dus misschien veroorzaakt ze gefluister onder dure tequilafanaten met een onderneming die uitsluitend van Kendall is.

Aanbevolen: