Rudy Giuliani noemt 'Borat'-scène een complete verzinsel

Rudy Giuliani noemt 'Borat'-scène een complete verzinsel
Rudy Giuliani noemt 'Borat'-scène een complete verzinsel
Anonim

Sacha Baron Cohen, de vermeende koning van ongepaste humor, is terug en jaagt op de ex-burgemeester van New York, Rudy Giuliani. Borat Subsequent Moviefilm, het vervolg op de beruchte Borat-film, lijkt de samenzwering aan het licht te brengen, of misschien niet zozeer een samenzwering van hooggeplaatste politici en andere rijke mannen die seksuele handelingen verrichten met minderjarige meisjes.

Volgens Yahoo.com is er een scène opgenomen voor de film waarin Giuliani aan het einde van een interview op een bed wordt gezien met zijn hand in zijn broek, met een zogenaamd 15-jarige verslaggever in een hotelkamer.

Dit viel duidelijk niet in goede aarde bij de voormalige burgemeester en persoonlijke advocaat van president Trump. Van zijn kant had Giuliani dit te zeggen. “Ik stopte mijn shirt in nadat ik de opnameapparatuur had uitgedaan. Op geen enkel moment voor, tijdens of na het interview was ik ooit ongepast. Als Sacha Baron Cohen anders suggereert, is hij een steenkoude leugenaar.”

Cohen leek echter niet gefaseerd door de opmerking en antwoordde hierop: Nou, ik zou zeggen dat als de advocaat van de president zou vinden wat hij daar deed passend gedrag, dan weet de hemel wat hij heeft gedaan met andere vrouwelijke journalisten in hotelkamers.”

Cohen is niet verlegen over zijn meningen en standpunten, en maakt vaak licht op sociaal ongepaste manieren om zijn perspectief op een situatie te laten zien.

Wat betreft de actrice in de scène, Maria Bakalova, Cohen sprak zijn bezorgdheid uit over de jongedame. "Het is ook mijn verantwoordelijkheid als producent om ervoor te zorgen dat er voor de hoofdrolspeler wordt gezorgd", voegde hij eraan toe.

Bakalova merkte op dat ze zich tijdens de hele shoot "veilig" voelde.

Giuliani neemt dit niet voor lief, en Twitter is verdeeld over de vraag of dit al dan niet frauduleus is, zoals Giuliani suggereert.

Fans van Giuliani en critici lijken de bal heen en weer te gooien over wie er recht op heeft, Cohen of Giuliani. Als een foto echter meer zegt dan duizend woorden, is een video die overal op sociale media is gepleisterd en het nieuws is als het vinden van een diamant. Het beeld van Giuliani zegt veel.

Giuliani zal waarschijnlijk niet lang herstellen van deze misstap, om het licht uit te drukken. Dat is als herstel mogelijk is. Het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat zijn politieke aspiraties, wat ze ook mogen zijn, eronder zullen lijden - wat tot nu toe onduidelijk is, is hoeveel.

Aanbevolen: