De echte reden waarom Mandy Moore op 'This Is Us' werd gecast

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Mandy Moore op 'This Is Us' werd gecast
De echte reden waarom Mandy Moore op 'This Is Us' werd gecast
Anonim

Mandy Moore maakt fans constant enthousiast met foto's achter de schermen van This Is Us. Dit komt omdat fans van het NBC-drama er ronduit verslaafd aan zijn. Het is een van die shows die eens in de zoveel jaar plaatsvinden en die mensen echt ontroert en tegelijkertijd vermaakt. Met andere woorden, het is zeldzaam.

Naast het succes van de show onder de fans, is Mandy Moore duidelijk blij dat ze een belangrijke rol in de show heeft gekregen omdat het haar vermogen heeft vergroot. Niet alleen dat, maar het stelde haar ook in staat een prachtig en duur huis te kopen.

Nu de show ten einde loopt en fans die graag willen weten wat er in het vijfde seizoen gaat gebeuren, lijkt het nu een goed moment om te weten te komen hoe Mandy Moore de rol heeft gekregen. De waarheid is dat het lang niet zo eenvoudig was als sommigen van ons zouden denken. Mandy is tenslotte een behoorlijk grote ster. Wie wil haar niet in hun show?

Nou, het ging eigenlijk omlaag.

Mandy onthulde de waarheid over haar casting op de Howard Stern Show

De Howard Stern Show is een geweldige plek voor beroemdheden om persoonlijke details over hun leven te onthullen. Deels heeft dit te maken met het feit dat de 40-jarige-plusshow op de radio is. Bovendien werkt Howard sinds 2006 bij SiriusXM-satellietradio, wat betekent dat gesprekken niet gebonden zijn aan reclameblokken of censuur. Maar het belangrijkste is dat Howard Stern een van de grootste interviewers van beroemdheden aller tijden is geworden. Hij stelt zijn gasten gemakkelijk op hun gemak. En dit is precies wat er gebeurde toen hij Mandy Moore in zijn show had in juni 2018.

"Dit zijn wij… Ze zijn aan het casten voor een nieuwe show, je hebt geen idee of deze show een hit gaat worden", begon Howard.

"Geen idee," antwoordde Mandy.

"Hoe heb je gehoord van de auditie voor --- omdat je hiervoor auditie moest doen."

"Oh, ja."

"Was je beledigd dat je auditie moest doen omdat je behoorlijk wat werk had verzet?" vroeg Howard.

"Geen sprake van. Ik ben in geen geval beledigd. Ik heb auditie gedaan - we doen allemaal nog steeds auditie. Tenzij je Meryl Streep bent, "zei Mandy. "Dat hoort bij acteur zijn."

Zelfs nu This Is Us een enorm succes was, gaf Mandy toe dat ze nog steeds auditie moest doen voor projecten. En hoewel ze met de schrijver van This Is Us, Dan Fogelman, aan Tangled had gewerkt, moest Mandy auditie doen voor zijn volgende project.

"Dus hij heeft een script. Hij heeft met je gewerkt aan dit geanimeerde ding. Zegt hij tegen je 'Hé, ik heb deze nieuwe show, ik wil dat je binnenkomt en auditie doet?'"

Mandy beweerde dat dit helemaal niet is hoe ze de rol in het NBC-drama kreeg. Ze was net verhuisd van bureaus en had besloten niet langer te kijken naar scripts voor proefseizoenen voor netwerktelevisie. In plaats daarvan wilde ze tijd doorbrengen met Amazon, Hulu, HBO en Netflix, die hun shows het hele jaar door casten. Het netwerkpilotscript van Dan Fogelman kwam echter wel op haar bureau terecht… zij het in oktober, vrij vroeg voor het pilotseizoen van januari - april.

Omdat Mandy geen hoop wilde vestigen op een onvermijdelijk gedoemde netwerkserie, las ze met tegenzin het script van Dan Fogleman… En ze vond het geweldig!

"Het script heeft me knock-out geslagen!"

Wat Mandy niet wist, was dat als ze de rol zou krijgen, ze meerdere versies van zichzelf zou moeten spelen om te passen bij het springen in de tijdlijn van de show.

Hoe dan ook, Mandy wilde de baan heel graag. Ze werd weggeblazen door de onderlinge verbinding van de verhalen en personages in de pilot. Ze wist niet waar de show heen zou gaan, maar was enthousiast over de "veelheid aan mogelijkheden".

Het auditieproces was ECHT lang

Mandy was een van de eerste mensen die las voor de rol van Rebecca Pearson. Ze beweerde dat de reacties die ze kreeg erg positief waren, maar het castingteam ging door met het testen van meer acteurs in New York.

6 weken later kreeg Mandy een telefoontje dat het aan haar en twee andere mensen lag. Mandy werd vervolgens binnengehaald om een monoloog uit de tweede aflevering voor te lezen die het castingteam en de regisseur zou laten zien dat ze een heel andere scène kon doen dan in de eerste aflevering.

Het werkte. Ze won ze.

Maar er was nog een andere hindernis te nemen…

Mandy moest een scheikundeles krijgen met de man die haar echtgenoot zou spelen; een acteur waar ze amper van had gehoord… Milo Ventimiglia.

Tijdens haar interview met Howard Stern beweerde Mandy dat al haar zorgen over deze scheikundeles waren weggenomen zodra ze met Milo ging zitten.

"Het was direct. Het was gemakkelijk. Het was moeiteloos. Het was zoals daar," zei ze.

Deze chemie heeft haar positie versterkt en haar uiteindelijk een rol opgeleverd die haar fans hun hele leven zullen herinneren.

Aanbevolen: