De echte reden waarom Iman Vellani werd gecast in 'Ms. Wonder

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Iman Vellani werd gecast in 'Ms. Wonder
De echte reden waarom Iman Vellani werd gecast in 'Ms. Wonder
Anonim

De MCU is de grootste franchise van Hollywood en niets houdt het tegen om door te gaan op zijn pad van overheersing. Het begon onwaarschijnlijk en sindsdien is het exponentieel gegroeid. Natuurlijk, sommige mensen weten niet meer wat canon is, maar ze kunnen het niet helpen, maar stemmen af en kijken naar elk nieuw project.

Phase Four heeft veel nieuwe gezichten opgeleverd en deze maand zal Kamala Khan formeel worden voorgesteld aan een wereldwijd publiek. Imani Vellani kreeg de rol toegewezen en we hebben de details over de echte reden waarom ze in de komende show werd gecast!

Marvel Phase Four is uitgeschakeld en loopt

2021 markeerde het debuut van Marvel Phase Four, het ontstaan van het volgende tijdperk van Marvel Studios. Na de gebeurtenissen van de Infinity Sage, die de eerste drie fasen van de franchise omvatte, heeft Phase Four de gigantische taak om dingen groter en beter te maken dan voorheen.

WandaVision was het project waarmee het allemaal begon, en het introduceerde een aantal nieuwe elementen in de franchise, waaronder duistere magie en het multiversum. Sinds die show is de hel losgebroken en heeft elk project stukjes aan de puzzel toegevoegd.

We hebben shows gehad zoals The Falcon and the Winter Solider, Loki, What If…, Hawkeye en Moon Knight, en er zijn er nog veel meer. Elk van deze shows heeft iets nieuws toegevoegd en ze spelen allemaal een rol in het grotere verhaal.

Op het grote scherm hebben films als Shang-Chi en Spider-Man: No Way Home indruk gemaakt, terwijl andere, zoals Eternals, nieuwe mogelijkheden hebben voortgebracht.

Als we vooruit kijken, kunnen we niet anders dan ons concentreren op het volgende project dat de MCU aan dek heeft.

'Mevr. Marvel' debuteert binnenkort

Te zijner tijd zal mevrouw Marvel zijn debuut maken op Disney+, en het markeert de tweede MCU-show van 2022. Het werd voorafgegaan door Moon Knight en het zal worden gevolgd door She-Hulk, dat een een interessante reactie online.

In tegenstelling tot andere projecten die zich richten op volwassen personages, zal mevrouw Marvel zich richten op de jonge Kamala Khan. Het personage is een grote fan van Captain Marvel en van wat we in de trailers hebben gezien, kan ze een magische armband gebruiken om kosmische energie te gebruiken, wat haar een onwaarschijnlijke held maakt.

Deze serie zal dienen als de voorloper van The Marvels, een MCU-film die volgend jaar in de bioscoop zal verschijnen. Het zal in wezen fungeren als een vervolg op zowel mevrouw Marvel als Captain Marvel, terwijl het ook Monica Rambeau van WandaVision binnenha alt.

Zoals bij elk MCU-project was het cruciaal om de juiste castingbeslissingen te nemen, en Imani Vellani werd als de juiste persoon beschouwd om mevrouw Marvel te spelen. De meeste fans wisten niet dat ze tijdens haar auditie veel gemeen had met het personage.

Hoe Imani Vellani de rol kreeg

Executive producer en personagemaker, Sana Amanat, sprak over Vellani's auditie voor de titulaire rol.

"Ze had gewoon deze energie, en deze onschuld, en deze eigenzinnigheid voor haar […] Tijdens een van haar audities ging ze echt van heel nerdy en eigenzinnig naar emotioneel en bijna alsof ze dit begrip had van een wereld die iemand ouder dan haar zou moeten hebben, "zei Amanat.

De maker vermeldde ook dat Vellani een enorme liefde had voor alles wat met Marvel te maken had, wat ze trots liet zien tijdens haar auditie.

"Ze liet me elke hoek van haar kamer zien en het was bedekt met Avengers. Toen zei ze: 'Oh wacht, ik ben nog niet klaar', opende haar kast en overal was meer Marvel, " Amanat onthuld

Dit was, zoals Amanat aangaf, niet ver van het personage verwijderd.

"Ze is niet zo glad en zacht als sommige superhelden. Het is niet zoals wanneer Captain America zijn schild gooit en het terugkomt. Ze is overal. Ik ben opgewonden dat mensen haar leren kennen, " Amanat vervolg.

Het is best verbazingwekkend dat de jonge actrice zich tijdens het auditieproces van het peloton kon scheiden. Hoewel er waarschijnlijk een aantal geweldige artiesten waren om het personage uit te proberen, viel Vellani op en kreeg ze een rol in de grootste franchise ter wereld.

Tijdens datzelfde interview schotelde Amanat het personage en haar plaats in het midden van alles voor.

"Ze is dit jonge personage dat erg fan is van de groten van het Marvel-universum, zoals de Avengers, en ze heeft niet per se het gevoel dat ze het met ze kan opnemen. Maar ik denk dat, uiteindelijk, ze kan, en ze doet, "zei de maker.

Mej. Marvel komt eraan en fans kunnen niet wachten om te zien hoe geweldig Imani Vellani is in de titulaire rol.

Aanbevolen: