Penn Badgley: alles over zijn tijd op Netflix You And Gossip Girl

Inhoudsopgave:

Penn Badgley: alles over zijn tijd op Netflix You And Gossip Girl
Penn Badgley: alles over zijn tijd op Netflix You And Gossip Girl
Anonim

Penn Badgley is een getalenteerde en knappe acteur! Zijn twee grootste tv-rollen tot nu toe (exclusief films) zouden zijn tijd moeten zijn om Dan Humphrey te spelen op Gossip Girl en zijn tijd als Joe Goldberg op Netflix's YOU. In beide shows speelt hij gelijkaardige karakters en daar komen we later meer op terug!

Sommige van de belangrijkste films waarin Penn Badgley speelde, zijn Easy A, The Stepfather, John Tucker Must Die en Greetings from Tim Buckley. Lees verder om erachter te komen van welke acteerrol Penn Badgley spijt heeft, van welke acteerrol Penn Badgley een veiligheidscursus van acht uur moest volgen en bij welke acteerrol een actrice op de set zat waarmee het niet gemakkelijk was om mee te werken!

15 Penn Badgley gaf toe dat hij wist dat Dan Humphrey en Joe Goldberg vergeleken zouden worden

In een interview gaf Penn Badgley toe dat hij wist dat de personages van Dan Humphrey en Joe Goldberg door zijn fans zouden worden vergeleken. Hij had gelijk! Zijn fans vergelijken constant de griezeligheid van beide personages. Dan Humphrey is een internetstalker en Joe Goldberg is een echte stalker.

14 Penn Badgley had een date met Blake Lively terwijl ze 'Gossip Girl' aan het filmen waren

Tegenwoordig weten we dat Blake Lively gelukkig getrouwd is met Ryan Reynolds, maar vóór al haar huidige huwelijksgeluk had ze een relatie met Penn Badgley! Ze gingen uit tijdens het filmen van Gossip Girl en gingen toen in het geheim uit elkaar zonder de rest van de cast en crew erover te vertellen.

13 Penn Badgley baalde dat hij niet met John Stamos werkte in seizoen 2 van 'YOU'

In seizoen 1 van You delen Penn Badgley en John Stamos wat schermtijd wanneer Joe Goldberg doet alsof hij een patiënt is die therapie nodig heeft. Helaas delen ze in seizoen 2 geen seizoenen. Penn Badgley zei: "Het feit dat ik niet meer met John Stamos heb kunnen werken, dat is een diepe pijn. Ik kan er niet over praten." (Buzzfeed).

12 Penn Badgley stond op het punt te stoppen met acteren toen hij 'Gossip Girl' landde

Het is heel interessant dat Penn Badgley half van plan was om een acteercarrière achter zich te laten tegen de tijd dat hij zijn rol in Gossip Girl belandde. Hij was bijna klaar om de handdoek in de ring te gooien en weg te lopen van de Hollywood-schijnwerpers. Uiteindelijk stemde hij ermee in om de rol van Dan Humphrey te spelen en de rest is geschiedenis.

11 Elizabeth Lail en Penn Badgley hebben een veiligheidscursus van 8 uur gevolgd voor een scène in 'YOU'

De beruchte scène waarin Beck per ongeluk op de treinrails v alt, is niet al te gemakkelijk gefilmd! Penn Badgley en Elizabeth Lail moesten beiden een acht uur durende veiligheidscursus volgen voordat ze die scène mochten filmen. Het is slim dat de acteurs volledig werden geïnformeerd over de situatie.

10 Penn Badgley heeft onthuld dat hij spijt heeft van de hoofdrol in 'Gossip Girl'

Veel acteurs hebben onthuld dat ze er spijt van hebben dat ze ervoor hebben gekozen om in bepaalde films te spelen, maar de meeste acteurs zijn dankbaar voor de rollen die ze op de kaart hebben gezet, maar niet voor Penn Badgley. Hij is meerdere keren geciteerd toen hij zijn spijt betuigde over de hoofdrol in Gossip Girl.

9 Penn Badgley hoefde niet veel regels te onthouden voor 'JIJ'

Aangezien het meeste van zijn personage praat via voice-over, hoefde Penn Badgley niet veel tijd te besteden aan het onthouden van zijn tekst voor You. Hij zou natuurlijk zijn regels leren voor elke dialoog die hij moest delen met andere personages zoals Beck of Love Quinn, maar niet veel anders!

8 Penn Badgley kende zijn ware identiteit op 'Gossip Girl' niet tot het einde

Net als de rest van de wereld wist Penn Badgley niet dat zijn personage in Gossip Girl, Dan Humphrey, eigenlijk Gossip Girl zelf was… tot het einde van de show. Toen hij dat script ontving, was hij geschokt! Kijkers over de hele linie waren zo verrast om te ontdekken dat Dan Humphrey degene was achter het mysterie.

7 Penn Badgley was bezorgd dat hij Joe te aardig zou maken in 'YOU'

Het is moeilijk voor iemand om een hekel aan Penn Badgley te hebben, omdat hij er goed uitziet, charmant is en gewoon een geweldige kerel is. Het feit dat hij de rol speelt van een enge kerel die tot moord in staat is, zou het beeld van sommige kijkers van hem een beetje moeten veranderen, maar veel fans houden nog steeds echt van Joe en steunen hem. Penn Badgley maakte zich hier zorgen over!

6 'Gossip Girl' was bijna een film in plaats van een show

We zijn zo blij dat Gossip Girl uiteindelijk een show van zes seizoenen is geworden in plaats van een film. Er zijn te veel verhalen om te vertellen, te veel personages om te leren kennen, en zoveel meer om perfect in één film te passen. Films duren meestal anderhalf uur… dat was gewoon niet genoeg tijd!

5 Shay Mitchell maakte grapjes over Penn Badgley's gebrek aan kennis van sociale media

On You speelt Penn Badgley de rol van een man die een meisje stalkt door naar haar profiel op sociale media te kijken voordat hij verder gaat en haar persoonlijk stalkt. Het is best grappig dat Penn Badgley in het echte leven niet zo handig is met sociale media als het personage dat hij speelt. Shay Mitchell vindt het ook grappig!

4 Uniformen in 'Gossip Girl' waren gebaseerd op echte Upper East Siders

In de eerdere seizoenen van Gossip Girl, toen de studenten allemaal naar particuliere middelbare scholen in New York City gingen, droegen alle tieners elke dag uniformen naar school. Hun uniformen waren geïnspireerd op echte outfits die werden gedragen door Upper East Siders. Het is geweldig dat het kostuumontwerpteam inspiratie heeft kunnen opdoen.

3 Uitvoerende producenten Greg Berlanti en Sera Gamble wilden dat Penn Badgley de hoofdrol speelde in 'YOU'

Executive producers Greg Berlanti en Sera Gamble wisten vanaf de sprong dat Penn Badgley de knappe acteur was die ze nodig hadden voor deze hoofdrol. Ze hebben hem aangescherpt en het voor elkaar gekregen en we zijn zo blij dat ze dat hebben gedaan. Wie anders kan zo'n donker en verwrongen stuk met zoveel klasse neerzetten?

2 Taylor Momsen was moeilijk om mee te werken op de set van 'Gossip Girl'

Penn Badgley speelde de rol van Dan Humphrey in Gossip Girl, de oudere broer van Jenny Humphrey. Jenny Humphrey werd gespeeld door Taylor Momsen en helaas was Taylor Momsen niet de gemakkelijkste actrice om mee te werken. We hopen dat Taylor Momsen tegenwoordig vriendelijker is met Penn Badgley en de rest van de cast.

1 Penn Badgley genoot van het filmen van de LSD-scène in 'YOU'

In seizoen 2 van You gaf Penn Badgley toe dat hij het leuk vond om de scène te filmen waarin hij en Forty samen struikelden over illegale middelen omdat die vol stunts zat. Het lijkt lastig om scènes van een show of film te filmen terwijl hij doet alsof hij onder invloed is, maar hij heeft het door!

Aanbevolen: