Star Wars' schakelt over met meerdere spin-off-series in ontwikkeling

Inhoudsopgave:

Star Wars' schakelt over met meerdere spin-off-series in ontwikkeling
Star Wars' schakelt over met meerdere spin-off-series in ontwikkeling
Anonim

Het lijkt erop dat Disney heeft geleerd van zijn fouten met de nieuwste Star Wars-trilogie en voorlopig afstand neemt van films. Een paar filmische projecten bevinden zich bij LucasFilms in de beginfase, maar voorlopig lijkt de mediagigant gefocust op Disney+-shows zoals The Mandalorian. Het is bijna een vernieuwing voor een junior seizoen - een voorbarige zelfs - en is slechts een voorbeeld van de opvallende investeringen die de mediagigant doet in de afdeling live-action series.

Naast een vroege verlenging voor The Mandalorian, heeft Disney meerdere projecten in ontwikkeling. Ze hebben een miniserie van Boba Fett die in de komende weken met de hoofdfotografie moet beginnen. Het is nog steeds niet bevestigd, hoewel het debuut van een seizoen van Boba Fett-afleveringen terwijl The Mandalorian een pauze heeft, Disney in 2021 een volledige reeks Star Wars-shows zou geven. Bovendien is er een goede kans dat slechts een deel van Boba's reis sinds het ontsnappen aan de Sarlacc Pitt zal haal seizoen 2. Als dat het geval is, zou de Boba Fett-miniserie een open tijdschema hebben om mee te werken, te beginnen met de ontsnapping die helemaal tot aan Boba's klim naar de Mos Pelgo-piek leidt.

Wat is Disney aan het koken voor 2021

Afbeelding
Afbeelding

Wat betreft andere Star Wars-projecten die mogelijk op de planning voor 2021 staan, hebben we ook Obi-Wan om naar uit te kijken volgend jaar. De productie moet in maart beginnen, wat Disney en LucasFilms voldoende tijd geeft om de postproductie voor het einde van het jaar af te ronden.

Het enige bijzondere aan Obi-Wan is dat het een op zichzelf staand seizoen zou moeten zijn tussen de gebeurtenissen van Revenge Of The Sith en A New Hope. Hopelijk verandert dat aspect, want fans die al jaren wachten om Obi-Wan te zien ontwikkelen, verdienen beter. We hebben het over meerdere seizoenen die groen licht krijgen.

Of het nu een seizoen is of drie, Obi-Wan zal worden toegevoegd aan de opwindende lijst van exclusieve Star Wars-series die op Disney+ zijn gelanceerd. Houd er echter rekening mee dat de streamingdienst plannen heeft die verder gaan dan het meest iconische tijdperk in de Star Wars-mythologie.

Naast de bovengenoemde shows begonnen in de eerste maanden van 2020 geruchten te circuleren over een mogelijke High Republic-serie. Er is niets geverifieerds aan het licht gekomen, wat niet veel goeds voorspelt voor fans die hopen veel Jedi en Sith op een slagveld. Dat betekent echter niet dat de spin-off niet zal plaatsvinden.

Gezien aan hoeveel andere series Disney/LucasFilms momenteel werkt, is alles mogelijk. Ze hebben een spin-off rond het personage van Gina Carano, Cara Dune, die naar verluidt in ontwikkeling is, evenals een op vrouwen gerichte serie die al wordt ondersteund door Leslye Headland. Wat ons dat vertelt, is dat Disney ook naar de eerder genoemde High Republic-serie zou kunnen kijken.

Meer 'Star Wars' spin-offs

Afbeelding
Afbeelding

Het relevantere voordeel van al deze projecten die in productie gaan, is dat verschillende hoogtepunten van The Mandalorian zouden kunnen eindigen in hun eigen avonturen. Cobb Vanth (Timothy Olyphant), bijvoorbeeld, liet nogal wat fans achter die meer van hem wilden zien na de première van seizoen 2. Of het nu in een flashback is of na zijn missie met Mando, Vanths heldendaden zijn onderwerp van veel speculatie geworden. Natuurlijk hopen de meesten van ons dat hij zich in de finale weer bij Din Djarin voegt tijdens een soort team-up.

Evenzo verdient Katee Sackhoff's Bo-Katan net zo haar eigen live-action show. Ze maakte onlangs haar debuut in Chapter 11: The Heiress en zette een van de beste optredens van dit seizoen tot nu toe neer. Het komt niet als een verrassing aangezien Sackhoff super getalenteerd is, maar ze overtrof de verwachtingen en nog wat in een enkele aflevering. Dat alleen al zou Disney een reden moeten geven om na te denken over het idee om Sackhoff de hoofdrol te laten spelen in een ander Star Wars-project.

Hoewel dit slechts een paar van The Mandalorian-personages zijn die het potentieel hebben om in spin-offs te verschijnen, moeten we ook onze geest openhouden voor nog meer opduiken. Rosario Dawson staat op het punt om voor het eerst te verschijnen als Ahsoka Tano, en afhankelijk van hoe dat debuut uitpakt, zou het heel goed kunnen overgaan in een nieuwe Disney+ serie.

Aanbevolen: