Kourtney Kardashian schakelt over naar Big Sister-modus terwijl ze 'Heartbroken' Khloe-bloemen stuurt

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian schakelt over naar Big Sister-modus terwijl ze 'Heartbroken' Khloe-bloemen stuurt
Kourtney Kardashian schakelt over naar Big Sister-modus terwijl ze 'Heartbroken' Khloe-bloemen stuurt
Anonim

Khloe Kardashian wordt gesteund door haar grote familie terwijl ze opnieuw een liefdesverdriet moet doorstaan.

De moeder-van-een ontving een prachtig boeket bloemen van haar oudere zus Kourtney en verloofde Travis Barker nadat een vaderschapstest bevestigde dat Tristan Thompson een kind verwekte buiten hun relatie. Het voormalige koppel deelt dochter True, 3.

Khloe Kardashian bedankte haar oudste zus Kourtney Kardashian op Instagram

De 37-jarige realityster deelde woensdagochtend een foto van de prachtige bloemen op Instagram en bedankte de Poosh-blogger voor het attente geschenk. "Mijn schatjes @travisbarker @kourtneykardash Ik hou van je", schreef ze over de afbeelding met een roze emoji met dubbel hart.

Thompson is officieel de vader van een derde kind nadat uit een vaderschapstest bleek dat hij de vader is van de zoon van fitnesstrainer Maralee Nichols. De aanvaller van Sacramento Kings ging vorige week naar sociale media om zijn wandaden toe te geven.

Tristan Thompson ging naar zijn Instagram-verhalen om te onthullen dat hij een vader van drie is

"Vandaag onthullen de resultaten van de vaderschapstest dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze zoon in der minne op te voeden", schreef Tristan in een laat op de avond Instagram-bericht.

Hij vervolgde: "Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving zowel in het openbaar als privé heb gekwetst of teleurgesteld."

Khloe Kardashian en Tristan Thompson
Khloe Kardashian en Tristan Thompson

Tristan, die ook vader is van Prince, 4, heeft met zijn ex-vriendin Jordyn Craig ook een openbare verontschuldiging aangeboden aan Khloe Kardashians.

Hij schreef: “Khloe, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet. zeker niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect en liefde voor je. Ongeacht wat je misschien denkt. Nogmaals, het spijt me zo ongelooflijk, luidde zijn verklaring.

Ondertussen zou Khloe "zich niet kunnen voorstellen dat ze nu met elkaar daten" nadat ze had vernomen dat Tristan tijdens hun relatie in het geheim een babyjongen verwekte met Maralee Nichols. Een bron vertelde People dat de 37-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster 'wil dat het nieuwe jaar anders wordt'. De insider onthulde dat haar "familie weet dat ze de juiste man zal ontmoeten als ze er klaar voor is."

Aanbevolen: