Ryan Reynolds blijft 'Free Guy' online vieren na nieuws over een vervolg in ontwikkeling

Ryan Reynolds blijft 'Free Guy' online vieren na nieuws over een vervolg in ontwikkeling
Ryan Reynolds blijft 'Free Guy' online vieren na nieuws over een vervolg in ontwikkeling
Anonim

Het lijkt erop dat acteur Ryan Reynolds niet anders kan dan het vieren nadat hij heeft gehoord dat zijn film Free Guy een vervolg krijgt. Reynolds kondigde het nieuws oorspronkelijk aan op Twitter op 15 augustus, maar stuurde onmiddellijk een tweede tweet om de artiesten en het publiek te bedanken die deel uitmaakten van het succes van de film.

De Deadpool-ster plaatste ook een slimme-g.webp

Reynolds gaf ook een gekke draai aan zijn eerste bericht, waaronder een-g.webp

Fans zijn ook begonnen te vragen om de terugkeer van twee personages gespeeld door Waititi en Killing Eve-ster Jodie Comer.

Free Guy vertelt het verhaal van een non-player character, of NPC, genaamd Guy (Reynolds) uit een videogame genaamd Free City. Buiten de videogame zijn Millie Rusk (Corner) en W alter "Keys" McKeys (Joe Keery) erop uit om te bewijzen dat de videogamecode van McKeys is om te voorkomen dat er een vervolggame wordt gemaakt.

Hoewel er geen bevestiging was van een vervolg tot na de bioscooprelease van de film, zorgde de verhaallijn van Free Guy in zekere zin voor een mogelijk vervolg, vooral omdat Reynolds zelf geïnteresseerd was in het hernemen van zijn rol van Guy. Eerder deze maand vroeg Digital Spy de acteur naar zijn mening over de kwestie, waarop hij antwoordde: "We hopen allemaal dat we dit nog een keer mogen doen. In deze vorm of als vervolg of iets anders."

De film bevatte ook stemacteurs van acteurs als Tina Fey, Dwayne Johnson en John Krasinski. Videogamers zoals Jacksepticeye, Ninja en Pokimane maakten ook cameo's en laat Jeopardy! presentator Alex Trebek maakte zijn laatste postume optreden.

Free Guy zou oorspronkelijk in juli 2020 worden uitgebracht, maar werd drie keer uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie. Het heeft positieve recensies ontvangen van fans en critici na de release en heeft momenteel 82% op rotte tomaten. Het boekte in het eerste weekend meer dan $ 28 miljoen aan kassaverkopen, waarmee het zijn verkoopdoel met meer dan $ 10 miljoen versloeg.

Vanaf deze publicatie is er geen informatie over het vervolg vrijgegeven, maar Reynolds zal zijn personage opnieuw opnemen. Free Guy is nu te zien in de bioscoop en, na het overtreffen van de oorspronkelijke verwachtingen van de kassa, debuteerde het op nummer één.

Aanbevolen: