The Morning Show' hervat opnames voor seizoen 2

The Morning Show' hervat opnames voor seizoen 2
The Morning Show' hervat opnames voor seizoen 2
Anonim

Stand-by met al je geestige oneliners en bijtende dialogen want The Morning Show komt terug!

In een Instagram-bericht dat vanochtend werd gedeeld, kondigde Legally Blonde-actrice Reese Witherspoon aan dat er weer werd gefilmd voor seizoen twee van de Apple TV+-serie The Morning Show.

Witherspoon uploadde een schattige foto van haar leesregels buiten haar trailer en onderschrift: "Wakey wakey. It's back to work!" compleet met haar met een enorme koffiemok - we wedden dat die lijnen moordend zijn!

De serie van $ 15 miljoen per aflevering kreeg een behoorlijk loyale schare fans met het eerste seizoen van 10 afleveringen na een ochtendnieuwsprogramma, terwijl het een schandaal van seksuele intimidatie ontvouwt dat gericht was op een van zijn ankers. De hitshow wist de aandacht te trekken van mensen als Stephen King, die eerder zijn liefde voor het eerste seizoen had beleden.

Terwijl het eerste seizoen grote headliners zoals Jennifer Aniston aan boord had, die terugkeerde naar het kleine scherm in haar eerste rol sinds haar dagen als Rachel op Friends, zal seizoen twee naar verwachting het publiek toch verbazen. Nu het filmen een paar maanden is uitgesteld vanwege COVID-19 en lockdowns, is het onduidelijk wanneer de langverwachte releasedatum is.

Aanbevolen: