Dit is waarom de opnames van 'Euphoria' er compleet anders uitzien in seizoen 2

Inhoudsopgave:

Dit is waarom de opnames van 'Euphoria' er compleet anders uitzien in seizoen 2
Dit is waarom de opnames van 'Euphoria' er compleet anders uitzien in seizoen 2
Anonim

HBO's Euphoria is een serie die veel aandacht heeft gekregen en mensen kunnen geen genoeg krijgen van de show en zijn sterren. Tot nu toe heeft het zijn volwassen rating waargemaakt en heeft het geen klappen gekregen bij het publiek. Dankzij het succes van de show hebben de sterren van de show hun vermogen en hun volgers op sociale media vergroot.

Seizoen twee van de show is officieel begonnen en er is een merkbaar verschil met de manier waarop de show er elke week uitziet. Dit heeft sommige fans in de war gebracht en verrast, maar het blijkt dat de mensen achter de schermen de verandering hebben georkestreerd.

Laten we horen wat ze te zeggen hadden over de nieuwe look van Euphoria.

'Euphoria' is een hit geweest

Juli 2019 markeerde het begin voor Euphoria op HBO, en het netwerk sloeg een homerun met de serie. In een mum van tijd verdiende het lovende recensies, bewondering van fans en enkele van de grootste onderscheidingen in de branche.

De serie, geleid door Zendaya en een fenomenale cast, is sinds het debuut een fenomeen in de popcultuur. Het ongelooflijke aan Euphoria is dat het veel mensen heeft bereikt, van wie velen zichzelf op het scherm zien, sommigen voor de allereerste keer.

"Voor mij, als mensen naar me toe zijn gekomen en hun verhalen hebben gedeeld, of het nu gaat om nuchterheid of andere toegangspunten tot verschillende personages waarmee ze zich emotioneel verbonden voelen, dan ben ik zoals, "Weet je, dit is het waard. Zoals, wat we doen betekent iets voor iemand, en dat is alles waar we ooit echt op kunnen hopen. Dat is het punt. Weet je, dat is het doel", zei Zendaya.

Deze krachtige verbinding stuwde het eerste seizoen naar succes, wat al snel plaats maakte voor seizoen twee dat in versnelling werd getrapt.

Seizoen twee is een emotionele achtbaan

Momenteel, in het midden van een tweede seizoen, heeft de show opnieuw alle juiste noten bij de fans geraakt, en het is echt opmerkelijk hoe het op dit moment gewoon niet kan missen.

Het was duidelijk dat de show de ante en de emotie voor het tweede seizoen zou moeten verhogen, en het is in staat geweest om dit op spectaculaire wijze te doen.

Toen we het hadden over het tweede seizoen van de show, zei Zendaya: "Ik denk dat het veel emotioneler is dan het eerste seizoen. Net als de film die we dit seizoen gebruiken, die ook anders is, is het een hoog contrast, wat betekent dat de hoogtepunten zijn hoog, de dieptepunten zijn laag. En als het grappig is, is het echt grappig. En als het pijnlijk is, is het echt pijnlijk."

Seizoen twee was een emotionele achtbaan voor fans, en hoewel ze genoten van wat ze op het scherm hebben gezien, hebben ze een verschil opgemerkt tussen de twee seizoenen van de show.

'Euphoria' filmt met een nieuwe Kodak-lens

Dus, waarom zag Euphoria er anders uit tijdens seizoen 2? Welnu, de mensen die de show hebben gemaakt, hebben besloten om het filmformaat zelf te veranderen.

Per PopPhoto, "Om het nieuwe seizoen af te ronden, zegt de regisseur van de show, Sam Levinson, dat ze contact hebben opgenomen met Kodak om te zien of het zelfs mogelijk zou zijn om genoeg van de geliefde filmvoorraad te krijgen om te filmen een hele serie in het 35 mm-formaat."

Levinson zou het hebben over de noodzaak om dingen te veranderen en zei: "De grootste angst was dat we terug zouden gaan en hetzelfde zouden doen. Als seizoen één een huisfeest was om 2 uur 's nachts, zou seizoen twee voel me als 5 uur 's ochtends, ver voorbij het punt waarop iedereen naar huis had moeten gaan."

Dit was een briljante stijlkeuze van de mensen bij Euphoria, en het heeft echt een verschil gemaakt tijdens het tweede seizoen van de show. Normaal gesproken zullen fans niet te veel aandacht besteden aan zoiets als dit, maar het heeft duidelijk een enorm verschil gemaakt bij het publiek.

"Seizoen één was erg actueel en had een hedendaags gevoel. [Seizoen 2] voelt als een soort herinnering aan de middelbare school. Emotioneel voelde de [Ektachrome]-film als de juiste keuze, " zei Marcell Rev, Director of Photography van de show.

Dankzij de verandering in de manier waarop de show is gefilmd, is er een geheel nieuwe dynamiek toegevoegd aan de hitserie. Naarmate de show zich verder ontwikkelt, zal het fascinerend zijn om te zien hoe meer van dit soort elementen zullen worden verwerkt. Het is duidelijk dat het tot nu toe een enorm verschil maakt.

Euphoria's tweede seizoen was een succes, en met dit soort beslissingen is het duidelijk dat deze show geen kwaad kan.

Aanbevolen: