Grey's Anatomy'-fans worden gek van 'meerdere McDreamy-optredens' in seizoen 17

Grey's Anatomy'-fans worden gek van 'meerdere McDreamy-optredens' in seizoen 17
Grey's Anatomy'-fans worden gek van 'meerdere McDreamy-optredens' in seizoen 17
Anonim

Hij is terug uit de dood en hij ziet er zeker goed uit!

Grey's Anatomy-fans waren stomverbaasd na de première van seizoen 17 op donderdag nadat Patrick Dempsey een schokkende verschijning had gemaakt.

Derek Shepherd kwam vijf jaar geleden om het leven bij een verkeersongeval. Maar als je dacht dat zijn verschijning in de aflevering van volgende week een eenmalig iets was, zou je het mis hebben.

Krista Vernoff, de huidige showrunner van Grey's Anatomy, heeft onthuld dat fans gedurende het seizoen meer optredens van Dempsey, 54, kunnen verwachten.

De 46-jarige scenarioschrijver vertelde de Los Angeles Times dat wijlen Derek "McDreamy" Shepherd nog drie keer zal verschijnen tijdens het huidige seizoen.

"We zullen meer van [Derek] zien dit seizoen", vertelde ze aan de Times. "Dit was niet zomaar een cameo. Hij zal nog drie keer verschijnen."

In de première van donderdagavond stortte Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) in elkaar op de parkeerplaats van het Gray Sloan Memorial Hospital.

Tijdens een droomscène verscheen Shepherd weer aan zijn voormalige vrouw op een zandstrand.

De scène is gefilmd in Malibu, aangezien beide acteurs in de buurt wonen.

Shonda Rhimes, die Grey's Anatomy heeft gemaakt, vertelde E! op het moment dat McDreamy moest worden vermoord toen Dempsey de show wilde verlaten.

De tv-maker legde uit dat zijn liefdesverhaal met Dr. Meredith Gray in gevaar zou komen als hij haar en hun kinderen zou verlaten.

Het liefdesverhaal van Meredith en Derek - liefkozend "Mer/Der" genoemd - was elf seizoenen lang een hit bij fans.

Maar tegen het einde van seizoen 11 werd Derek-personage gedood toen zijn auto werd geraakt door een semi-vrachtwagen nadat hij stopte om de slachtoffers van een auto-ongeluk te helpen.

De verrassende terugkeer van Patrick Dempsey was een goed bewaard geheim.

Om de schrijvers en iedereen die het script zou kunnen zien af te schrikken, schreef Vernoff de scène als een droomreünie met haar moeder Ellis Gray (Kate Burton), in plaats van McDreamy.

"We hebben het de schrijvers lang niet verteld. Als ze loopt en ze ziet eruit alsof iemand haar roept, en ze zegt: 'Derek?' In het script had ik het als Ellis Grey, " legde Vernoff uit.

'En ze zegt: 'Mam?' Zo lazen we het aan tafel. Niemand wist wat we aan het doen waren - tot het punt dat toen de bemanning verscheen op de dag dat we de scène opnamen, niemand het wist. Het was topgeheim."

In een interview met Deadline legde showrunner Krista Vernoff uit dat Pompeo en Dempsey in het echte leven weer rondhangen.

De twee hebben naar verluidt gewandeld in Malibu. Pompeo bewonderde het werk dat hij had gedaan met zijn kankerstichting in Maine, dus ze dacht dat hij misschien wat vreugde zou willen brengen aan Grey's Anatomy-fans.

Nadat Dempsey de show verliet, stopten de twee met praten en ontvolgden ze elkaar van sociale media.

Aanbevolen: