De beste tweets over die rat op de set van 'The Crown' seizoen vier

Inhoudsopgave:

De beste tweets over die rat op de set van 'The Crown' seizoen vier
De beste tweets over die rat op de set van 'The Crown' seizoen vier
Anonim

De met sterren bezaaide cast van het historische drama heeft in de loop der jaren boeiende uitvoeringen geleverd, maar geen enkele heeft de show helemaal gestolen, zoals het knaagdier gespot in aflevering drie van seizoen vier.

Netflix heeft zojuist een gloednieuwe reeks van tien afleveringen van zijn serie over de Britse koninklijke familie uitgebracht. In het nieuwe hoofdstuk, geschreven door maker Peter Morgan, speelt Olivia Colman haar rol als koningin Elizabeth II voor de laatste keer opnieuw, voordat ze het stokje doorgeeft aan Harry Potter-ster Imelda Staunton.

Het vierde hoofdstuk introduceert ook The Fall en X-Files-ster Gillian Anderson als de Britse premier Margaret Thatcher, evenals actrice Emma Corrin als Lady Diana. Ondanks het uitstekende acteerwerk van de cast, merkten fans dat er iets niet klopte in de intro van een van de afleveringen.

Fans reageren op Rat van seizoen vier van 'The Crown'

In eerste instantie gingen kijkers naar Twitter om hun verbazing te uiten toen ze het knaagdier vrij rond Buckingham Palace zagen rennen. Het is onduidelijk of het een bewuste productiekeuze was.

"IK HEB GEWOON EEN RAT OP DE SET VAN DE KROON OPGEMERKT EN IK DENK DAT HET NIET OPZETTELIJK IS", twitterde superfan @claire_foy (niet die Claire Foy).

"Oh, hebben ze nu ratten in Buckingham Palace?" getweet @ drijvende boot.

Was het een bewuste keuze?

Maar sommigen hebben de knaagdierwandeling nog een ander niveau van betekenis toegekend.

"Ik liep net langs mijn tv en zag een rat over een paleisvloer rennen op thecrown en er had geen beter symbool kunnen zijn voor de koninklijke farce", schreef gebruiker @schaekay1.

"Allemaal glanzend en pretentieus aan de buitenkant, maar van binnen vuil en vies", voegde ze eraan toe.

“Elk seizoen van TheCrown liet je weten dat de koninklijke residenties onderhoud en reparatie nodig hadden. Fagan brak twee keer in. Ze hadden minder veiligheid, geen gevoel voor moderniteit en die rat is letterlijk en figuurlijk', schreef @celebrantny.

"Dat is het rattenpaleis", zeiden ze ook.

Een Twitter-gebruiker vergeleek de rat van The Crown met zijn mededier dat de explosie veroorzaakte in de voor een Oscar genomineerde film 1917.

Ten slotte vat één tweet de plotselinge populariteit van de rat samen, die mogelijk die van de show overschaduwt.

“Ik heb de kroon nog niet bekeken, maar ik weet al van de rat lmao,” schreef @norasdursts.

The Crown en zijn rat wachten op Netflix

Aanbevolen: