Macaulay Culkin-fans enthousiast nadat hij Trump's 'Home Alone 2'-verwijdering steunt

Macaulay Culkin-fans enthousiast nadat hij Trump's 'Home Alone 2'-verwijdering steunt
Macaulay Culkin-fans enthousiast nadat hij Trump's 'Home Alone 2'-verwijdering steunt
Anonim

Donald Trumps termijn als president van de Verenigde Staten loopt langzaam maar zeker ten einde - en dat geldt ook voor zijn plaats in de filmgeschiedenis.

Fans hebben opgeroepen om Trump te verwijderen uit Home Alone 2. De actie wordt gesteund door de filmster Macaulay Culkin.

De 44e president van de Verenigde Staten had een korte cameo in de film uit 1992: Home Alone 2: Lost in New York.

Culkins personage Kevin McAllister vraagt Trump, "waar de lobby is" en hij antwoordt: "De gang door en naar links."

Boze fans gingen zelfs zo ver om de clip te bewerken en zowel de gelijkenis als de stem van Trump uit de cameo te verwijderen.

De originele tweet, van Twitter-gebruiker @maxschramp, ging viraal, met meer dan 17.000 retweets en 101.000 likes, met Culkin ingeluid, 'Bravo.'

Een andere fan vroeg om een "petitie om troef digitaal te vervangen in 'Home Alone 2" met de 40-jarige Macaulay Culkin als antwoord: "Verkocht."

Er is zelfs een petitie aangemaakt op Change.org. Het vraagt Disney om niet alleen Trump uit de film te verwijderen, maar hem te vervangen door president-elect Joe Biden.

Kevin Broberg startte de petitie in november.

"Home Alone 2 is aangetast. Er zit een racistische vlek op in de vorm van Donald J Trump. Ik verzoek hem uit de film te verwijderen en te vervangen door Joe Biden, "zei Broberg.

[EMBED_TWITTER]

"Niets verpest de feestvreugde als een seksistische, xenofobe, race-baiting dweper. Ter wille van toekomstige generaties moet Trump worden vervangen, "voegde hij eraan toe.

De petitie heeft tot nu toe slechts 199 handtekeningen, maar het heeft een doel van 500 personen.

[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/r1WngHOFYVQ&feature=emb_title[/EMBED_YT]

Vorig jaar hoorde Donald Trump Jr. dat de cameo van zijn vader was geknipt uit de Canadese versie-uitzending.

Trump Jr. noemde de stap "zielig", terwijl zijn vader tweette: "Ik denk dat Justin Trudeau er niet zo van houdt dat ik hem laat betalen voor de NAVO of handel! De film zal nooit meer hetzelfde zijn! (grapje)."

Het werd later bevestigd door CBC-topman Chuck Thompson dat de cameo "voor de tijd is bewerkt", en die versie is sinds 2014 op CBC uitgezonden.

Vorige vrijdag kondigde Twitter aan dat het het account van Trump had verbannen. Het bedrijf zegt dat het de beslissing heeft genomen om het risico op "verdere aansporing tot geweld" te verminderen.

De wereld stond versteld nadat de aanhangers van de 74-jarige politicus in opstand kwamen via het Capitool van de Verenigde Staten.

Aanbevolen: