Is 'The Mandalorian' seizoen 2 het toneel voor een grote 'Star Wars: Rebels' tie-in?

Inhoudsopgave:

Is 'The Mandalorian' seizoen 2 het toneel voor een grote 'Star Wars: Rebels' tie-in?
Is 'The Mandalorian' seizoen 2 het toneel voor een grote 'Star Wars: Rebels' tie-in?
Anonim

Na maanden van speculeren heeft Star Wars' The Mandalorian seizoen 2 Din Djarin (Pedro Pascal) eindelijk op weg gezet om Ahsoka Tano (Rosario Dawson) te ontmoeten. Hij ontving de beruchte Jedi's meest recente locatie van Bo-Katan (Katee Sackhoff) in Hoofdstuk 11: The Heiress na assisteren bij een overval, en nu is hij op weg om een van de mensen te vinden die hem kan helpen The Child te verhuizen.

Wat betreft wanneer Mando de Clone Wars-aluin zal ontmoeten, zal dat waarschijnlijk gebeuren in hoofdstuk 13. De geruchtentitel van de aflevering is "The Jedi", wat betekent dat het waarschijnlijk Tano's debuutevenement zal zijn. Er is geen garantie, maar de afleveringstitels van The Mandalorian zijn meestal representatief voor de plot.

Ervan uitgaande dat de ontmoeting in het volgende hoofdstuk plaatsvindt, zijn er nog drie afleveringen over in het seizoen. En er kan veel gebeuren in die korte tijd. We weten dat Moff Gideon (Giancarlo Esposito) en zijn Shadow Troopers een aanval op Mando gaan lanceren, mogelijk direct nadat hij Tano heeft gevonden. De Imperial holdouts hebben een tracker op de Razor-Crest, zodat ze The Child kunnen opsporen waar het ook gaat. Dat omvat de planeet waar Tano op staat.

'Rebels'-personages die kunnen verschijnen op 'The Mandalorian'

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de situatie er nijpend uitziet, kunnen Mando en zijn Jedi-bondgenoot hulp krijgen van enkele bekende gezichten. We hebben het over Sabine Wren en Ezra Bridger. Hun verblijfplaats na de val van het rijk is onduidelijk, wat enige twijfel zaait bij het verschijnen op The Mandalorian. Maar nu Sabine en Ahsoka samen op pad gaan om hun kameraad te zoeken, is het redelijk om te speculeren dat ze bondgenoten zullen zijn in The Mandalorian.

Wat interessanter is, is dat de gezamenlijke introductie van Ahsoka en Sabine een cruciale stap zou kunnen zijn in de richting van verdere aansluiting bij Star Wars: Rebels. Jon Favreau en de Disney-producenten hebben overduidelijk gemaakt dat personages uit het geanimeerde universum - zoals blijkt uit Bo-Katan en Ahsoka Tano's aanstaande debuut - in hun live-action-universum kunnen en zullen verschijnen. Daarom zijn de mogelijkheden eindeloos.

Realistisch gezien zullen rebellenpersonages zoals Kanan niet komen opdagen, aangezien hij dood is in de huidige tijdlijn. Maar nog levende, zoals Ezra Bridger, zijn in de stelling om cameo's te maken. Een verrassende verschijning in de finale van seizoen 2 lijkt het soort teaser dat fans enthousiast zou maken voor het juniorseizoen van de show. Het is nog steeds niet bevestigd, maar als hoofdstuk 16 eindigt met Mando, Ahsoka, Sabine, Cara en Greef die een groep Shadow Troopers afhouden, zal Ezra die de dag redt de deal sluiten voor een seizoensverlenging.

Afbeelding
Afbeelding

Of de eerder genoemde rebellenrelaties nu plaatsvinden of niet, er is één personage dat een shoo-in zou moeten zijn voor seizoen 3, Admiral Thrawn. Hij heeft samen met Ezra overboord gegooid tijdens het einde van Rebels, maar hij is de perfecte tegenstander om Moff Gideon over te nemen zodra zijn karakterboog zijn loop heeft.

Nu weten we niet of Gideon het zal bijten voordat seizoen twee eindigt. Nu Bo-Katan en Mando allebei op weg zijn naar een botsing met de keizerlijke loyalist, neemt de kans om te overleven af. En als dat gebeurt, hebben de hoofdrolspelers van de show een nieuwe dreiging nodig om aan te pakken. Thrawn zou een tegenstander kunnen zijn die naar het derde seizoen van de show gaat.

Aanbevolen: