Hier is hoe het is om met Evan Peters te werken

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het is om met Evan Peters te werken
Hier is hoe het is om met Evan Peters te werken
Anonim

Hoewel Evan Peters zei dat American Horror Story hem mentaal in de war bracht, was hij nog steeds een van de beste acteurs in de show en heeft hij bewezen dat hij een eclectische mix van personages kan spelen, variërend van tienerzombie tot moorddadige hoteleigenaar. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hij heeft bewezen dat hij tegelijkertijd ook een superheld kan zijn.

Hij is een van de slechts twee acteurs die in de eerste acht seizoenen van de show speelde, maar helaas vertrok hij na Cult en nadat hij het uitmaakte met zijn oude vriendin Emma Roberts.

Tijdens zijn tijd bij AHS hadden zijn co-sterren echter alleen maar goede dingen te zeggen over hem en zijn uitzonderlijke talent. Zozeer zelfs dat ze er samen met fans voor ijverden om hem zijn eerste Emmy te bezorgen.

Terwijl we wachten op seizoen 10, laten we eens kijken naar wat de co-sterren van Peters over hem te zeggen hebben.

AHS eiste zijn tol, maar Ryan Murphy wil hem terug

Toen elk AHS-seizoen uitkwam, was het belangrijkste wat fans zich afvroegen over het nieuwe seizoen welke rol Peters zou hebben. Dit was niet alleen vanwege zijn hartenbreker status. Het was voornamelijk te wijten aan het feit dat elk van zijn personages in de show letterlijk scènestelers waren.

In een gesprek met GQ zei Peters dat AHS eigenlijk veel van hem vroeg, en het spelen van die enge manische karakters soms te veel kostte.

"Ik ben gek, ik ben dom, ik hou van plezier maken", zei hij. "Ik hou niet van schreeuwen en schreeuwen. Ik haat het eigenlijk. Ik vind het walgelijk en echt verschrikkelijk, en het was een uitdaging voor mij. Horror Story eiste dat van mij.

"Het is gewoon vermoeiend. Het is echt mentaal uitputtend, en je wilt nooit naar die plaatsen in je leven. En dus moet je daarheen gaan voor de scènes, en uiteindelijk integreert het het op de een of andere manier in je leven."

Ondanks de tol die het kostte, waren de co-sterren van Peters naar verluidt opgetogen over zijn optreden in Cult en steunden ze voor hem om zijn eerste Emmy-nominatie te krijgen (hij ontving vervolgens een Critics Choice Award in de 'Best Actor in a Film gemaakt voor tv of beperkte serie').

Tijdens het spelen van Kai Anderson (Peters' favoriete vertolking in de show) in het seizoen, kreeg Peters een meer artistieke licentie aangeboden en kon hij met Ryan Murphy zelf aan het verhaal van Kai werken.

Aflevering elf van Cult is een van Murphy's favorieten omdat Peters zo goed samenwerkt met Sarah Paulson.

"Deze aflevering is grotendeels mijn favoriet omdat de koppeling van Paulson en Evan Peters mijn favoriete antagonist/hoofdrolspeler was die we ooit hebben gedaan", vertelde Murphy aan EW. "Ze zijn zo close en begrijpen echt hoe ze met elkaar moeten werken, en kruipen onder elkaars huid als broer en zus, dus het klikte echt.

"Ik hield zo veel van Evan's optreden, en Sarah ook. We praten er nog steeds over. Zoals een keer per week over hoe goed hij is? Evan wordt in deze rol CRIMINEEL onderschat. Hij heeft echt geleden tijdens het maken ervan, het kostte hem, ik weet het niet… twee jaar om te herstellen? Evan en ik en Emma en Sarah en Holland Taylor hadden dat jaar samen Thanksgiving vlak na het filmen, en ik herinner me dat Sarah en ik Evan eten bleven geven, in een poging hem te voeden en hem beter te laten voelen."

"Ik heb echt bewondering voor de toewijding en de discipline die hij afleverde."

Murphy zei dat hij met Peters had gesproken over terugkeer naar de show, maar er is geen woord over of hij dat zal doen, maar Murphy werkt tenminste nog steeds met de acteur aan Pose.

Toen ze nog samen waren tijdens Cult, steunde Roberts ook haar vriend toen hij een van de moeilijkste rollen in zijn carrière op zich nam.

Paulson keert niet terug naar AHS tenzij Peters ook terugkeert

Paulson is de enige andere persoon die in evenveel AHS als Peters heeft gespeeld, en ze hebben samen de wringer doorstaan. Ze verlieten de show zelfs op hetzelfde moment.

Dus met de band die ze hebben, is het schattig om te horen dat Paulson alleen naar de show zou terugkeren als Peters het ook zou doen.

Praat met TV Guide, Paulson zei: "Het is moeilijk om er geen deel van uit te maken. Ik zou graag [terugkeren voor seizoen 10]. Ik moet er weer deel van uitmaken." Ze legde verder uit dat dat het enige was dat haar zou overtuigen om terug te keren.

"Ik zou graag iets met Evan willen doen. Ik mis Evan en ik mis het acteren met Evan. Dus ik zou graag die ervaring opnieuw hebben. Als hij terugkomt, ben ik terug."

Peters' andere co-sterren denken dat hij de echte deal is

In 2018 stapte Peters weer over naar film toen hij schitterde als de leider van een overval in American Animals, die was gebaseerd op een echte overval.

Zijn co-ster Jared Abrahamson vertelde People, "Hij is gewoon heel getalenteerd, je weet dat hij een harde werker is en hij is echt gefocust, toegewijd, je weet dat zijn aanpak erg … hij is niet gek, je weet dat hij het erg opvat serieus. Het is cool. Ik respecteer het."

Dus het lijkt erop dat de meeste co-sterren van Peters het leuk vinden om met hem samen te werken, omdat hij een toegewijde acteur is en op het hoogste niveau presteert. Sommigen zullen niet eens aan een project werken, tenzij hij er ook aan gehecht is.

Het wordt heel interessant om te zien hoe zijn carrière de komende jaren zal verlopen, als dat betekent dat hij zijn AHS-rol opnieuw zal spelen of nog grotere dingen op zich zal nemen. Hoe dan ook, we weten dat hij een A+ optreden zal geven, wat hopelijk niet zal knoeien met zijn geestelijke gezondheid.

Aanbevolen: