Hier is hoe het is om voor Kanye West te werken

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het is om voor Kanye West te werken
Hier is hoe het is om voor Kanye West te werken
Anonim

Werken voor Kanye West is niet zo 'Yeezy'. Zelfs Kim Kardashian West is niet altijd een fan van Kanye West! Dit controversiële lid van de echte 'billionaire boys club' heeft de reputatie dramatisch en onvoorspelbaar te zijn.

We weten nu meer over werken voor Kanye West dan ooit tevoren. Dat is te danken aan Steve Stanulis, een 42-jarige beveiligingsmedewerker die veel te zeggen heeft over de stijl van Kanye's baas. We hebben ook een aantal belangrijke inzichten gekregen van Cassius Clay, een professional uit de muziekindustrie die werd ingehuurd door 'Ye, vers van de universiteit, om te werken als Junior Creative Consultant.

Het zijn slechts een paar van de hoogvliegers die Kanye West liefhebben of haten. In Steve's thee-morsende interview op de podcast, 'Hollywood Raw with Dax Holt and Adam Glyn', noemde hij Kanye de 'meest behoeftige, humeurigste en slechtste tipper' waar hij ooit voor had gewerkt - en Steve's eerdere klantenlijst bevat de internationale feestjongen, Leonardo DiCaprio.

Cassius heeft een positievere kijk op zijn tijd met de rapper. "Kanye is het type persoon dat meer dan 24 uur in een dag nodig heeft", vertelde hij aan Complex. "Het was geweldig om met hem om te gaan."

Lees verder en kies een kant!

15 Je kunt niet met Kim praten

Steve werd ontslagen toen Kanye hem betrapte op een gesprek met Kim Kardashian in een gang in mei 2016. Volgens Cosmopolitan beweerde Steve dat hij Kim vroeg in welke auto ze reisde om naar het Met Gala te gaan (handig informatie voor een lijfwacht om te weten!) maar aangezien praten met Kim strikt verboden was, ontsloeg Kanye hem ter plekke.

14 Je mag Kanye nooit aanraken

Volgens NME herinnert Steve zich een tijd die bewijst dat Kanye's 'no-touch'-regel echt is: "Er was een nieuwe bewaker… en hij raakte Kanye's schouder aan terwijl hij hem door paparazzi naar zijn auto leidde. Hoewel de bodyguard gewoon zijn werk deed, draaide Kanye zich om en snauwde: 'Raak me nooit aan.'" Steve zegt dat de man twee dagen later de laars kreeg.

13 Je moet helemaal zwart dragen

Steve vertelde Hollywood Raw dat er een strikte, volledig zwarte dresscode is voor het personeel van Kanye. Foto's als deze bewijzen het! Het is zeldzaam om Kanye's assistenten of het beveiligingsteam iets anders te zien dragen. De reden? 'Patronen leiden hem af,' legde Steve uit. Hij voegde eraan toe dat hij zag dat een nieuwe medewerker werd ontslagen omdat hij rode sneakers droeg (later meer over Kanye's schoenenobsessie).

12 Je moet de beste zijn in je vakgebied

"Ik absorbeer informatie", legde Kanye uit in een interview met Details in 2009. "Ik omring mezelf alleen met genieën." Cassius Clay bevestigde dat Kanye's werkomgeving geen ruimte laat voor amateurs: "Hij moet werken met mensen die net zo toegewijd zijn om hun vakgebied te begrijpen, erin uit te blinken, dingen te produceren en deze met andere mensen te delen", vertelde hij aan Complex in 2016.

11 Zijn gedachten lezen helpt

Metro meldt dat Kanye verwachtte dat Steve de weg zou weten zonder ooit te horen waar de dingen waren. Steve vertelde over een vreemde situatie met Kanye, terwijl ze in een willekeurige lift zaten: hij zegt: 'Ga je niet naar welke verdieping we gaan?'

Steve zei dat hij geen idee had. "Dus hij begint te razen, 'Dus je bedoelt dat je niet van tevoren hebt gebeld om te weten waar ik heen moet?'"

10 Je moet 10 stappen achter hem lopen

We weten dat Kanye zichzelf als onaantastbaar beschouwt. Volgens Steve was hij ook ronduit onbereikbaar. "Hij wilde dat je tien passen achter hem bleef in een stadsstraat", vertelde Steve aan Hollywood Raw. "Dus het is duidelijk dat als iemand naar voren komt om iets te doen, tegen de tijd dat ik probeer naar voren te rennen en het te voorkomen, het al is gebeurd."

9 Je moet van sneakers houden, maar haat Nike

Net als Beyoncé is Kanye een fan van Adidas. Hij is zo'n fan van Adidas-sneakers dat hij zelfs zover is gegaan dat hij de grootste concurrent van Adidas in de prullenbak heeft gegooid door te zeggen: "Nike behandelt werknemers net als slaven" in zijn lied uit 2013, Facts.

In 2013 lanceerde hij zijn eigen lijn Adidas-schoenen genaamd Yeezys, waarmee hij zijn loyaliteit aan het merk verstevigde. De meeste werknemers van Kanye werken in de Yeezy-productie, dus kennis van schoenen is een must.

8 Je moet stil zijn als hij in de buurt is

Eens keek Steve toe hoe Kanye langs twee van zijn medewerkers liep terwijl ze aan het kletsen waren. Volgens wat hij tegen Hollywood Raw zei, draaide Kanye zich om en vroeg: 'Kunnen jullie niet praten als ik langs je loop?'

Natuurlijk zou Kanye zichzelf op het koninklijke niveau plaatsen! Hij is "de nummer één van de meest impactvolle artiest van onze generatie", volgens zichzelf.

7 Zijn modellen krijgen microbeheer

Na de 'Yeezy 3'-modeshow van Kanye werden zijn 38 regels voor de modellen uitgelekt op Twitter. Ze omvatten: "Rustig alsjeblieft. Niet fluisteren. Geen glimlach. Niet dansen. Niet zingen, tenzij geïnstrueerd. Geen oogcontact. Geen acteren. Geen snelle bewegingen. Geen langzame bewegingen. Doe niet cool. Je bent een plaatje. Wees kalm, wees sterk, wees neutraal. Gedraag je alsof er niemand in de kamer was…"

Gefeliciteerd met zijn modellen die het gehaald hebben!

6 Hij zou je kunnen negeren

"Ik denk niet dat hij ooit twee woorden tegen me heeft gezegd [in het openbaar]", legde Steve uit, zoals gerapporteerd op Mail Online. "Ik heb geen enkele keer een glas water aangeboden gekregen… Je zou 17 uur met hem kunnen werken en met hem in een restaurant kunnen zitten. Je zou denken dat hij zou zeggen: 'Hé, wil je iets drinken?' maar het was niets. het viel me gewoon tegen."

5 Hij verontschuldigt zich nooit

"Kanye verontschuldigt zich nooit, nooit", onthulde Steve aan Hollywood Raw. Dit is echter niet zo verrassend als je kijkt naar de publieke persoonlijkheid van Kanye. Heeft hij ooit zijn excuses aangeboden aan Taylor Swift voor het stelen van haar schijnwerpers op de VMA's van 2009? Niet echt. Als de popkoningin geen spijt van hem kan krijgen, zullen zijn medewerkers dat zeker niet.

4 Je hebt te maken met 'uitbarstingen' en 'driftbuien'

Kanye heeft de beroemde gewoonte om te flippen en dat gaat gepaard met een onvoorspelbaar humeur. Een deel van Steve's taak was om een emotionele Kanye te ruziën. Hij vertelde Hollywood Raw dat hij telefoontjes zou krijgen als Kanye "na weer een ruzie de studio uit stormde", en dat hij de diva zou moeten opsporen. Eens 'ontdekte hij hem terwijl hij langs een drukke snelweg liep'. Kanye? Dramatisch? Klinkt goed voor ons.

3 Paparazzi zijn overal

Zoals gemeld door Metro, "Er is geen manier waarop [paparazzi] niet vooraf wordt gebeld", deelde Steve. "Elke keer dat ze vertrekken, weten al deze mensen ervan. Er is zeker iemand die vooruit belt … waar we ook zijn, ze zijn er altijd."

Hij voegde eraan toe dat werknemers vaak in de problemen zouden komen met Kanye als ze per ongeluk met hun gezicht achter het zijne in paparazzi-shots zouden verschijnen. "Hij is dol op de aandacht."

2 Misschien moet je abstinent worden (!)

"Er waren tijden dat ik mensen vroeg om geen seks voor het huwelijk te hebben terwijl ze aan het album werkten." Kanye vertelde Billboard in 2019. Hij voegde eraan toe: "[seksualiteit] presenteert zichzelf gewoon in de open lucht alsof het oké is. Ik sta op en zeg: 'Weet je, het is niet oké.'" Dat lijkt een heel persoonlijke mening om je op te dringen. werknemers, maar hij deed het.

1 Je houdt het waarschijnlijk niet lang vol

Toen Steve op zijn eerste dag opdook, vertelde hij Hollywood Raw dat hij door het andere personeel was gewaarschuwd dat werken voor Kanye niet gelijk staat aan werkzekerheid. De omzet is enorm! "'Verwacht niet dat het lang zal duren'", zegt Steve, zijn collega, "'Hij gaat door veel jongens en sommigen houden het niet eens het eerste uur.'" Als je een langdurig optreden wilt, werken voor Kanye is waarschijnlijk niets voor jou.

Aanbevolen: