Wonder Woman 1984': alles wat we tot nu toe weten

Inhoudsopgave:

Wonder Woman 1984': alles wat we tot nu toe weten
Wonder Woman 1984': alles wat we tot nu toe weten
Anonim

Gal Gadot keert terug naar haar rol als Diana Prince/Wonder Woman in Wonder Woman 1984, met een releasedatum die onlangs is bevestigd voor 25 december 2020. Met een reeks vertragingen als gevolg van de onzekerheid die de pandemie heeft veroorzaakt, is het vervolg is vertraagd vanaf de oorspronkelijke release in de zomer van 2020.

Hoewel andere actrices in eerste instantie in aanmerking kwamen voor de rol, is het moeilijk om iemand anders voor te stellen in de rol van de Amazone-prinses. Regisseur Patty Jenkins, die geschiedenis schreef met de originele Wonder Woman en de meest winstgevende film in de geschiedenis werd, geregisseerd door een vrouw, keert ook terug in de regisseursstoel.

Het verhaal en de cast

Wonder Woman 1984 speelt zich 70 jaar na de gebeurtenissen van de originele Wonder Woman af. Verrassend genoeg, aangezien het publiek zich zal herinneren hem te hebben zien sterven tegen het einde van de film van 2017, keert Chris Pine terug als Steve Trevor, de eerste man die voet op Themyscira zette.

Diana/Wonder Woman wordt geconfronteerd met een duo schurken in het verhaal. Maxwell Lord wordt gespeeld door Pedro Pascal, bekend van Mandalorian. Lord is gekoppeld aan hoe Steve Trevor terugkeert, en maakt deel uit van de hoofdplot van het verhaal. Een superrijke en invloedrijke zakenman, een deel van het promotiemateriaal laat zien dat Lord een steen vasthoudt. Zou het de Chaos Shard kunnen zijn, die wensen vervult… zoals het weer tot leven brengen van Steve Trevor?

Kristen Wiig speelt Cheetah, de vrouw die begon als Barbara Ann Minerva, een archeologe, en eindigt als de aartsvijand van Wonder Woman. In de strips sluit Minerva een deal met een oude god om de machtige Cheetah-god te worden. Op de posters en andere PR-afbeeldingen lijkt het erop dat Wonder Woman beide vijanden tegelijkertijd zal moeten confronteren.

Robin Wright keert terug als Antiope en Connie Nielsen is terug als Hippolyta uit de eerste film.

Achter de schermen lijkt het erop dat de productie net zo vriendelijk was als die van de eerste Wonder Woman-film. Pedro Pascal deelde onlangs een foto op zijn Insta-account waarop hij een Wonder Woman Lego-ketting draagt. In de antwoorden zeiden zowel Gal Gadot als haar man Jaron Varsano dat ze Pascal ook misten.

De verhuizing werd aangewakkerd door de ongebruikelijke omstandigheden van 2020, waardoor de filmindustrie inkomsten weglekte met grote productievertragingen en bioscoopsluitingen. Toch zijn sommige insiders uit de branche het niet eens met enige release in 2020, waaronder Cineworld CEO Mooky Greidinger, die wordt geciteerd in Cinemablend.

“Ik denk dat Wonder Woman 1984 een enorme film voor ons zou moeten zijn. We kunnen geen bioscopen openen voor slechts één film, zo groot als Wonder Woman zal zijn. Als je me vraagt of het goed is om [Wonder Woman 1984] in december te openen, is mijn antwoord nee."

Een daling van de verwachte inkomsten is de reden. Met Wonder Woman die $ 800 miljoen verdiende aan de kassa, waren de verwachtingen voor Wonder Woman 1984 hooggespannen. In feite werd verwacht dat het $ 1 miljard zou bedragen. Maar dat was voordat COVID-19 in beeld kwam, waardoor persoonlijk publiek over de hele wereld werd beperkt.

De experts van Box Office Pro schatten de kassacijfers voor het openingsweekend tussen de $ 5-15 miljoen, en het binnenlandse totaal in de VS tussen $ 30-60 miljoen - een grote daling die het budget van $ 200 miljoen van de film niet eens terugverdient.

Aanbevolen: