10 Dragon Ball-personages die Goku kunnen vernietigen

Inhoudsopgave:

10 Dragon Ball-personages die Goku kunnen vernietigen
10 Dragon Ball-personages die Goku kunnen vernietigen
Anonim

Dragon Ball is een anime die vol zit met buitengewoon sterke personages, maar naarmate de serie vordert, wordt het geleidelijk een showcase voor Goku. Elk personage is in staat geweest om op exponentiële manieren te groeien, maar ondanks de vooruitgang van iedereen, laat Dragon Ball Goku voortdurend degene zijn die uiteindelijk de overwinning beha alt. Er zijn talloze mogelijkheden waarbij Goku degene is die de planeet van de ondergang kan redden en de redder van zijn vrienden kan zijn, maar er zijn nog steeds individuen die in staat zijn geweest om de overhand te krijgen in de strijd.

Dragon Ball is op enorme manieren opengegaan sinds het jagers uit andere universums heeft binnengebracht en Goku in staat heeft gesteld een aantal formidabele vijanden te vinden in het proces. Het is altijd spannend wanneer Goku vernederd wordt in de strijd en er zijn nog steeds mensen die hem kunnen laten zweten.

10 Zeno kan een heel universum in een opwelling beëindigen

Afbeelding
Afbeelding

Dragon Ball is er op indrukwekkende wijze in geslaagd om zijn reikwijdte met elke nieuwe boog uit te breiden. Het is zover gekomen dat vechters nu niet alleen de planeet verlaten, ze verlaten het hele universum en komen op veel complexer terrein. Degene waarvan is aangetoond dat hij de controle heeft over alle 12 universums, is Zeno, een schattige entiteit die er misschien niet erg krachtig uitziet, maar Goku kan elimineren door gewoon naar hem te knipperen als hij dat nodig acht. Gelukkig staan ze op goede voet.

9 Jiren was Goku's zwaarste uitdaging in het machtstoernooi

Afbeelding
Afbeelding

Dragon Ball Super's Tournament of Power markeert een gigantisch free-for-all toernooi tussen de machtigste vechters in de vele universums. Goku en zijn bedrijf gaan redelijk goed met zichzelf om, maar Jiren uit Universe 11 wordt de grootste concurrent van Goku. Goku moet de krachten van Ultra Instinct ontgrendelen om zelfs maar in de buurt te komen van het verslaan van Jiren, aangezien de stoïcijnse jager enorme kracht bevat.

8 Whis kan de tijd terugdraaien en heeft een kracht die verder gaat dan de goden

Afbeelding
Afbeelding

Twee van de belangrijkste nieuwe personages die in Dragon Ball Super verschijnen, zijn Beerus en Whis. Ze komen misschien in eerste instantie naar de aarde op een vernietigingsmissie, maar ze zijn veranderd in enkele van de grootste bondgenoten van de planeet. Whis overschat vaak zijn kracht, maar als een engel wordt gezegd dat zijn krachten zelfs hoger zijn dan die van een God of Destruction. Hij is een meester-mentor voor training, maar zijn vaardigheden reiken zo ver als het vermogen om de tijd terug te draaien in extreme omstandigheden.

7 Beerus heeft Goku maar een fractie van zijn macht laten zien

Afbeelding
Afbeelding

Beerus komt Dragon Ball Super binnen als een nieuwe vijand voor Goku, maar sindsdien hebben ze een vreemde verwantschap gevonden. Beerus is een God of Destruction en hij duwt Goku om de Super Saiyan God-vorm te bereiken voor de eerste keer om hem te bestrijden. Zelfs toen gebruikte Beerus niet al zijn kracht en als hij echt wilde, kon hij zijn vernietigingskrachten op Goku gebruiken en hem gewoon wissen.

6 Toppo heeft de krachten van een god van vernietiging tot zijn beschikking

Afbeelding
Afbeelding

Toppo is een andere uitzonderlijke vechter die uit Universum 11 komt en een grote uitdaging vormt voor Goku tijdens het Tournament of Power. Toppo is lid van de Pride Troopers, wat betekent dat zijn rechtvaardigheidsgevoel hoog is. Het is onthuld dat hij een kandidaat is om de God of Destruction van Universe 11 te zijn en hij gebruikt deze krachten tijdens het toernooi. Universum 7 is in staat om samen te komen en hem te verslaan, maar onder andere omstandigheden kan het heel anders gaan voor Goku.

5 Vegeta is een waardige tegenstander voor Goku geworden

Afbeelding
Afbeelding

Zolang Dragon Ball doorgaat, zullen er debatten zijn tussen wie sterker is tussen Goku en Vegeta. De twee gaan heen en weer in termen van kracht en hoewel Goku de meerderheid van de overwinningen krijgt, betekent dat niet noodzakelijk dat hij sterker is dan Vegeta. Goku's Ultra Instinct is een sterke vaardigheid, maar het blijft onvolmaakt en Vegeta heeft zijn geascendeerde vorm van Super Saiyan Blue. Vegeta is zo slim in de strijd dat hij Goku misschien kan overmeesteren.

4 Kefla is de fusie van twee van de beste van Universe 6

Afbeelding
Afbeelding

Het is heel leuk als Dragon Ball Super Universe 6 en een handvol nieuwe Saiyans in de mix brengt, waaronder een aantal zeer krachtige vrouwelijke vechters. Kale en Caulifla zijn een interessant duo dat beide hun eigen sterke punten heeft. Het is echter hun fusie samen om Kefla te worden die nog indrukwekkender is. De moloch kan zich staande houden tegen Super Saiyan Blue Goku en de ongebreidelde agressie die Kefla bevat, lijkt Goku altijd af te stoten.

3 Zamasu heeft bijna alle stervelingen van het bestaan weggevaagd

Afbeelding
Afbeelding

Zamasu is een van de dodelijkere schurken die opduikt in Dragon Ball Super en hij richt echt een ravage aan die meerdere tijdlijnen overspant en zelfs krachtige wezens zoals Beerus voor een lus gooit. Na een lange reeks mislukte pogingen en aanvallen is Zamasu eindelijk overwonnen, maar het feit dat hij de versmelting is van twee haatdragende versies van zichzelf en dat hij onsterfelijkheid bereikt, maakt hem moeilijker te verslaan in de conventionele zin.

2 Frieza is een schurk die nooit zal opgeven

Afbeelding
Afbeelding

Frieza is een van de eerste schurken in Dragon Ball Z, wat het zo spannend maakt dat het personage een manier heeft gevonden om terug te keren naar de serie, zowel als slechterik en als bondgenoot. Het is een buitengewoon opwindende wending wanneer Frieza naast Goku moet vechten in het Tournament of Power. Tussen de prestaties van Frieza in het toernooi en de nieuwe kracht die hij in zijn gouden vorm bereikt, is hij absoluut een waardige concurrent van Goku. Goku leert gewoon nooit zijn lesje als het om Frieza gaat.

1 Hit is een intergalactische moordenaar

Afbeelding
Afbeelding

Hit is een ongrijpbare moordenaar uit Universum 6 die zo'n sterke tegenstander is vanwege zijn slimme arsenaalaanvallen. Hit is krachtig in de typische zin, maar hij is ook in staat om de tijd te manipuleren en beweging te voorspellen op een manier die hem een serieus voordeel geeft. Goku bedenkt hoe hij Hits aanval op de juiste manier kan tegengaan, maar hij zit nog steeds vol trucs en iemand die Goku nooit kan onderschatten.

Aanbevolen: