Sommige 'Full House'-fans hebben een theorie dat Michelle Tanner stierf

Inhoudsopgave:

Sommige 'Full House'-fans hebben een theorie dat Michelle Tanner stierf
Sommige 'Full House'-fans hebben een theorie dat Michelle Tanner stierf
Anonim

Toen de Netflix-reboot Fuller House werd aangekondigd, was dit het meest opwindende nieuws dat fans van popcultuur ooit hadden gehoord. Tonnen mensen keken naar de originele serie, Full House, toen ze klein waren, en het themalied werd de soundtrack van hun jeugd. D. J. zien en Stephanie verhuizen naar volwassenheid was emotioneel en het was geweldig om Danny, Becky, Jesse en Joey ook terug te zien.

De Olsen-tweeling kwam niet terug voor de reboot en nu het vijfde en laatste seizoen sinds juni 2020 op Netflix staat, is het het perfecte moment om na te denken over enkele interessante theorieën die mensen hebben bedacht.

Sommige fans van Full House hebben een theorie dat Michelle Tanner is overleden. Laten we eens kijken naar wat deze theorie zegt.

De Michelle Tanner-theorie

Mary-Kate en Ashley Olsen hebben een nettowaarde van $ 500 miljoen, dus het is zeker waar dat ze niet opnieuw hoeven te acteren om wat geld te verdienen. Ze zijn allebei druk in de modewereld en lijken het geweldig te doen.

Er is een fantheorie dat Michelle Tanner stierf na paardrijden in de seriefinale. Volgens Reddit wees een fan op wat ze over deze theorie hebben gehoord: "De cast praat altijd over haar in de verleden tijd. De theorie is dat ze is overleden. Mogelijk heeft ze een hersenschudding gekregen van paardrijden. In de laatste aflevering van de originele show, zagen we dat ze haar geheugen terugkreeg. Het was het einde van Full House zoals we het kenden. Ze had complicaties kunnen krijgen nadat de show was afgelopen en het liep niet goed af voor haar."

Volgens TV Web vinden fans het vreemd dat Danny Tanner tegen Kimmy Gibbler en D. J. en Stephanie Tanner: "Weet je, het is zo fijn om weer drie dochters te hebben." Als Michelle nog leeft, heeft hij toch nog drie dochters? Waarom zou hij Kimmy noemen alsof ze de overleden dochter verving?

Max zegt "Tante Michelle kreeg geheugenverlies" in een scène op Fuller House, volgens Bustle, dus deze theorie heeft enig gewicht. Het klinkt alsof deze situatie zo'n groot probleem was in de familie dat D. J. heeft het zelfs aan haar jonge kinderen verteld.

De reden achter de beslissing van de Olsens

Hoewel sommige fans de logica achter de dood van Michelle Tanner kunnen zien, vermelden anderen dat de andere personages zeggen dat ze in NYC is omdat ze het druk heeft met mode. Danny zegt wel over Fuller House: "Nou, Michelle stuurt haar liefde, maar ze heeft het druk in New York om haar mode-imperium te runnen."

Volgens The List legde Jeff Franklin, die Full House heeft gemaakt, uit dat ze wisten dat de Olsen-tweeling nooit meer zou instemmen om Michelle te spelen. Hij zei: "De deur is open, maar ik ga ze niet meer bellen om ze uit te nodigen. Ze lijken gewoon niet geïnteresseerd om te komen. Het is al drie jaar van uitnodigingen, dus ze weten dat de deur open is. Het is aan hen om te beslissen of ze willen komen spelen of niet." De publicatie vermeldt ook dat Mary-Kate tegen een producent zei: "Ik zou het moeten zijn omdat Ash het niet wil doen. Maar de timing is zo slecht voor ons." Ashley zei ook dat ze sindsdien niet meer had gehandeld ze was 17 en wilde niet.

Andere Fan Theorieën

Er zijn enkele andere fan-theorieën over Full House en sommigen daarvan omvatten ook Michelle Tanner.

Volgens Ranker.com bedacht een fan de theorie dat Michelle nep is. Het idee is dat Danny na het verlies van zijn vrouw zo overstuur en emotioneel was dat hij deed alsof hij drie dochters had in plaats van slechts twee.

Er is nog een theorie dat de hele Tanner-clan dood is en in het vagevuur zit. Zoals de fan op Reddit uitlegde: "Inmiddels vraag je je af hoe het met Michelle zit. Nou, er was geen 3e Tanner-kind. Michelle is eigenlijk een demonische entiteit die ze allemaal bij elkaar heeft gebracht. Ik weet dat dit allemaal gek klinkt, maar blijf bij me, heb je dat op elk moment gemerkt iemand is klaar om het huis te verlaten, het is Michelle die ze terugbrengt? Zoals toen Jesse er met zijn vriendin vandoor wilde gaan, was het Michelle die hem overtuigde om te blijven omdat ze 'ziek' was. Het is omdat Michelle niet wil dat de familie verlaat het huis en vind het paradijs, niet uit boosaardigheid, maar omdat ze dit gezin wil."

De fantheorie die zegt dat Michelle Tanner stierf, is fascinerend. Hoewel er enige logica achter zit, zouden andere fans kunnen zeggen dat het logisch is dat Michelle in de NYC-modewereld werkt. Hoe dan ook, fantheorieën zijn erg leuk, dat is zeker.

Aanbevolen: