Full House': de 10 beste afleveringen van Michelle Tanner

Inhoudsopgave:

Full House': de 10 beste afleveringen van Michelle Tanner
Full House': de 10 beste afleveringen van Michelle Tanner
Anonim

In de jaren '80 en '90 waren er tientallen iconische familie-sitcoms in de lucht. Misschien wel een van de meest iconische was Full House, dat bijna al zijn acht seizoenen een vlaggenschipserie werd voor ABC's TGIF-line-up.

Met meer dan acht seizoenen zagen fans Michelle, en bij uitbreiding Mary-Kate en Ashley Olsen, letterlijk voor hun ogen opgroeien. Ondanks dat ze het jongste personage in de show was, slaagde Michelle Tanner erin het hart van het publiek te stelen en vaker wel dan niet aan het lachen te maken. Het grappige kan moeilijk zijn als je een jonge acteur bent, maar Michelle slaagde erin om het moeiteloos te doen.

10 'Baby Love' (Seizoen 2, Aflevering 16)

Michelle slaapt in de wieg met Howie
Michelle slaapt in de wieg met Howie

Op de jonge leeftijd van drie jaar werd Michelle Tanner al een favoriet bij fans op Full House en slaagde erin om in haar eentje hele bogen van een aflevering te dragen.

Een van de vroegste beste afleveringen van Michelle vond plaats in het tweede seizoen. In deze aflevering komt Becky's peuterneefje op bezoek uit Nebraska en wordt meteen verliefd op hem als ze hem op tv ziet. Haar verliefdheid wordt alleen maar intenser als Howie Michelle komt bezoeken. Zoals met alle eerste liefdes, krijgt Michelle uiteindelijk haar eerste liefdesverdriet wanneer Howie terug naar huis moet. Ondanks haar jonge leeftijd, legt Michelle volledig vast hoe het is om je hart te laten breken door je eerste significante ander.

9 'Bye, Bye Birdie' (Seizoen 3, Aflevering 16)

Michelle draagt een vogelkooi
Michelle draagt een vogelkooi

Zoals fans van Full House weten, hebben sommige van de beste afleveringen betrekking op de eerste schooldag. Alle Tanner-meisjes hebben hun eigen afleveringen van het type "eerste schooldag" gehad en Michelle kreeg die van haar tijdens het derde seizoen van de show.

Michelle is zo opgewonden voor haar eerste dag op de kleuterschool dat ze er zelfs een geweldige droom over heeft. Helaas komt haar droom niet uit en wanneer Michelle naar de kleuterschool gaat, laat ze de klasvogel per ongeluk naar buiten zodat hij met hen mee kan voor een verha altje. Dave, de vogel, vliegt weg en Michelle voelt zich meteen een 'slecht meisje'. Met een beetje hulp van haar vader en oom kan Michelle haar lesje leren en het goedmaken met de kinderen als ze een nieuwe vogel naar de klas brengt.

8 'Crimes And Michelle's Demeanor' (Seizoen 4, Aflevering 2)

Michelle zit in een zwembad in de keuken
Michelle zit in een zwembad in de keuken

Omdat Michelle de jongste is, wordt ze vaak bevallen door de volwassenen in haar familie. Met andere woorden, ze kan wegkomen met wat ze maar wil.

In "Crimes and Michelle's Demeanor" ervaart Michelle echter haar eerste straf wanneer Danny eindelijk naar zijn oudste dochters luistert en beseft dat Michelle de controle kwijt is. De laatste druppel v alt wanneer Michelle besluit haar zwembad de keuken in te slepen omdat ze wilde gaan zwemmen. Danny realiseert zich dat Michelle de boosdoener is en moet zijn baby voor de eerste keer ooit straffen.

7 'Fuller House' (Seizoen 4, Aflevering 20)

Michelle kust oom Jesse
Michelle kust oom Jesse

Niet te verwarren met de Netflix-reboot, "Fuller House" was een aflevering die werd uitgezonden tijdens het vierde seizoen van de show en die echt de speciale relatie van Michelle met haar oom Jesse liet zien.

Na terugkomst van zijn huwelijksreis, verhuist Jesse uit het Tanner-huis naar Becky's appartement. Michelle begrijpt het verkeerd en begint haar eigen kamer in te pakken omdat ze denkt dat ze met Jesse gaat verhuizen. De ware magie van deze aflevering vindt plaats wanneer Jesse Michelle gaat zitten en uitlegt dat ze niet beweegt. Eindelijk begrip, Michelle biedt Jesse haar knuffelvarken aan, zodat hij haar altijd zal herinneren.

6 'The Devil Made Me Do It' (Seizoen 5, Aflevering 19)

Michelle wordt bezocht door de kwaadaardige Michelle
Michelle wordt bezocht door de kwaadaardige Michelle

Omdat Michelle werd gespeeld door beide Olsen-tweelingen, kon de serie van tijd tot tijd wat plezier hebben met het personage van Michelle door beide meisjes samen op het scherm te laten verschijnen. Een van de eerste afleveringen waarin dit gebeurde was "The Devil Made Me Do it."

In de aflevering keert Michelle terug naar haar ondeugende streak door op Jesse's opnameapparatuur te spelen, ook al zei hij dat niet. Terwijl ze nadenkt of ze het wel of niet moet doen, krijgt Michelle bezoek van haar geweten dat de vorm aanneemt van "Goede Michelle" en "Slechte Michelle".

5 'The Heartbreak Kid' (Seizoen 6, Aflevering 16)

Michelle in een trouwjurk naast Steve
Michelle in een trouwjurk naast Steve

Door de jaren heen hadden de personages van Full House veel relaties. Sommige fans hielden ervan en andere niet. Een van de leukste "relaties" vond echter plaats tijdens dit zesde seizoen.

In deze aflevering met Valentijnsdagthema realiseert Michelle zich dat ze verliefd is op DJ's vriend Steve en met hem wil trouwen. Steve denkt dat het onschuldig plezier is en speelt mee en de familie helpt bij het plannen van een nephuwelijk voor de twee. Wanneer Michelle zich echter realiseert dat de bruiloft alsof is, is ze extreem gekwetst en verstopt ze zich in haar kamer.

4 'The House Meets The Mouse: Part 1 &2' (Seizoen 6, Aflevering 23 & 24)

Michelle is een prinses voor een dag in W alt Disney World
Michelle is een prinses voor een dag in W alt Disney World

Toen The W alt Disney Company ABC overnam, begonnen ze hun shows te laten filmen in de parken voor speciale afleveringen. Full House was geen uitzondering en tijdens seizoen zes mocht de cast een tweedelige aflevering filmen in W alt Disney World.

In deze speciale aflevering steelt Michelle de show wanneer ze erin slaagt de prinses van de dag te worden nadat ze de geest uit de magische lamp heeft laten verschijnen. Omdat ze een prinses is, heeft Michelle al snel een machtshonger en wanneer haar zussen weigeren nog langer te doen wat ze wil, gaat Michelle er alleen op uit. Uiteindelijk realiseert Michelle zich dat ze een fout heeft gemaakt door gemeen tegen haar zussen te zijn en maakt het goed door haar hele familie mee te laten gaan in de middagparade.

3 'The Day Of The Rhino' (Seizoen 7, Aflevering 9)

Michelle houdt haar kleine Mr. Rigby-speeltje vast
Michelle houdt haar kleine Mr. Rigby-speeltje vast

Michelle had veel leuke afleveringen gehad in de acht seizoenen van Full House, maar tijdens seizoen zeven kregen fans Michelle's serieuze kant te zien in deze aflevering van seizoen zeven.

In de aflevering bestellen Michelle en haar vrienden een knuffeldier met 'actie Rigby' nadat ze een reclamespotje voor het speelgoed hebben gezien. Maar als het speeltje komt, lijkt het helemaal niet op de foto en Michelle is woedend. In plaats van het uit te spelen, helpt Joey Michelle om contact op te nemen met de klantenservice en als dat niet werkt, crashen ze de opnames van Rigby's commercial in het plaatselijke winkelcentrum om andere kinderen te waarschuwen het goedkope speelgoed niet te kopen. Het was een enorm volwassen moment voor Michelle die de kracht van haar stem leerde kennen.

2 'The Last Dance' (Seizoen 7, Aflevering 17)

Michelle knuffelt Popui
Michelle knuffelt Popui

Hoewel Full House de neiging had om meer oprechte en vrolijke afleveringen uit te zenden, waren sommige van hun beste afleveringen die waarin problemen uit het echte leven werden aangepakt. "The Last Dance" is misschien wel de meest trieste aflevering van het hele seizoen, maar het werd ook een bepalend coming-of-age-moment voor Michelle.

In de aflevering komt Jesse's grootvader "Papouli" op bezoek en krijgt snel een band met Michelle die een Griekse dans wil leren. Na het oefenen nodigt Michelle Papouli uit om naar haar klas te komen om haar klasgenoten ook de dans te leren. Papouli gaat akkoord, maar later die dag overlijdt Papouli in zijn slaap. De dood is verwoestend voor Michelle en ze spijbelt zelfs op de dag van de voorstelling. Jesse komt Michelle echter te hulp en de twee slagen erin om Papouli te eren door de klas de Griekse dans te leren.

1 'Michelle Rides Again' (Seizoen 8, Aflevering 24 & 25)

Michelle in haar paardrijkleding
Michelle in haar paardrijkleding

Na acht lange seizoenen eindigde Full House uiteindelijk met een tweedelige finale-aflevering getiteld "Michelle Rides Again". En, zoals de naam al doet vermoeden, was de aflevering gericht op Michelle.

Nadat ze de druk van haar vader voelde om geweldig te zijn in een paardrijwedstrijd, besluiten Michelle en een andere deelnemer de wedstrijd over te slaan en gewoon te rijden. Dingen nemen echter een wending wanneer Michelle van haar paard v alt en haar hoofd stoot. Michelle eindigt met een hersenschudding die haar geheugenverlies heeft opgelopen. Uiteindelijk krijgt Michelle haar geheugen terug, maar niet nadat ze elk gezinslid naar binnen heeft laten kijken om te zien of ze gelukkig zijn met hun eigen leven.

Aanbevolen: