Krijgen Disney's 'Gargoyles' een live-actiefilm?

Inhoudsopgave:

Krijgen Disney's 'Gargoyles' een live-actiefilm?
Krijgen Disney's 'Gargoyles' een live-actiefilm?
Anonim

Disney+ is nu iets meer dan een jaar uit en dankzij shows als The Mandaloria n krijgt het wat terrein op Netflix. Ondanks wat Disney+ doet, heeft Netflix nog steeds shows zoals The Office en een heleboel originele inhoud waar mensen van houden. Hierdoor zal Disney hun spel moeten opvoeren als ze ooit in de buurt van het sluiten van de afstand in deze race willen komen.

Een enorme aantrekkingskracht op Disney+ was het feit dat er Gargoyles op het platform zouden komen te staan. Deze serie was subliem in de jaren 90 en heeft een razend enthousiast publiek. In de loop van de tijd hebben mensen zich afgevraagd of Disney ooit het pand zou afstoffen voor een remake.

Laten we inchecken en kijken of het zal gebeuren.

Serie co-creator Greg Weisman wil het doen

Om een Gargoyles-film te laten werken, moet er serieus creatief talent aan boord zijn. Dus waarom zou je niet teruggaan naar de bron en samenwerken met iemand die de originele serie zelf heeft gemaakt?

Gargoyles co-creator Greg Weisman speelde een belangrijke rol bij het van de grond komen van de show in de jaren 90, en hij heeft zelfs interesse getoond in het werken aan een live-action project met de iconische karakters. Er is geen garantie dat hij dit zal doorstaan, maar het feit dat hij aan boord is, laat alleen maar zien wat hij na al die jaren van het pand vindt.

Als je met Polygon praat,. Weisman zou zeggen: " Gargoyles is nog steeds mijn baby. Ik bezit het niet. Ik krijg er geen cent van af dat het op Disney Plus staat. En toch ben ik zo opgewonden dat het zo is, ik ben opgewonden dat het een kans vertegenwoordigt - zelfs als het een kleine kans is - om het terug te brengen."

Weisman hoorde dat Jordan Peele informeerde naar een Gargoyles-project in de studio, maar beperkte informatie had over wat dat precies betekende.

Hij zou tegen Polygon zeggen: "Mijn begrip - geen voorkennis, alleen mijn begrip - is dat hij interesse toonde in het onroerend goed. En Disney zei geen nee. Maar door geen ja te zeggen, beantwoordt dat de vraag. Weet je, ze wilden geen nee zeggen tegen Jordan Peele, maar ze wilden ook geen ja zeggen tegen Gargoyles. Dus het ging gewoon nergens heen."

Dus, zou Weisman met Peele gaan werken?

Jordan Peele wil regisseren

Jordan Peele heeft misschien geen groen licht gekregen voor Gargoyles, maar zijn interesse alleen al leidde zeker tot geruchten dat het zou kunnen gebeuren. Niet alleen dat, maar Weisman toonde zijn interesse om met Peele samen te werken als de gelegenheid zich voordeed.

Weisman vertelde Polygon: "Ik zou graag willen denken - ik weet dit niet, ik wil dat duidelijk maken - dat hij nog steeds geïnteresseerd zou zijn om er iets mee te doen als zich een nieuwe kans voordoet. Ik kan niet met zekerheid zeggen of dat waar is, ik heb geen idee. Maar ik zou het hopen. Ik ben een grote fan van hem. Mocht hij dit artikel lezen, dan zou ik graag met hem samenwerken. Maar ik weet niet hoe realistisch dat is."

Deze twee zouden samen absoluut dynamiet kunnen zijn als ze uiteindelijk zouden samenwerken. Peele is een van de beste regisseurs en Weisman kent het pand van binnen en van buiten. Mocht Disney ooit het geld voor zoiets uitrollen, dan kunnen fans niets anders verwachten dan het beste.

Gezien het feit dat Weisman zijn interesse heeft getoond om iets met het pand te doen op Twitter, kunnen we ons alleen maar voorstellen wat hij zou kunnen koken voor de personages.

Er zijn geruchten geweest over de terugkeer van de cast

De geruchtenmolen circuleert altijd in Hollywood, en gezien de populariteit van de serie, is het logisch dat er geruchten over Gargoyles zouden ontstaan.

Interessant is dat We Got This Covered een jaar geleden een gerucht dekte dat de originele cast terug zou kunnen komen voor een live-actiefilm om hun personages in te spreken. Dit zou een enorme overwinning zijn voor Disney, omdat die stemmencast uitzonderlijk was in hun rollen. Voorlopig is hier niets officieels van gekomen, maar soms komen er geruchten uit.

Disney+ doet het prima sinds de lancering, maar een ding dat mensen opmerken is dat originele inhoud soms ontbreekt. The Mandalorian is een hit en de toekomstige MCU-shows zouden geweldig moeten zijn, maar als het platform de volgende stap wil zetten, heeft het nog veel meer nodig.

Een live-action Gargoyles is niet gegarandeerd, maar er zijn veel geruchten en veel interesse van de juiste mensen die het mogelijk zouden kunnen maken voor de fans.

Aanbevolen: