Wie zijn Marvel's agenten van S.H.I.E.L.D. Actrice Natalia Cordova-Buckley?

Inhoudsopgave:

Wie zijn Marvel's agenten van S.H.I.E.L.D. Actrice Natalia Cordova-Buckley?
Wie zijn Marvel's agenten van S.H.I.E.L.D. Actrice Natalia Cordova-Buckley?
Anonim

Bekend om haar rol als Elena 'Yo-Yo' Rodriguez in de Marvel tv-serie Agents Of S. H. I. E. L. D., Natalia Cordova-Buckley's ster rijzen al heel lang. Fans willen meer weten over de Marvel-serie en ook over de getalenteerde actrice achter dit geweldige personage.

Na meer te weten te komen over SWORD, de organisatie, zijn mensen nieuwsgierig naar Natalia Cordova-Buckley. Hoe is ze actrice geworden? Wat zijn enkele van haar meest bekende rollen? Is ze getrouwd? Laten we eens kijken.

Natalia's Achtergrond

Veel MCU-sterren hebben een hoog vermogen en Natalia Cordova-Buckley handelt al jaren gestaag en heeft het heel goed gedaan.

Cordova-Buckley komt uit Mexico-Stad. Volgens People.com woonde ze in Cancun toen ze opgroeide. Ze hield van dansen en na jaren training ging ze op 17-jarige leeftijd naar de North Carolina School of the Arts. Ze ging ook naar de theaterschool bij Cal-Arts.

Ze had altijd ontzag voor haar grootvader: ze zei: "Sinds ik jong was, heb ik altijd een zeer diepe band gehad met mijn grootvader, Francisco 'Pancho' Cordova, die een grote acteur en een zeer getalenteerde schrijver en regisseur. Mijn droom was altijd om hem te kunnen ontmoeten, "volgens People.com.

Cordova-Buckley deelde dat kinderen ook opmerkingen zouden maken over haar "lage stem" en haar daarom uitlachten, en ze deelde met Mensen: "Het was niet alleen mijn stem, maar [ook] het feit dat Ik heb een behoorlijk sterke persoonlijkheid en was altijd erg uitgesproken en eigenwijs. Ik voelde me erg afgewezen en had op mijn beurt moeite om ergens bij te horen in de samenleving waarin ik opgroeide."

Nadat haar dansleraar zei dat acteren een geweldig pad voor haar zou zijn, probeerde ze het, en de rest is geschiedenis. Cordova-Buckley schreef een inspirerend essay voor The Hollywood Reporter en zei dat haar vader haar altijd steunde. Ze schreef: "Maar één man weigerde dergelijk gedrag en verdedigde mijn stem zonder uitstel: mijn vader. Hij daagde me uit om over mijn overtuigingen te discussiëren, ongeacht wiens loerende ogen lagen te wachten om mijn omgeving te bespringen. Hij stelde me voor aan een van Mexico's schatten, Frida Kahlo, een kunstenaar wiens passie voor vrijheid me hielp om me minder alleen te voelen."

Sterren In 'Coco' And Life Today

Cordova-Buckley was ook de stem van Frida Kahlo in de populaire en mooie film Coco, die in 2017 werd uitgebracht.

De actrice schreef in haar Hollywood Reporter-stuk dat ze wil dat meisjes die opgroeien inspiratie vinden bij mensen als Frida Kahlo en weten dat ze het verdienen om te gaan voor wat ze willen en dat hun stem wordt gehoord.

Volgens TV Over Mind trouwde Cordova-Buckley met Brian Buckley, een muzikant. Ze stapten in 2011 in het huwelijksbootje.

Agents Of S. H. I. E. L. D

Cordova-Buckley deelde met The Marvel Report dat ze graag deel uitmaakt van dit tv-programma. Ze zei: "Ik had nooit gedacht dat je carrière als acteur zo ontroerend zou kunnen zijn in termen van representatie en reflectie voor andere mensen. En dat is heel ontroerend voor mij om te weten."

Cordova-Buckley gebruikt haar stem zeker voorgoed, omdat ze betrokken is bij politieke en sociale kwesties. Daar heeft ze een heel sterk gevoel bij: zoals ze tegen Looper.com zei: "Mijn superkracht is het platform dat ik heb en wat ik ermee doe, en het is het alleen waard als ik het in dienst stel van anderen en het niet misbruik in de dienst van mezelf om mezelf te blijven empoweren, of het nu in geld of op een andere materiële manier is. Dat was een enorme les."

Het is inspirerend om te zien hoe Natalia Cordova-Buckley beroemd werd en met geweldige rollen in Coco en Marvel's Agents Of S. H. I. E. L. D., fans weten dat ze succes zal blijven vinden.

Aanbevolen: