Power Rangers'-ster Austin St John gearresteerd door federale agenten

Inhoudsopgave:

Power Rangers'-ster Austin St John gearresteerd door federale agenten
Power Rangers'-ster Austin St John gearresteerd door federale agenten
Anonim

90s-fans zijn in shock nadat Austin St John van de populaire tv-serie Mighty Morphin' Power Rangers uit de jaren 90 deze week werd gearresteerd in zijn luxe huis in Texas.

Austin St. John werd gearresteerd als onderdeel van een federaal onderzoek naar COVID-hulpverlening

Austin St. John, uitgelichte afbeelding
Austin St. John, uitgelichte afbeelding

Volgens TMZ werd de 47-jarige vader van twee kinderen - die Red Ranger Jason Lee Scott speelde in de klassieke show uit de jaren 90 - geboeid en gearresteerd. Federale agenten kwamen naar verluidt opdagen bij zijn huis in de chique wijk McKinney met AR-15-wapens.

St John werd later beschuldigd van overboekingsfraude in een zeer grote federale strafzaak over COVID-hulpleningen voor kleine bedrijven. Er werd toegevoegd dat de agenten zijn woning "overvielen" nadat de acteur ervan werd beschuldigd de regering opgelicht te hebben van 3,5 miljoen dollar. Als hij wordt veroordeeld, kan hij maximaal 20 jaar de gevangenis in.

Austin St John riskeert 20 jaar gevangenisstraf

VS Advocaat Brit Featherston en het ministerie van Justitie maakten de arrestaties van St John bekend in een persbericht. De aanklacht beweert dat St John deel uitmaakte van een plan om het Paycheck Protection Program van de Small Business Administration te bedriegen. De acteur en 17 mede-samenzweerders zouden in totaal 16 leningen hebben verkregen voor een bedrag van $ 3,5 miljoen.

"Eens de beklaagden het frauduleus verkregen geld hadden ontvangen, gebruikten ze het geld niet zoals bedoeld, zoals het betalen van salarissen van werknemers, het dekken van vaste schulden of nutsvoorzieningen, of het voortzetten van de gezondheidsvoordelen voor werknemers," zei Featherston.

Austin St John stopt met de 'Mighty Morphin Power Rangers' over loon

St. John begon zijn Hollywood-carrière in 1993 toen hij werd gecast als Jason Lee Scott in de populaire tv-serie Mighty Morphin Power Rangers. Hij verliet de show in zijn tweede seizoen over loon, maar keerde terug voor gastoptredens. De show was een waarderingswinnaar en werd uitgezonden van 1993 tot 1996. St. John speelde ook in de film Turbo: A Power Rangers Movie uit 1997.

Austin St. John heeft de beschuldigingen ontkend

Op de officiële Instagram-pagina van Austin St John ontkende hij heftig de beschuldigingen.

"Austin St. John is een vader, echtgenoot, rolmodel en vriend voor velen. De aanklacht die vandaag wordt beschreven, wordt bevolkt door een groot aantal individuen - waarvan de meerderheid Austin geen weet heeft, en nooit heeft ontmoet of We hebben begrepen dat Austin zijn geloof, reputatie en financiën in handen heeft gegeven van derden wiens doelen egocentrisch waren en uiteindelijk gemanipuleerd en zijn vertrouwen geschonden, " luidde de verklaring.

"We verwachten dat het juridische team van Austin zich met succes zal verdedigen tegen deze aanklachten en zal leiden tot zijn uiteindelijke vrijspraak. We vragen u de privacy van de familie van Austin te respecteren in het licht van deze ernstige situatie, en danken u voor uw steun."

Naast Power Rangers werkte St. John als paramedicus in de omgeving van Washington, D. C.. Hij werkte ook met het Amerikaanse leger als zorgverlener.

Aanbevolen: