Waarom Daniel Radcliffe niet naar zichzelf kan kijken in 'Harry Potter

Inhoudsopgave:

Waarom Daniel Radcliffe niet naar zichzelf kan kijken in 'Harry Potter
Waarom Daniel Radcliffe niet naar zichzelf kan kijken in 'Harry Potter
Anonim

Dankzij de première van de langverwachte trailer van de speciale Harry Potter: Return to Hogwarts voor het 20-jarig jubileum, bruist het onder de fans van de tovenaarswereld.

Er is veel gespeculeerd over welke castleden zullen terugkeren voor de special, waarbij sommige fans hun angst uitten dat hun favorieten de reünie, die op nieuwjaarsdag 2022 wordt uitgezonden, zullen afwijzen.

In het bijzonder Daniel Radcliffe - die Harry Potter zelf portretteerde - droeg bij aan hun grootste angsten toen hij in The Jonathon Ross Show aankondigde dat hij zichzelf niet in Harry Potter kan zien.

Hoewel de hoofdrol in de franchise het leven van Radcliffe heeft veranderd en hem voor de rest financieel heeft verzekerd, vindt hij het nog steeds moeilijk om zichzelf in de films te zien.

Blijf lezen om erachter te komen waarom, en of hij zal verschijnen in de komende reüniespecial samen met zijn voormalige castmates.

Wat Daniel Radcliffe zei over 'The Jonathon Ross Show'

Tijdens een optreden in The Johnathon Ross Show in Groot-Brittannië, vertelde Daniel Radcliffe hoe hij het vindt om naar zichzelf te kijken in Harry Potter.

Hoewel de rest van de wereld dol is op het kijken naar de jonge acteurster in de franchise, onthulde Radcliffe, tot verbazing van zijn fans, dat hij zichzelf niet graag ziet acteren in de iconische films.

Hij vertelde de presentator van de talkshow dat hij de films wel had bekeken toen hij de premières bijwoonde met zijn castmate, onmiddellijk nadat hij aan elke film had gewerkt. Maar dan probeert hij "er nooit meer naar te kijken."

Waarom Daniel Radcliffe zichzelf niet als Harry Potter kan zien

Waarom kan Daniel Radcliffe er niet tegen om zichzelf als Harry Potter te zien? De acteur beschreef de ervaring als het doorgeven van babyfoto's van zichzelf.

Veel fans kunnen zich misschien niet inleven, maar het is normaal dat acteurs er niet van genieten om zichzelf op het grote scherm te zien!

Aangezien het merendeel van de Harry Potter-cast zo jong was toen ze in de films speelden, is het begrijpelijk dat het voor hen moeilijk zou zijn om hun werk opnieuw te bekijken.

De enige 'Harry Potter'-film die Daniel Radcliffe het meest niet leuk vindt

Ondanks het feit dat hij er niet van houdt om de Harry Potter-films actief opnieuw te bekijken, heeft Daniel Radcliffe ze allemaal minstens één keer gezien. Dat betekent dat hij een duidelijke minst favoriete heeft. Volgens Marie Claire was Harry Potter en de Halfbloed Prins de slechtste uitvoering van de ster als Harry Potter (in de geest van de acteur zelf).

"Ik ben er gewoon niet zo goed in", legde Radcliffe uit in een interview met Playboy. "Ik haat het … mijn acteerwerk is erg eentonig en ik kan zien dat ik zelfgenoegzaam werd en wat ik probeerde te doen kwam gewoon niet over."

Tot grote vreugde van de fans, vertelde Radcliffe ook over zijn favoriete Harry Potter-film: "Mijn beste film is de vijfde [Orde van de Feniks] omdat ik een progressie kan zien."

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar we kunnen niet anders dan opmerken dat Daniel Radcliffe in de minderheid lijkt te zijn met betrekking tot zijn opvattingen over zijn Harry Potter-acteren. Harry Potter en de Halfbloed Prins haalden in feite meer dan $934 miljoen binnen aan de kassa.

Houdt Daniel Radcliffe van de 'Harry Potter'-themamuziek?

In het beruchte interview met Johnathon Ross deed Daniel Radcliffe opnieuw een bekentenis over zijn ware gevoelens met betrekking tot de wereld van Harry Potter. Niet alleen kijkt hij niet graag naar zichzelf in de films, maar hij houdt ook niet echt van de themamuziek.

In de eigen woorden van de acteur, sterft zijn "hart" wanneer hij mensen de muziek als beltoon hoort gebruiken!

Welke andere 'Harry Potter'-ster kijkt niet naar de films

Interessant is dat Daniel Radcliffe niet de enige Harry Potter-acteur is die niet om films kijkt. Miriam Margolyes, die Professor Stronk in de films speelde, heeft onthuld dat ze nog nooit een enkele Harry Potter-film heeft gezien.

De Britse actrice bekende dat ze gewoon niet in de Harry Potter-wereld zit en de boeken ook niet heeft gelezen. Maar ze geniet wel van de roy alty's die uit de film komen!

Daniel Radcliffe zal deelnemen aan de 'Harry Potter'-reünie

Toen Daniel Radcliffe toegaf dat hij het niet leuk vindt om naar de Harry Potter-films te kijken en dat hij niet van de themamuziek houdt, waren fans bang dat hij geen deel zou uitmaken van de 20e-jubileumspecial Return to Hogwarts. Maar gelukkig kunnen fans gerust zijn!

Volgens Variety zal Daniel Radcliffe op de reünie verschijnen, samen met tal van beroemde castmates.

Emma Watson en Rupert Grint, die respectievelijk Hermione Granger en Ron Wemel speelden, zullen ook deelnemen aan de reünie. De jubileumspecial wordt uitgezonden op nieuwjaarsdag 2022 en fans kunnen niet wachten!

Aanbevolen: