Oh, Hi Mark': 'Big Mouth' Bevat 'The Room' Easter Egg

Inhoudsopgave:

Oh, Hi Mark': 'Big Mouth' Bevat 'The Room' Easter Egg
Oh, Hi Mark': 'Big Mouth' Bevat 'The Room' Easter Egg
Anonim

Big Mouth bevat een verwijzing naar de cultfilm The Room in een aflevering van het vierde seizoen, die op 4 december in première ging op Netflix.

Na de positieve trans-representatie in de nieuwe aflevering, is de geanimeerde komedie voor volwassenen nog steeds populair dankzij een knipoog naar de film van en met Tommy Wiseau.

‘Big Mouth’-referenties ‘The Room’ in het nieuwe seizoen

The Room ging in première in 2003 en kreeg over het algemeen negatieve recensies van critici vanwege het slechte acteerwerk en de inconsistente plot. Sindsdien is het echter de popcultuur binnengedrongen als een slaaphit.

In de film schittert Wiseau als Johnny, een succesvolle bankier uit San Francisco die samenwoont met zijn verloofde Lisa. Verveeld door de relatie, verleidt de vrouw Johnny's beste vriend Mark.

In een van de beroemdste scènes gaat Johnny naar het dak. De hoofdpersoon wil wat stoom afblazen nadat hij beweert ten onrechte te zijn beschuldigd van het slaan van Lisa. Terwijl Johnny piekert over de beschuldigingen van zijn verloofde, is hij verrast zijn vriend Mark te zien, die nonchalant op het dak aan het ontspannen is. Dat is wanneer Johnny de nu iconische oneliner uitspreekt: "Oh, hi Mark."

Dit is de regel die Grote Mond gebruikte wanneer personage Jessi een doos tampons vasthoudt en een van hen stelt zichzelf voor als Mark. De absurdistische regel zet Jessi aan om te antwoorden door te zeggen: "Oh, hallo Mark."

Fans begrepen die referentie zeker

Netflix-fans waren blij dat Netflix bevestigde dat de regel inderdaad een verwijzing was naar The Room.

“Ik vroeg me af of het een referentie was toen ik het hoorde. Ik ben zo blij dat het was!” @Bradalls_ schreef.

"Als ik deze show had kunnen omhelzen zodra deze grap opkwam, had ik dat gedaan", schreef @J_fassler.

“JE SCHEURT ME UIT NETFLIX,” merkte @TTFtweets ook op.

Anderen reageerden met lepelemoji's of een lepelreferentie, aangezien The Room bekend staat om het verontrustend aantal lepelkunstwerken. De lepels werden zo'n onderscheidend symbool van de film dat het bekend is dat fans plastic lepels naar het scherm gooien wanneer een lepelkunstwerk verschijnt.

“oké, ik gooi een lepel naar je”, schreef @tooshiemcnoosh.

“zag het helemaal”, zei @tomabadie98, terwijl hij een lepel-emoji toevoegde.

Big Mouth streamt op Netflix

Aanbevolen: