Owen Wilson wordt grijs voor Marvel's nieuwe 'Loki'-serie

Owen Wilson wordt grijs voor Marvel's nieuwe 'Loki'-serie
Owen Wilson wordt grijs voor Marvel's nieuwe 'Loki'-serie
Anonim

Acteur en komiek Owen Wilson heeft zich aangesloten bij de cast voor de aankomende Disney+ Marvel-serie, Loki, maar het was niet zijn casting die ieders aandacht trok. Het was zijn bos grijze haar waar iedereen over praat.

De acteur, nu 52, verbaasde Marvel-fans toen de trailer onthulde dat hij zijn beroemde jongensachtige blonde haar had ingeruild voor een kortere, grijze look. Het is onduidelijk of hij de blik vooruit zal houden of dat het alleen voor de show was.

Wat echter duidelijk is, is dat Wilson een schijnbaar vol programma heeft voor 2021. Samen met de Loki-serie heeft hij drie films voltooid en IMDb heeft Shanghai Dawn, een einde aan de Shanghai Noon-trilogie, vermeld als " aangekondigd." Wilson zal zijn iconische rol als Roy O'Bannon opnieuw opnemen.

In de Loki-trailer krijgen we onze eerste blik op zowel Wilson als Tom Hiddleston als de beruchte slechterik zelf. In de drie minuten durende clip zien we ook enkele van Marvel's meest iconische figuren, waaronder Thor, Iron Man, The Hulk en Ant Man.

Aan het begin van de trailer grijpt Loki de blauwe oneindigheidsedelsteen en verdwijnt in een zwarte wolk. Het volgende shot laat zien hoe hij wakker wordt in wat lijkt op een woestijn, ergens.

De clip verandert in een scène van een enorm lange lift en toont vervolgens een paar in de lift, Wilson en Hiddleston. Het personage van Wilson lijkt Loki, die een soort schokkraag om zijn nek heeft, ergens mee naartoe te nemen en zinspeelt op de TVA.

"Hoe lang ben je hier al?" vraagt Loki, irritatie zichtbaar in het vertoon van zijn lichaam.

"Ik weet het niet", keert Wilson terug. "Het is moeilijk te zeggen, weet je, de tijd verstrijkt anders hier in de TVA."

TVA, zo blijkt, staat voor Time Variance Authority, en volgens boundingintocomics.com doen fantheorieën de ronde over wie Wilson zal worden in de nieuwe serie. Het lijkt erop dat Wilson Justice Peace of the TVA speelt, maar er is nog geen bevestiging van welk personage de acteur zal spelen.

Hoewel details nog steeds langzaam binnendruppelen, lijdt het geen twijfel dat de hype voor de serie enorm is, en fans van de MCU zitten op het puntje van hun stoel voor 2021 om eindelijk hier te komen.

Aanbevolen: