James Gunn onthult waarom Drax The Destroyer grijs is in de MCU-films

Inhoudsopgave:

James Gunn onthult waarom Drax The Destroyer grijs is in de MCU-films
James Gunn onthult waarom Drax The Destroyer grijs is in de MCU-films
Anonim

Er is veel dat we niet weten over Drax the Destroyer van Marvel Comics, de grootste verrassing is dat de voormalige intergalactische crimineel eigenlijk groen is. Dave Bautista's liefdevolle vertolking van Drax heeft de acteur tot een begrip gemaakt en het personage populair gemaakt als een van de beste bemanningsleden in de Guardians of the Galaxy.

De MCU-films hebben vaak de creatieve vrijheid genomen om dingen te veranderen bij het lenen van personages uit de strips. Meestal worden de gekostumeerden opnieuw bedacht, terwijl het uiterlijk van het personage hetzelfde blijft. Dat kan echter niet gezegd worden van Drax the Destroyer, die eigenlijk groen is in de strips, net als zijn medebemanningslid Gamora.

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn heeft eindelijk speculaties tot rust gebracht, omdat hij uitlegde waarom Drax zijn stripboekverschijning niet in de films kreeg.

Het komt door Gamora

De schrijver-regisseur is behoorlijk aanwezig op sociale media en gaat meestal in discussie met fans. Van het prijzen van acteurs als Dave Bautista tot het geven van details achter de schermen van fans over de dood van Gamora in Avengers: Infinity War, Gunn staat altijd klaar om geheimen te verspreiden over alles wat met Marvel en DC te maken heeft.

Eerder vandaag vroeg een fan of Drax the Destroyer blauw was, terwijl een ander aan Gunn vroeg waarom hij afdwaalde van het stripboekverschijning van het personage. Hij had voor beide antwoorden.

"Hij is grijs, maar zoals de meeste grijze dingen, kan hij onder sommige lichten een blauwe of groene tint aannemen", deelde de acteur mee, eraan toevoegend dat het personage "absoluut grijs" was.

Gunn legde uit waarom hij had besloten een andere kleur voor Drax te kiezen en deelde de echte reden. "Gamora was groen en ik wilde geen twee groene mensen in het team."

De schrijver-regisseur onthulde ook dat "groen, om verschillende redenen… de moeilijkste make-up is om op een echte huid te laten lijken".

"Je kunt doen alsof hij mauve is, als je wilt," zei Gunn gekscherend tegen een fan. De huid van het personage had prominente littekens, die door fans werden aangezien voor tatoeages.

James Gunn werkt momenteel aan het vervolg op The Suicide Squad en zal ook het derde hoofdstuk van de Guardians of the Galaxy-filmfranchise schrijven en regisseren, die in 2023 zal verschijnen.

Aanbevolen: