Wat is er gebeurd met de grote broer van Elliott in 'E.T.'?

Wat is er gebeurd met de grote broer van Elliott in 'E.T.'?
Wat is er gebeurd met de grote broer van Elliott in 'E.T.'?
Anonim

De film 'E. T.' uit 1982 won harten over de hele wereld en het werd al snel een cultklassieker. De hoofdpersonen in de film waren natuurlijk E. T. en Elliott, de jongen die bevriend raakt en hem later redt.

Inmiddels weten de meeste baby's uit de jaren 90 alles over Henry Thomas, de jongen die Elliott speelde in 'E. T.' en het feit dat hij tegenwoordig nog steeds aan het chillen is in Hollywood. Hij is zelfs een vaste gast in 'The Haunting of Bly Manor' en was eerder te zien in 'The Haunting of Hill House'.

Fans weten ook wat er is gebeurd met Gertie, het zusje van Elliott: ze groeide op tot krachtpatser Drew Barrymore, wiens cv langer is dan de meeste andere acteurs uit de film bij elkaar.

Maar de oudste broer of zus, de 14-jarige Michael, werd gespeeld door de toen 16-jarige Robert MacNaughton. Sci-fi-fans zullen zijn naam misschien niet herkennen, en met een goede reden: MacNaughton is sindsdien uit de schijnwerpers gestopt - in ieder geval niet dat hij er ooit echt in geïnteresseerd was. De kindacteurs hebben blijkbaar niet veel verdiend aan de kaskraker.

Voordat 'E. T. the Extra-Terrestrial, ' Robert had wel een paar kleinere rollen op tv. Hij speelde in een handvol tv-films en bleef tot 1988 op het kleine scherm acteren. Zijn andere filmprojecten waren 'I Am the Cheese' in 1983, en daarna twee kleinere rollen in 2015.

Tussendoor stopte MacNaughton met acteren, merkte USA Today op, op de 20e verjaardag van de release van de film. USA Today bevestigt ook dat MacNaughton een tijdlang theateracteur was, voordat hij het acteren 'opgaf' en postbehandelaar voor de postdienst werd.

In 2002 had Robert goede herinneringen aan de film en zei hij: "Het is een fabel. Het heeft universele thema's waar iedereen zich mee kan identificeren." In feite heeft 'Michael' de film zelfs gedeeld met zijn zoon, van wie hij zei dat hij het "de film waarin papa zich voordoet als een kleine jongen" noemde.

Natuurlijk, dat was toen Roberts zoon vier was; nu is die kleine jongen ouder dan zijn vader was toen hij speelde in 'E. T.' Robert heeft ook drie stiefzonen en zijn vrouw is Bianca Hunter, een actrice met een handvol films op haar IMDb-cv.

Wat nog interessanter is aan het leven van Robert MacNaughton vandaag, is dat hij dit aan Drew Barrymore te danken heeft, volgens IMDb. Robert en Bianca ontmoetten elkaar toen Drew hen op een blind date regelde, ze trouwden in 2012 en de rest is geschiedenis!

Henry Thomas, Drew Barrymore en Robert MacNaughton in de jaren '80 - Henry Thomas en Robert MacNaughton met 'E. T.' beeldjes van hun karakters
Henry Thomas, Drew Barrymore en Robert MacNaughton in de jaren '80 - Henry Thomas en Robert MacNaughton met 'E. T.' beeldjes van hun karakters

Robert houdt ook contact met Henry, en het lijkt alsof 'E. T.' is nog steeds een groot deel van zijn leven, als zijn 'Michael'-actiefiguur overal in NYC een indicatie is! Zelfs de vrouw van Robert is een fan van de 'E. T.' van haar man. dagen, zelfs als hij met pensioen is en nu door naar andere projecten.

Kortom, fans kunnen gerust zijn, wetende dat hun favoriete familie uit de jaren 90 nog net zo hecht is als altijd!

Aanbevolen: