Deze ster op de A-lijst wees de rol van de grote broer van Bart af in 'The Simpsons

Inhoudsopgave:

Deze ster op de A-lijst wees de rol van de grote broer van Bart af in 'The Simpsons
Deze ster op de A-lijst wees de rol van de grote broer van Bart af in 'The Simpsons
Anonim

Het kleine scherm is de thuisbasis van geanimeerde shows die zijn gericht op een ouder publiek. South Park en Family Guy zijn voorbeelden van shows die al jaren een ouder publiek vermaken.

The Simpsons is een aantal jaren ouder dan beide shows en daarom is het de meest succesvolle animatieshow in de geschiedenis. De serie heeft door de jaren heen een aantal gedenkwaardige dingen gedaan en ze hebben een aantal geweldige gaststerren gekregen om aan boord te springen en een personage te uiten. Sommige sterren hebben de show echter afgewezen.

Laten we eens kijken welke A-lister weigerde de oudere broer van Bart in de show te stemmen.

'The Simpsons' is een iconische show

Als misschien wel de meest iconische show in de geschiedenis van de televisie, is The Simpsons een show die nauwelijks een introductie behoeft. Het is bekeken en genoten door miljoenen mensen over de hele wereld, en zelfs degenen die nog nooit een enkele aflevering hebben gezien, zijn er op zijn minst bekend mee.

Tijdens zijn tijd op het kleine scherm heeft de show meer dan 700 afleveringen uitgezonden en bloeit hij sinds het laatste deel van de jaren tachtig. De franchise heeft tv-afleveringen, films, videogames, pretparkattracties en zo ongeveer al het andere onder de zon. Natuurlijk heeft het zijn schepper, Matt Groening, tot een zeer rijk man gemaakt.

Het succes van de show heeft door de jaren heen vele deuren geopend en de serie heeft uitstekend werk verricht door zijn kansen te benutten. Een belangrijk ding waar ze het goed mee hebben gedaan, is het rekruteren van grote beroemdheden voor een of twee afleveringen.

Ze hebben tonnen gaststerren gehad

Een van de verbazingwekkende dingen aan het feit dat The Simpsons zo lang in de lucht is geweest, is dat ze enkele van de grootste namen in Hollywood hebben kunnen lokken voor wat stemacteurswerk.

Enkele van de grote namen die aan The Simpsons hebben gewerkt, zijn Mark Hamill, Dustin Hoffman, Bette Middler, Michael Jackson, Winona Ryder en Ron Howard. De show heeft zelfs grote muzikale gasten gehad zoals The Beatles, de Red Hot Chili Peppers, Aerosmith, The Ramones en Johnny Cash.

Matt Groening sprak over zijn favoriete gastster en zei: "Albert Brooks altijd, omdat hij zoveel ad-libs meebrengt en grappigere grappen schrijft dan we ooit voor hem zouden kunnen schrijven. En Werner Herzog, de film regisseur; hij kan om elke regel lachen. Hij is absoluut briljant. Hij is zo grappig."

"Iemand die me verraste was Anne Hathaway. Ik wist dat ze een geweldige acteur is, maar ze is ook een geweldige zangeres en kan de grappen naar de gezongen teksten brengen. Ze was erg indrukwekkend ", voegde hij eraan toe.

Het is duidelijk dat grote sterren niet bang zijn om in The Simpsons te verschijnen, maar de waarheid is dat de show niet in staat is geweest om iedereen te krijgen die ze wilden.

Tom Cruise weigerde de stem van Barts broer

Volgens ScreenRant, " kreeg Top Gun-ster Tom Cruise de rol aangeboden van Bart's Big Brother die een wereld van onzekerheden voor Homer blootlegt in "Brother From the Same Planet" (seizoen 4, aflevering 14). schrijvers beweren dat Cruise de rol meerdere keren heeft afgewezen, waarbij de rol uiteindelijk naar Phil Hartman ging. Er was echter één spoor van Cruise in de rol, waarbij Bart beweerde dat Tom een F-14-piloot is in de aflevering."

Cruise is nooit bekend geweest om zijn stemacteren, maar de kans om tijdelijk aan boord van The Simpsons te springen lijkt een gemiste kans van de acteur. Houd er rekening mee dat seizoen 4 werd uitgezonden in de jaren 90, toen Cruise net een ster werd in de jaren 80 en toewerkte naar de status van legende.

Jaren later zouden The Simpsons Cruise benaderen voor een kans om in de show te verschijnen, maar nogmaals, hij liet de kans voorbijgaan. Over de aflevering waar Cruise voor stond, schreef ScreenRant: In de plot van de aflevering krijgt Homer een baan als persoonlijke assistent voor een Hollywood-stel. In de aflevering zien Alec Baldwin en Kim Basinger zichzelf spelen, maar ze waren niet de eerste keuze voor The Simpsons, oorspronkelijk geschreven voor Bruce Willis en Demi Moore, keerden terug naar Cruise nadat Willis en Moore hen hadden afgewezen.

Tom Cruise gaf meerdere kansen door om een personage in The Simpsons in te spreken, maar dankzij het feit dat de show nog steeds in de lucht is, is er nog steeds een kleine kans dat Cruise op een bepaald moment een stemacteur kan maken.

Aanbevolen: