Wat fans kunnen verwachten van 'Jackass 4

Inhoudsopgave:

Wat fans kunnen verwachten van 'Jackass 4
Wat fans kunnen verwachten van 'Jackass 4
Anonim

De afgelopen jaren werd de filmindustrie absoluut gedomineerd door een lange lijst van verschillende filmfranchises, met name het Marvel Cinematic Universe. Natuurlijk maakte de COVID-19-pandemie een einde aan het jarenlange succes van de MCU in 2020, maar er is alle reden ter wereld om te denken dat de franchise opnieuw als een feniks zal stijgen.

Als gevolg van het feit dat de MCU zo populair is geworden, kondigt Marvel de aankomende films en shows jaren van tevoren aan, waardoor fans weten wat ze van de franchise kunnen verwachten. Aan de andere kant van het spectrum, toen Jackass-fans hoorden dat er een vierde film in de serie zou komen, bleven ze met veel onbeantwoorde vragen achter.

Sinds de sterren van Jackass voor het eerst beroemd werden, hebben de meesten keer op keer bewezen dat ze graag deelnemen aan interviews. Met dat in gedachten mag je ervan uitgaan dat fans van de groep behoorlijk wat weten over wat er met Jackass 4 aan de hand is. De waarheid is echter dat veel mensen die uitkijken naar Jackass 4 geen idee hebben dat de film in de maak is, laat staan wat ze ervan kunnen verwachten.

Blijvende erfenis

Toen Jackass het tv-programma in 2000 debuteerde op MTV, had niemand enig idee dat de serie zo'n grote sensatie zou worden. Een legendarische show voor de meeste tieners en jonge volwassenen uit die tijd, de serie zou verschillende van zijn sterren erg beroemd maken, vooral Johnny Knoxville, Steve-O en Bam Margera. De sterren van de show werden zelfs zo populair dat MTV ze in de loop van de tijd een behoorlijk bedrag moest betalen. Natuurlijk kregen de beroemdste castleden van de show meer betaald dan de minder bekende.

Nadat het derde seizoen van Jackass in 2002 tot een einde kwam, ging de serie verder op het grote scherm. Nadat mensen massaal kwamen opdagen om Jackass: The Movie in de bioscoop te zien, werd de film uitgebracht op thuismedia en verdiende hij nog meer geld. Met dat in gedachten is het logisch dat Jackass Number Two minder dan vijf jaar later in productie ging en Jackass 3D in een vergelijkbaar tijdsbestek uitkwam

Tragediehits

Na de release van Jackass 3D in 2010 leken de sterren van de serie op een recordhoogte te staan. Toen kregen ze allemaal een enorme klap toen een van de sterren van de serie plotseling op jonge leeftijd en op een afschuwelijke manier om het leven kwam.

Hoewel Ryan Dunn nooit het beroemdste lid van de Jackass-crew was, zou je kunnen stellen dat hij sympathieker was dan al zijn medesterren. Altijd in staat om over te komen als een lieverd, zelfs als hij zijn vrienden op verbijsterende manieren voor de gek hield, leek Dunn altijd een glimlach op zijn gezicht te hebben.

Helaas ontmoette Ryan Dunn in 2011 zijn vroegtijdige dood toen hij 's avonds laat met hoge snelheden reed en zijn auto tegen een boom botste en in vlammen opging. In de nasleep kwamen Jackass-fans samen om te rouwen om Dunn. Natuurlijk namen de sterren van Jackass zijn verlies extreem zwaar, wat vooral schadelijk was voor Bam Margera, die jarenlang met verslavingsproblemen zou blijven omgaan. Gelukkig is Margera's leven de laatste tijd weer op de rails. Dat gezegd hebbende, de verwoesting die de cast van Jackass op dat moment voelde, maakte niet verwonderlijk een einde aan alle plannen voor een vierde film in de serie voor een lange tijd.

Jackass Comeback

Een paar jaar na het tragische overlijden van Ryan Dunn speelde Johnny Knoxville in 2013 Jackass Presents: Bad Grandpa, en veel fans van de serie waren dol op die film. Die film was echter gewoon niet hetzelfde als een volwaardige vierde Jackass-film. Toen, in de afgelopen jaren, werd er gefluisterd dat een vierde Jackass-film werkelijkheid zou worden, en in 2020 begonnen de opnames daadwerkelijk.

Aangezien het meer dan een decennium geleden is dat Jackass 3D werd gefilmd, mogen fans verwachten dat het vervolg wat afgezwakt zal worden. De sterren van de franchise zijn tenslotte een stuk ouder geworden en mensen weten nu veel meer over de gevolgen van hoofdtrauma. Op basis van alle beschikbare informatie over Jackass 4 lijkt het er echter op dat het net zo intens zal zijn als altijd.

Als je op zoek bent naar bewijs dat Jackass 4 niet voor bangeriken is, hoef je alleen maar te kijken naar de geweldige stunt die Steve-O in 2020 uithaalde. Hij wilde een special promoten die hij was vrijgevend, liet Steve-O zichzelf vastplakken op een reclamebord dat aan een vrachtwagen was bevestigd. Steve-O liet Johnny Knoxville vervolgens honkballen naar hem slaan met een knuppel en bleef toen op het reclamebord geplakt terwijl het met hoge snelheden op een snelweg reed.

Een andere reden waarom het voor de hand liggend lijkt dat Jackass 4 geen klappen zal krijgen, is dat Johnny Knoxville en Steve-O naar verluidt slechts twee dagen na het filmen in het ziekenhuis waren opgenomen. Bovendien liet Knoxville in 2018 doorschemeren dat de film mogelijk nieuwe castleden bevat "om er wat vers bloed in te brengen". Ervan uitgaande dat Knoxville doorzet en nieuwe castleden bij de groep brengt, weet je dat ze er alles aan zullen doen om te bewijzen dat ze erbij horen.

Aanbevolen: