Wat heeft Tom Holland tot nu toe verdiend voor de 'Spider-Man'-films?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Tom Holland tot nu toe verdiend voor de 'Spider-Man'-films?
Wat heeft Tom Holland tot nu toe verdiend voor de 'Spider-Man'-films?
Anonim

Tom Holland is snel een van Marvel fans' favoriete acteurs geworden om de rol van Spider-Man te regisseren, en speelde niet alleen in een handvol spin-off films van de studio, waaronder Infinity War en Endgame, maar ook miljarden dollars opbrengend met de franchise waarin hij de hoofdrol speelt.

De 2019-release van Spider-Man: Far From Home, bijvoorbeeld, bracht wereldwijd maar liefst $ 1,1 miljard op, wat duidelijke tekenen laat zien dat fans duidelijk dol waren op de Britse hartenbreker, met een derde film met in de hoofdrol Holland al in de werken - dus het is niet meer dan eerlijk dat Nederland vroeg of laat het grote geld voor zijn werk zou gaan verdienen.

Bijgewerkt op 17 januari 2022, door Marissa Romero: Tom Holland was al goed op weg om de populairste Spider-Man te worden vóór de release van de nieuwste aflevering in december 2021 Maar nu Spider-Man: No Way Home de kassa volledig heeft overgenomen, is het duidelijk dat de naam van Tom Holland voor altijd herinnerd zal worden als Spider-Man. Binnen de eerste twee weken na de release verdiende No Way Home maar liefst $ 1 miljard, waarmee het de eerste film uit het pandemietijdperk is die wereldwijd $ 1 miljard overschrijdt, aldus Variety. En alsof dat nog niet genoeg succes was, is de film ook op weg om "de vierde meest winstgevende binnenlandse film aller tijden" te worden.

Qua omzet heeft Spider-Man: No Way Home nu Black Panther, Avengers: Infinity War en Titanic overtroffen. Je zou kunnen zeggen dat dit grote succes niet mogelijk was geweest zonder Tom Holland achter het masker met zwemvliezen.

Tom Holland in Spider-Man-pak voor scène uit Spider-Man: Far From Home
Tom Holland in Spider-Man-pak voor scène uit Spider-Man: Far From Home

Hoeveel is Tom Holland betaald voor het spelen van Spider-Man?

Tom Holland speelde voor het eerst Spider-Man nadat hij een korte rol had gespeeld in Captain America: Civil War uit 2016 - het was de eerste keer dat fans kennismaakten met de acteur nadat de studio besloot Andrew Garfield te vervangen, die eerder Peter speelde Parker in de franchise.

Voor zijn stint in de film verdiende Holland $ 250.000, en aangezien zijn rol in de film relatief kort was, zouden we zeggen dat hij een aanzienlijk bedrag verdiende voor wat niet meer dan een dag had kunnen zijn werk waard.

Het jaar daarop maakte de 24-jarige zijn verwachte debuut met zijn eerste Spider-Man-titel, Homecoming, waarvoor hij $ 500.000 kreeg, wat een aanzienlijke stijging was ten opzichte van zijn eerste grote salaris van Marvel Studio's, maar vertrouw erop en geloof dat die aantallen in de toekomst alleen maar zouden toenemen.

Er moet ook worden opgemerkt dat Homecoming bijna $ 900 miljoen verdiende aan de kassa, dus castingdirecteuren hoefden zich geen zorgen te maken of fans de nieuwe Spider-Man al dan niet voelden, omdat de kaartverkoop sterker was dan ze waren voor zijn voorganger, The Amazing Spider-Man 2, die wereldwijd slechts $ 708 miljoen had verdiend.

Voordat hij begon met filmen voor zijn eerste grote project voor Marvel, onthulde Tom Holland dat de studio hem een paar dagen naar een Amerikaanse school had gestuurd om het maniërisme en accent van studenten te verwerven, wat hem vervolgens hielp het karakter van Peter Parker.

Hij vertelde Collider in 2018: Marvel stuurde me eigenlijk naar een school in de Bronx waar ik een valse naam had en ik zette een accent op, en ik ging voor ongeveer drie dagen. Ik moest eigenlijk naar deze wetenschapsschool en opgaan tussen alle kinderen, en sommige leraren wisten het niet eens.

“Het was een wetenschapsschool en ik ben op geen enkele manier een wetenschapsstudent (gelach). Sommige leraren belden me op voor de klas en probeerden me wetenschappelijke vergelijkingen en zo te laten maken, het was zo gênant.”

Hij concludeerde: Maar het was eigenlijk heel informatief omdat scholen in Londen zo verschillend zijn. Ik ging elke dag naar school in pak en stropdas, met alleen jongens. Om op een school te zijn waar je vrij kunt zijn en los kunt laten, en met meisjes kunt zijn, het was zo anders. Zoals zo anders. Maar ja, het was echt een geweldige ervaring.”

Geen woord over of de driedaagse schoolruns waren inbegrepen in zijn salaris van $ 500.000, maar aangezien het werd gedaan ter voorbereiding op zijn rol in een van de grootste Marvel-films, zouden fans woedend zijn geweest als Nederland portretteerde zijn karakter met een Brits accent.

Dus het is redelijk om aan te nemen dat zijn salaris de vroege ochtendoproepen op een Amerikaanse school omvatte.

Sommige rapporten beweren dat hij ook een contractuele bonus verdiende na het optreden van de film aan de kassa, wat zijn loon zou hebben verhoogd tot $ 1,5 miljoen.

Voor Spider-Man: Far From Home uit 2019 heeft Nederland naar schatting een indrukwekkende $ 4 miljoen verdiend, wat opnieuw een grote loonsverhoging was voor de getalenteerde acteur, hoewel zijn salarissen voor zijn betrokkenheid bij Endgame en Infinity War niet is bekendgemaakt.

Tom Hollands salaris voor de film Spider-Man: No Way Home 2021 zou naar verluidt rond de $ 10 miljoen zijn geweest, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de vorige aflevering. In zijn carrière als geheel is Tom Holland gemakkelijk ingesteld om zijn vraagprijs veel hoger te verhogen dan wat hij eerder verdiende.

Met al dit geld dat binnenkomt, is het geen verrassing hoe het vermogen van Tom Holland omhooggeschoten is naar $ 18 miljoen - en een ding dat zeker is, is dat die aantallen alleen maar zullen toenemen, te oordelen naar de eindeloze Marvel-projecten die hij mogelijk zou kunnen maken hebben in de pijplijn.

Tom Holland's toekomst met Marvel en Spider-Man

In juli 2020 werd gemeld dat de inwoner van Londen in gesprek was met Disney en Sony om een deal te tekenen voor een deal voor zes films, wat betekent dat hij zijn beroemde rol opnieuw zou spelen voor nog eens zes films, waaronder spin-offs die in de toekomst in de maak kunnen zijn. Velen geloofden echter dat Spider-Man: No Way Home altijd bedoeld was om de tijd van Tom Holland als Spider-Man af te ronden. Maar toen was dat cliffhanger-einde genoeg om fans te laten denken dat er weer een Tom Holland-film op komst is, en de Spider-Man-producenten Kevin Feige en Amy Pascal hebben ook een paar hints gegeven dat het verhaal van Holland zal doorgaan, volgens Seventeen.

Terwijl de geruchten de ronde blijven doen of Spider-Man: No Way Home de laatste Spider-Man-film van Tom Holland was of niet, heeft Tom Holland geprobeerd zijn contract met Marvel en Sony in eenvoudiger bewoordingen uit te leggen. In een interview met The Hollywood Reporter legde Holland uit: "De nieuwe deal die werd gesloten was deze afspraak tussen de twee studio's dat als Marvel zou willen dat ik in een van hun films zou verschijnen, dan zou het een open gesprek zijn. Ik doe het niet' Ik denk niet dat het zo zwart-wit is als: 'Ik heb een deal met drie foto's met Marvel en een deal met drie foto's met Sony.' Het is gewoon dit open gesprek en open dialoog tussen de heer [Bob] Iger [uitvoerend voorzitter van W alt Disney Co.] en de heer [Tom] Rothman [voorzitter van Sony Pictures Motion Picture Group]."

In een interview met Fandango deelde Amy Pascal belangrijke informatie. "Dit is niet de laatste film die we met Marvel gaan maken", zei ze. "We maken ons klaar om de volgende Spider-Man-film te maken met Tom Holland en Marvel. We beschouwen dit als drie films, en nu gaan we naar de volgende drie. Dit is niet de laatste van onze MCU-films."

Aanbevolen: