De eerste trailer van 'Coming 2 America' is uit en fans hebben vragen

Inhoudsopgave:

De eerste trailer van 'Coming 2 America' is uit en fans hebben vragen
De eerste trailer van 'Coming 2 America' is uit en fans hebben vragen
Anonim

De première op Prime Video in maart volgend jaar, Coming 2 America zal Murphy zijn rol van prins Akeem opnieuw zien spelen. In het tweede hoofdstuk, geregisseerd door Craig Brewer, staat Akeem op het punt de koning te worden van de fictieve heerschappij van Zamunda. Omdat de troon moet worden overgedragen aan een mannelijke erfgenaam, gaat de prins op zoek naar zijn zoon, Lavelle (Jermaine Fowler), die in Queens, NYC woont.

Naast Murphy hernamen Arsenio Hall, Shari Headley, John Amos, Paul Bates en James Earl Jones hun rollen uit de eerste film. Leslie Jones, Wesley Snipes en Rick Ross behoren tot de nieuwe toevoegingen aan de cast.

Jones, bekend van haar rol in de Ghostbusters-reboot, zal de moeder van Lavelle spelen.

Amazon Prime Video heeft de eerste trailer uitgebracht voor 'Coming 2 America'

Nadat Prime de trailer vandaag (22 december) had uitgebracht, gingen fans naar Twitter om vragen te stellen over het nieuwe hoofdstuk. Sommigen vroegen zich vooral af hoe de oude mannen in de kapperszaak in de eerste film nog in leven konden zijn.

Clarence, de eigenaar van de kapperszaak, en Morris de kapper worden gespeeld door respectievelijk Murphy en Hall en zullen terugkeren in het vervolg. Hall zal ook zijn ondergeschikte rol als Reverend Brown hernemen, terwijl Murphy zal terugkeren als zanger Randy Watson en Saul, een joodse kapperszaak. Verwarrend, maar ook een bewijs van de transformatieve vaardigheden van de twee performers.

Fans reageren op de eigenaar van de kapperszaak en de terugkeer van de klant in 'Coming 2 America'

"Mijn enige zorg is hoe de oudere kapperszaak nog leeft en nog steeds haar doet", schreef @firstnamejordy.

"Dus als dat mijn enige zorg is, denk ik dat we goed zitten lol," vervolgden ze.

“Ik stelde mezelf dezelfde vraag. Ze waren allemaal behoorlijk oud in het origineel…. ze zouden nu in de 90 of zelfs 100 zijn. Ik veronderstel dat het mogelijk is, maar niet waarschijnlijk dat ze nog steeds in de kapperszaak zouden zitten, zelfs als ze nog leefden en zo oud waren. Maar goed, 'schreef een verwarde fan.

“Dat is Comedy hoor. Dat maakt het nog grappiger. De Joodse man zou dood moeten zijn, lol, 'merkte een ander op.

Fans hebben nog een paar maanden de tijd om creatieve verklaringen te bedenken voor de ongewoon lange levensduur van de eigenaar en de klanten van de kapperszaak.

Coming 2 America gaat in première op Prime Video op 5 maart 2021

Aanbevolen: