Netflix brengt eerste trailer uit voor Amy Poehler's coming-of-age 'Moxie

Inhoudsopgave:

Netflix brengt eerste trailer uit voor Amy Poehler's coming-of-age 'Moxie
Netflix brengt eerste trailer uit voor Amy Poehler's coming-of-age 'Moxie
Anonim

De film, de tweede regiefilm van de Parks and Rec-ster, is geschreven door Tamara Chestna uit de gelijknamige roman van Jennifer Mathieu. Poehler schittert als mevrouw Carter, de moeder van hoofdpersoon Vivian, gespeeld door Hadley Robinson.

Netflix geeft fans een eerste blik op Amy Poehler's Coming-Of-Age Moxie

Net als haar iconische wending in Mean Girls, waar ze de moeder van Regina George speelde, stapt Poehler opnieuw in de schoenen van een 'coole moeder'. Deze keer echt.

Haar rebelse, feministische verleden zal haar dochter Vivian inspireren om zich uit te spreken tegen de seksistische status-quo op haar middelbare school, waar jongens meisjes rangschikken op basis van hun aantrekkelijkheid en de daders zijn van informele seksuele intimidatie. Nadat ze de feministische pamfletten van haar moeder heeft ontdekt, begint Vivian anoniem haar eigen zine. Deze pagina, die op school wordt verspreid, zal een revolutie teweegbrengen.

Moxie heeft een volledig vrouwelijke punkband Bikini Kill op de soundtrack en een cast van opkomende Hollywood-gezichten, waaronder transactrice Josie Totah en Patrick Schwarzenegger.

Moxie behoort tot de meer dan 70 films die Netflix in 2021 zal uitbrengen

Moxie is een van de films die Netflix wekelijks gaat uitbrengen als onderdeel van hun enorme filmprogramma voor 2021.

Eerder dit jaar kondigde de streaminggigant hun grootste filmreeks tot nu toe aan, gepresenteerd door A-listers zoals Gal Gadot en Ryan Reynolds. Het filmprogramma zal meer dan 70 films bevatten, met hoogtepunten als Malcolm & Marie en actiefilm Red Notice. Andere hoogtepunten van het Netflix-programma zijn Zach Snyder's Army of the Dead en Amy Adams' The Woman in the Window.

Moxie is de tweede film van Poehler als regisseur. In 2019 stond ze achter de camera van comedy Wine Country. Ze was ook uitvoerend producent.

De film, die zich afspeelt in Napa Valley, is geschreven door Emily Spivey en Liz Cackowski. Poehler herenigde een groep komische acteurs, waaronder vriend en mede-Golden Globes-presentator Tina Fey, evenals Maya Rudolph en Paula Pell. Dit getalenteerde stel speelt een groep oude vrienden die herenigd worden voor een verjaardagsuitje in Napa, waar oude spanningen weer de kop opsteken.

Moxie wordt vanaf 3 maart op Netflix gestreamd

Aanbevolen: