Waarom Emmy Rossum besloot niet terug te keren naar 'Shameless

Inhoudsopgave:

Waarom Emmy Rossum besloot niet terug te keren naar 'Shameless
Waarom Emmy Rossum besloot niet terug te keren naar 'Shameless
Anonim

Emmy Rossum werd beroemd en rijk na het succes van haar vele films, waaronder Phantom Of The Opera, The Day After Tomorrow en Poseidon, om er maar een paar te noemen, waarin ze naast grote Hollywood-namen verscheen.

Nadat Emmy het grote scherm had veroverd, tekende ze in 2011 voor de hitserie Shameless, waar ze de rol van favoriet bij fans speelde, Fiona Gallagher. De show werd een van de grootste, maar ondanks het succes stopte Emmy officieel na seizoen 9.

Hoewel ze zeker heel wat heeft uitgespookt sinds ze Shameless verliet, inclusief haar regiewerk, vragen fans zich af waarom ze de show verliet en wat ze van de seriefinale vond.

Waarom heeft Emmy Rossum 'Shameless' verlaten?

Via Showbizz Cheatsheet
Via Showbizz Cheatsheet

Nou, het is officieel gebeurd, het einde van Shameless is gekomen en gegaan! De serie, die in 2011 begon, heeft vorige week de laatste aflevering uitgezonden en fans hebben gemengde gevoelens over hoe het allemaal is afgelopen.

De serie kreeg lovende kritieken vanwege het diepe maar humoristische plot waar fans geen genoeg van konden krijgen. Naast het verhaal was de cast ook een eersteklas keuze, waaronder sterren als William H. Macy, Emmy Rossum en Emma Kenney, om er maar een paar te noemen.

Hoewel de show het seizoen na seizoen goed bleef doen, namen de zaken een wending toen collega-actrice, Emmy Rossum, die de rol van Fiona Gallagher speelde, niet terugkeerde na seizoen 9.

Fans waren ontdaan toen de actrice haar vertrek in 2019 op Instagram aankondigde, maar de vraag waar iedereen aan dacht was, waarom? Nou, het blijkt dat Emmy besloot de show te verlaten zonder andere reden dan haar creatieve zelf te willen uitbreiden.

Emmy liet de kijkers niet in op haar reden om te vertrekken toen ze het nieuws onthulde, maar de actrice heeft sindsdien duidelijk gemaakt dat het tijd was voor haar om het volgende hoofdstuk van haar carrière in te gaan, namelijk regisseren.

Dit werd later bevestigd door de producenten van de show, die Emmy alleen maar steunden na haar beslissing om na tien jaar op de show te stoppen.

Rossum regisseerde een aantal televisie-afleveringen, voornamelijk voor Modern Love, en is momenteel aan het filmen voor een rol in de aankomende Peacock-dramaserie, Angelyne. De serie is gemaakt door Sam Esmail, Rossum's Emmy-winnende echtgenoot, en maakt duidelijk dat talent diep tussen die twee zit.

Hoewel ze voorgoed wegliep van de rol, waren fans er zeker van dat Emmy zou terugkeren voor de seriefinale, maar ze werden teleurgesteld. Ondanks dat schrijvers zelfs met mogelijke verhaallijnen kwamen voor terugkerende castleden, maakte de pandemie het te moeilijk om Emmy terug te krijgen voor de finale.

Gelukkig voor de ster heeft ze niets dan goede herinneringen aan haar tijd dat ze aan de show werkte en was ze dol op de "continuïteit" die gepaard ging met consistent werk aan een show die zo succesvol is als Shameless.

Aanbevolen: