Het echte verhaal achter de 'Hero Shot' in de eerste 'Avengers

Inhoudsopgave:

Het echte verhaal achter de 'Hero Shot' in de eerste 'Avengers
Het echte verhaal achter de 'Hero Shot' in de eerste 'Avengers
Anonim

Het is het moment waarop Captain America, Iron Man, The Hulk, Black Widow, Hawkeye en Thor The Avengers worden. Vanuit een vertelperspectief is het moment absoluut essentieel voor de samenhang en het thema van de eerste Avengers-film en voor het geheel van het Marvel Cinematic Universe Het moment is echter een iconisch moment geworden moment. Het is te zien in zowat elk stuk promotie voor de Avengers-film of -personages … Het is ook behoorlijk populair in de Avengers-memewereld. Eerlijk gezegd, het is gewoon een perfect filmmoment.

Natuurlijk, Captain America die Thor's hamer gebruikt in Avengers: Endgame, evenals de grote lading aan het einde van de film, zijn ook absolute perfectie… in de eerste Avengers-film.

Dankzij een fantastisch interview met Thrillist, Joss Whedon, en de creatieve geesten achter de finale van The Avengers, The Battle Of New York, weten we nu wat er in dit ongelooflijke moment is gebeurd.

Cue The Avengers themalied…

'The Hero Shot' was de basis van de hele Avengers Climax

Volgens het interview met The Thrillist vormde het idee van een 'heldenshot'-moment de basis van de hele Battle of New York en werd het ook in het script opgenomen.

"We willen de groep samen zien", zei schrijver/regisseur Joss Whedon over de nu beroemde opname. "We willen een foto maken van iedereen rug aan rug. Nu zijn we een team. Dit is 'The Avengers'. We zouden ze in een cirkel plaatsen en allemaal naar boven gericht. Ryan Meinerding schilderde het team rug aan rug, en dat is eigenlijk wat ik fotografeerde. Ze zijn zo kinetisch en prachtig, en hij heeft een manier om stripboeken te nemen en ze echt te brengen tot leven, zelfs voorbij Alex Ross op een manier die ik nog nooit heb gezien."

Avnegers slag van new york
Avnegers slag van new york

Visual development supervisor Ryan Meinerding had al heel vroeg discussies met Joss Whedon over de cirkelopname.

"Hij had daar een paar hele ruwe ideeën voor, zoals Cap die naar voren liep terwijl de camera om hem heen draait, dan stapt hij op een taxi, en je zou eindigen met de foto waarmee ik klaar was, ' legde Ryan uit. "De zorg was of het te verschillend zou zijn -- zou het gek voelen met deze jongens -- een groene reus, een man met een vlag -- die allemaal naast elkaar zouden staan. Dus liet ik de zon een beetje achter hen vallen. beetje, gaf ze wat meer sfeer, probeerde de kleuren een beetje meer te verenigen. Maar uiteindelijk is het idee ervan het coolste eraan."

Natuurlijk moest er een verhaalreden zijn waarom het hele Avengers-team in een cirkel zou staan in plaats van zich over de stad te verspreiden en te vechten tegen de binnenvallende aliens in Loki's leger.

"Dat is waar ze staan, maar waarom?" Joss zei dat hij de lezers door zijn denkproces leidde bij het creëren van het moment. "Laten we aannemen dat er buitenaardse wezens over de muren zijn, ze omringen hen, ze gaan op hen schieten, maar ze zijn nog niet begonnen. Waarom zijn ze nog niet begonnen? En ik had zoiets van Oh, laten we geef de aliens een oorlogskreet. Dus de Hulk slaat de Leviathan, en de aliens schreeuwen allemaal alsof ze pijn hebben… maar het is ook een strijdkreet. Dan doet een van de aliens zijn masker af omdat we hun gezichten moeten zien en horen die kreet. De Avengers zijn omringd door jongens die zeggen: 'WE GAAN JE UP MAKEN.' Maar niet door jongens die al aan het fotograferen zijn. Dus er is een heel specifieke reden die meer en meer evolueerde vlak voordat we het schoten. En dan is het alsof, oké, we hebben ze hier, en als ze er eenmaal zijn, heb je zoiets van, oké, hoe krijgen we ze naar het volgende?"

Hoe ze het moment schoten

In het interview met The Thrillist heeft het creatieve team achter The Avengers' Battle of New York alle componenten van het maken van de reeks doorgenomen. Nadat het verhaal was geschreven, werd alles gestoryboard om het productie- en postproductieteam een idee te geven van wat ze moesten doen. Van daaruit ging de reeks door previs… Wat in wezen een geanimeerd schema is van de hele reeks. Dit werd georkestreerd door Joss Whedon, maar feitelijk gedaan door een team van animators.

Avengers previs hero shot
Avengers previs hero shot

Door dit te doen, kende Joss elke plek waar hij en zijn productieteam de camera moesten neerzetten en hielp hij het visuele effectenteam bij het plannen van hun onderdeel van elke opname.

Dit was wat er in elk moment in The Battle of New York gebeurde, inclusief 'the hero shot', dat werd gefilmd tegen een groen scherm met de acteurs (inclusief Mark Ruffalo in een motion-capture-outfit voor The Hulk).

"Na het fotograferen is er nog een stap genaamd 'postvis'", legt previsualisatiesupervisor Nick Markel uit."We ontvangen plaatfotografie en produceren werktempo's van opnamen door groene schermen in te vullen en previs-tekens toe te voegen om de actie, timing en compositie in de opname weer te geven. Postvis helpt regisseurs en redacteuren een idee te krijgen van de beelden voordat de visuele effecten worden voltooid en kan het snijden van foto's voor recensies en vertoningen ondersteunen."

Daarna werden de visuele effecten toegevoegd, de kleur werd gecorrigeerd, geluid en muziek werden toegevoegd en ze hadden een perfect filmmoment.

Aanbevolen: