Het echte verhaal achter Usher's virale geitenfoto's

Inhoudsopgave:

Het echte verhaal achter Usher's virale geitenfoto's
Het echte verhaal achter Usher's virale geitenfoto's
Anonim

"Ik heb geen context nodig. Ik heb alleen dit nodig."

Zo reageerde Twitter-persoonlijkheid Stef Frosch na het zien van beelden van Usher die zijn verjaardag tussen geiten doorbracht. Voor iedereen die echt wil weten wat er op dit moment met Usher aan de hand is, wij hebben jou! De r&b-legende is 'ingehaald' in het gezinsleven nadat hij vorige maand baby nummer vier verwelkomde, dus het is zeldzaam om zijn dierenliefhebbende kant online te zien. Afgezien van foto's met zijn nieuwe kind, heeft Usher de laatste tijd het nieuws gehaald voor details die zijn onthuld in de nieuwe memoires van zijn ex-vrouw en grappen over zijn relatie met zijn nieuwe baby-mama.

Nu halen de woorden 'Usher' en 'goat' weer de krantenkoppen - iets dat al bijna tien jaar niet meer is gebeurd.

Dit artikel zou een grote mislukking zijn als het niet het andere virale geitenmoment van Usher zou vermelden, dus laten we dat uit de weg ruimen naar boven! Weet je nog dat de stem van de 'Confessions'-zanger vermengd werd met het geschreeuw van deze geit? De riem van Usher paste zo goed bij het gegeblaat van de geit dat Graham Norton de video in zijn show liet zien (samen met een bonus Miley Cyrus geitenverhaal):

Is toen Ushers liefde voor "fenomenale geiten" begonnen? Kan zijn. Lees verder voor wat we weten over zijn laatste geitenmoment PLUS informatie over andere beroemdheden die deze trend volgen.

Ja, hij maakte G. O. A. T. Grappen

De wereld werd wakker met deze foto's op IG en Twitter toen de officiële accounts van Usher ze onlangs deelden. Ze laten de zangeres aaien en joggen met twee schattige geitjes. Overal waar hij de foto's plaatste, onderschreef Usher ze met: "Je bent maar zo goed als het bedrijf dat je behoudt. Dit is hoe 43 er voor mij uitziet."

Als dat je te boven gaat: Usher grapte dat hij op gelijke voet staat met deze geiten, niet op een dierlijke manier (lol) maar op de manier waarop 'G. O. A. T.' is een afkorting voor 'grootste aller tijden'.

Je man heeft acht Grammy's, acht American Music Awards, 34 ASCAP Awards, negen Soul Train Music Awards en 18 Billboard Awards, dus… dat klinkt eerlijk.

Volgens Fuse werd Usher op het hoogtepunt van zijn roem een van de top 10 van meest bekroonde muzikale artiesten aller tijden. Hij heeft meer dan 500 nominaties voor grote prijzen ontvangen en won er 306. (Ter info: Usher's protoge Justin Bieber is een van de weinige artiesten die hem wint van prijzen - de Biebs heeft er momenteel 309).

Birthday Boo

Usher sloeg echt alarm toen hij 43 werd. Letterlijk, met zijn mond. Hij maakte alarmgeluiden met zijn mond.

"Bwah bwah bwah bwahhh! Verjaardagswaarschuwing! Luister, op mijn verjaardag mag ik mijn dierbaren net zo veel vieren als zij mij, "vertelde hij IG Live. "Tot nu toe een ongelooflijke dag gehad, en dit is hoe mijn laatste twee, misschien drie weken zijn geweest."

Dat is waar als zijn socials iets te bieden hebben. Hij is omringd door familie zoals zijn partner Jennifer Goicoechea en zijn moeder Jonetta Patton, die beiden een storm van nieuwe familiefoto's hebben gepost sinds de geboorte van de nieuwe zoon van de zanger.

Usher noemde het allemaal "geweldig" in die clip die hierboven werd gepost. Die clip bevat ook een videoweergave van zijn geitenwandeling / joggen. Klik om te zien hoe hij er bijna over struikelt terwijl hij de nu-vereeuwigde-via-Tweet-woorden zegt, "goed als het bedrijf dat je hebt."

Fans noemen ze 'Usher Bucks'

Usher is een grote dierenliefhebber, maar zijn sociale contacten bevatten meestal meer voorspelbare huisdieren. De IG-aanhang van de zanger was opgetogen om de geiten te zien verschijnen!

"Ja, de geiten", luidt een topcommentaar van beroemdheidsfotograaf en winkelier Nick Onken.

Anderen schreven "Usher Bucks" en "ushbucks" en prijzen handemoji's.

De ECHTE Usher Bucks zijn die valse dollarbiljetten die Usher een tijdje terug in een club zou hebben geprobeerd te gebruiken. Mannelijke geiten worden ook bokken genoemd - en veel minder problematisch dan nepgeld. Het zou slim zijn voor UshBucks om op deze rebranding te springen, niet?

Niet de enige beroemde geitenhouder

"Bruh ben je aan het joggen met geiten??" leest een andere populaire IG-opmerking. "Ik hou van rijke mensen."

Het blijkt dat veel van Ushers medesterren geiten hebben. Er is eigenlijk een hele website gewijd aan het volgen van geitenhouders van beroemdheden. TIL! Dua Lipa en Anwar Hadid hebben twee geiten volgens de socials van Bella Hadid. Kijk hoe ze poseert met 'Funky' en 'Bam Bam' hierboven.

Geri Halliwell Horner, ook bekend als Ginger Spice, deelt een geitenfamilie met haar echtgenoot, voormalig Formule 1-coureur, Christian Horner.

Afbeelding
Afbeelding

Miley Cyrus heeft 'Billy'. Kelly Clarkson heeft 'Billy Idol'. Tori Spelling heeft 'Juliet' en 'Totes McGoat'. Afgezien van schattige namen, zijn deze jongens geen gemakkelijke huisdieren!

"Totes McGoat stapte in de kerstboom", twitterde Tori in december 2010. "Ze at twee cadeautjes. We denken dat het boeken waren. Vrolijk kerstfeest, geit!" Toch zijn fans er dol op.

"Dit is het leven dat ik wil" luidt een populaire Tweet-reactie op Usher's geitenmoment. "Ik wil joggen met geiten…"

Aanbevolen: